CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Jocuri bizare pe axa Birchall-SUA (2)

2 comentarii / 3751 vizualizări / 28 noiembrie 2019

Despre asta scriam într-o analiză din 1 octombrie dedicată unor dezvăluiri și evenimente ceva mai aparte care o avuseseră în epicentru pe Ana Birchall, în perioada cînd era ministru al Justiției. La loc de cinste, relații ciudate cu oficiali americani, cam în afara cadrului firesc, fie și al parteneriatului strategic cu SUA.
În finalul analizei, scriam ”Una peste alta, pînă vom primi răspunsuri concrete rămînem doar cu întrebările, dar un lucru e sigur: miza jocului e mult mai mare decît ne imaginăm acum”.

De peste ocean, aproape două luni mai tîrziu, ne vine astăzi confirmarea că Ana Birchall a derulat, într-adevăr, jocuri bizare cu americanii.

Postul american Europa liberă informează azi, citînd extrem de bine informatul site american The Daily Beast, că ”legăturile ambasadorului SUA la UE, Gordon Sondland, cu românca Ana Birchall, fostă ministră a justiției, declanșaseră un semnal de alarmă în Consiliul de Securitate al SUA (National Security Council, NSC) cu mult înainte de scandalul actual privind Ucraina. Oficiali ai guvernului au fost îngrijorați de felul în care Gordon Sondland, deși ambasador SUA la Bruxelles, pe lângă Uniunea Europeană, căuta să obțină acces la Casa Albă pentru Ana Birchall, cunoscută ca opunându-se reformelor anti-corupție în justiție, dar și pentru alți oficiali români”.

Mai multe amănunte puteți găsi pe siteul E.L.
Și încă și mai multe semne de întrebare legate de acțiunile misterioase ale Anei Birchall. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. daily beast e un tabloid mincinos al opozitie democrate antitrump. cate fake news a scris despre trump, ca a vandut case, ca a furat copii, cam asa , ca antena 3 si psd. birchall a fost pro-justitie, anti sectia speciala si asta o zic chiar pesedistii

  2. @asd
    Pe loc repaus.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998