CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis confirma: criza politica intra in prelungiri

2 comentarii / 2120 vizualizări / 6 octombrie 2021

Președintele Klaus Iohannis a confirmat azi ceea ce se întrezărea încă de ieri, anume că actuala criză guvernamentală intră în prelungiri, în pofida faptului că toată lumea așteaptă o rezolvare cît mai grabnică. Într-o conferință de presă el a anunțat în avans că va fi nevoie de mai mult decît o rundă de consultări la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier și că ar putea dura ”zile bune”.

”Am constatat ieri, în Parlament, un entuziasm total nemotivat în legătură cu căderea Guvernului.
Au venit unii să ne spună că probabil nu se prezintă la consultări. Da, probabil dumnealor au dărâmat un guvern și habar nu au ce o să se întâmple după aceea, deci nu vin la consultări(…) Eu cred că este nevoie de zile bune până când toată lumea coboară cu picioarele pe pământ, fiindcă această criză este diferită de alte crize guvernamentale, politicienii au ajuns să aibă doar discursuri anti-toți, fiecare este împotriva fiecăruia. Or așa nu se poate. Doar prin maturitate, și nu prin țâfnă, se rezolvă această criză guvernamentală și, să fim sinceri cu noi, cineva trebuie să guverneze țara, cineva trebuie să formeze guvernul și guvernul se formează cu o majoritate parlamentară. Așa că am considerat că este nevoie de câteva zile până când acest entuziasm nemotivat creat de căderea guvernului se stinge un pic, lumea ajunge să își pună problema: bun, acum ce urmează și să începem discuții așezate, serioase, mature, fiindcă altfel problemele vor deveni din ce în ce mai complicate” a explicat președintele. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Sa fim serioși. Nimeni nu indrazneste sa vada adevarul? Incep presiunile, dns, sti, spp. Se aduna majoritatea.

  2. Fara criza politica, medicala , socio economica Klaus Iohannis nu ar finaliza, cu ura nazista esuarea Romaniei. Unicul interes al mafiotului, dusmanul democratiei romanesti si europene, Klaus Iohannis este sa nu se afle unde au ajuns miliardele de euro imprumutate de Catu Florin. miliarde de care statul roman a fost talharit de Klaus Iohannis in compliicttae cu Catu Florin.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998