CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iohannis, inconjurat de generali la discutiile despre Covid

10 comentarii / 3327 vizualizări / 10 noiembrie 2020

Președintele Klaus Iohannis a convocat azi o așa-numită „Ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19”, prilej pentru a se consulta cu mai mulți politicieni și specialiști pe marginea măsurilor care trebuie luate.

Demnă de remarcat abundența de militari chemați de urgență la palat: generalul Niculae Ciucă, ministrul Apărării, general dr. Ionel Paul Oprea, secretar de stat la ministerul Sănătății, colonel dr. Florin Oancea, directorul Institutului Cantacuzino ori general dr. Dragoș Marian Popescu, șeful Direcției de Sănătate a MapN.

De aici, cîteva întrebări:

În România s-au terminat specialiștii civili?

Cît de gravă să fie situația de se vorbește tot mai des de implicarea Armatei în criza Covid?

Iar dacă nu e atît de gravă, ce se urmărește, de fapt, prin respectiva implicare?

Ori poate, la mijloc e tradiționala deschidere a președintelui către generali? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

  1. Sterpului ii e frica sa nu vina un decembrie peste el!
    Asa pt el si pentru răvășitoarea pe care o ard băieții din spp( in draci!!!)!

  2. Suntem o sleahta dominata de instinct gregar, din moment ce giram dictatura acestui pasmarghiol, kwj!

  3. E ok. Pana acum apareau tembelii pe care ii tot stim de cateva luni si care sunt fie injurati de catre cei care mai au un dram de ratiune, fie divinizati de istericii botnitzari convinsi. Sunt de acord sa fie si/si pentru ca aceasta inseamna exercitarea normala a libertatii de exprimare. Poza atasata articolului ne aduce in alt plan: introducerea pe fir, fortata sau nu, a celor mai nepriceputi si mai imorali indivizi: „meletarii”. Si nu oricare, caci nu ai la ce te astepta de la un caprar, ci ghenerali, adica gradul de cioflingari care in 21 decembrie 1989 au dat comanda de tragere la Piata Universitatii. Am fost acolo nenorcitilor. Si nu am sa va iert niciodata. Serveati patria, derbedeilor? Acolo langa Dalles? Sau cu tancul pe strada Dianei, calarind voios autoturismele parcate? Dar pe 16, 17, 18 decembrie 1989, cand va plimbatzi mutrele imputite prin Bucuresti, imbracate in uniforma de razboi, in echipe facute cu „meletzienii”? Aparati patria desigur… Acum o serviti cu slugoiul asta de la Cotroceni? Pai un tanc un tab, ceva, pe strazi, nesimtitilor. Ca sa bagati frica in oameni, eroi de mucava si suflete de curci bete.

  4. Din 54 incoace faceti de rusine adevaratii eroi militari ai acestei tari. Martirii care si-au lasat oasele pe campurile de lupta ale razboielor de eliberare si emancipare nationala. Aceea era Armata Romana. Voi sunteti niste epigoni naimiti cand la o curte imperiala, cand la alta, dupa cum bate vantul. Cica interesele tarii. Voi gestionati interesele tarii? Doamne!

  5. PS News
    ,,Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că testele rapide COVID-19, ale căror rezultate pot fi comunicate în câteva minute, au fost certificate în România şi vor putea fi folosite de sportivii români în competiţiile interne în următoarele zile.” , ?
    ,,preţul lor este undeva la 5 euro.” , ?

  6. Acuma stapanii in fapt,gheneralul johanis precum si ceilalti ”ghenerali”,sa nu se distreze si ei un pic mai punand si ei la cale cata blastamatii la vedere,nu le-ar pica bine.

  7. Toate mutrele alea jalnice, din poza, fac parte din grupul infractional ce actioneaza impotriva intereselor Romaniei, grup condus, la indicatiile stapanilor din vest, de excrocul kwj.

  8. Scuze, ESCROC

  9. Cum sa nu fie inconjurat. Nu el ii promoveaza in grad? Problema nu e ca se inconjoara, dupa cum sugereaza gresit BTI, ci ca e inconjurat. Mai mult, inconjurat fiind, nu mai scapa nici sa vrea?

  10. Acesti Mos Teaca in haina de doctori si/sau generali , sunt chiar mai penibili decat Streinu, Rafila si Arafat.Intrebare: cati dintre marii specialisti au lucrat efectiv in saloanele Covid?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998