CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Kievul dă de pămînt cu Merkel: O să negociați iar gazele cu criminalii de război?

12 comentarii / 4175 vizualizări / 30 aprilie 2023

Consilierul prezidențial ucrainean Mikhailo Podolyak a criticat-o dur pe Angela Merkel pentru că a făcut Europa „dependentă total de energia rusă”, iar acum apără public deciziile privind Rusia luate în timpul mandatului său.

„Dacă nu puteți corecta greșelile trecutului, măcar nu mai găsiți scuze și nu mai încurajați agresorul”, a scris el pe Twitter, după ce a atacat poziția fostului cancelar, care s-a pronunțat ieri favorabil cu privire la posibilitatea unor negocieri de pace.

Consilierul s-a întrebat, retoric, dacă astfel de negocieri vor avea ca scop, din nou, obținerea de gaze ieftine de la Moscova cu prețul „a sute de mii de vieți ucrainene nevinovate”.

„Cu cine să negociați? Cu criminali de război recunoscuți oficial internațional? După 430 de zile de război brutal, este posibil să disprețuim atât de mult libertatea, să ignorăm atât de flagrant masacrele rusești și să urâm atât de deschis dreptul ucrainean la autoapărare?” a mai scris el, citat de Deutsche Welle. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Are tupeu flegma asta nazista!

 2. ”Kievul dă de pămînt cu Merkel”, alt titlu aiurea. Până la urmă, cine este Kiev-ul? Centrul mondial al dreptății pe pământ? E citat un derbedeu agresiv – consilierul prezidențial ucrainean Mikhailo Podolyak, care nu spune nimic logic, coerent, doar pasează culpa lor pe umerii altora. Ma mir ca TWITTER nu i-a dat incă un bobârnac in nas. Pâna una-alta, khazarii au dat de pământ la propriu, cu Delta Dunării, fara sa le pese de nimeni si de nimic. Ei fac liste negre cu persoane indezirabile, dar nu sunt teroriști, ei isi expun războiului si exeprimentelor propria populație, dar tot ei sunt victime, ei ii tratează ca pe sclavi pe românii nostri, dar tot ei sunt prea-măriți de guvernul nostru idiot, ei au ucis ani de zile cetateni ruși, dar lor sa nu le facă nimeni nimic, ca se supără decrepitul Biden si inepta von der Leyen. Daca nici acum nu realizăm ce vremuri trăim, vom deveni robii tuturor proștilor si manipulatorilor.

 3. „Dacă nu puteți corecta greșelile trecutului, măcar nu mai găsiți scuze și nu mai încurajați agresorul”
  Asta o spune banderistul de serviciu? De il sarbatoresc pe Bandera in Parlament, in Kiev, in institutii publice? Ce tupeu si ipocrizie tipic ucraineana.

  „Consilierul s-a întrebat, retoric, dacă astfel de negocieri vor avea ca scop, din nou, obținerea de gaze ieftine de la Moscova cu prețul „a sute de mii de vieți ucrainene nevinovate”.”
  Sutele de mii de vieti de romani, polonezi, evrei si unguri ucisi de Bandera si armata lui ce vina au avut?
  Ce pret a platit Ucraina pentru genocidele comise? A primit pe gratis Maramuresul, Bucovina, Bugeacul si Estul Poloniei.

  Dar zecile de mii de baieti romani trimisi pe front sa moara in Donbas din 2014 pana astazi in 2023?
  De ce sa moara acei baieti si barbati ROMANI, ca sa fie carne de tun pentru interesele Ucrainei si ale ucrainenilor?
  Ce pret a platit Ucraina pentru asta? Nimic, ba chiar primesc tot ceea ce cer de la Romania, de la U.E., de la tarile vecine.

  Ucraina de unde isi procura gazul si motorina in 2022 si 2023? Nu tot de la rusi? Nu curge gazul rusesc prin conductele din Ucraina?

  „Cu cine să negociați? Cu criminali de război recunoscuți oficial internațional? După 430 de zile de război brutal, este posibil să disprețuim atât de mult libertatea, să ignorăm atât de flagrant masacrele rusești și să urâm atât de deschis dreptul ucrainean la autoapărare?”
  Ucraina nu a negociat cu Germania lui Hitler si cu Rusia lui Stalin ? Adica cu criminali de razboi?
  Ucraina nu ignora libertatea cetatenilor ucraineni, adica nu a anulat si restrans drepturi si libertati?
  Ucraina nu ignora flagrant masacrele ucrainene?
  Ucraina cand distruge Delta Dunarii, interzice drepturile minoritatii romanesti, inchide bisericile si scolile romanesti se apara de Rusia? Vrajeala asta imputita ucraineana nu mai poate sa tina. Aveau dreptate rusii si Putin cand spuneau ca ucrainenii sunt nazisti.

 4. marele gangster mondial mereu pus pe fapte marete…

 5. Hotul striga ,,Hotii” si Criminalii striga ,,Criminalii”.

  ,,La Kiev dănțuiesc Dracii. Scenele cu arestarea și umilirea Mitropolitului Pavel, vicarul Lavrei Pecerska, în Postul Paștelui, au făcut înconjurul internetului. Și totuși nu ați văzut tot. În timp ce procesul arestării ierarhului ucrainean se judeca cu ușile închise, ca pe vremea lui Stalin, în stradă, în fața Lavrei, aveau scene cel puțin la fel de grotești, scoase parcă dintr-un pandemonium. O camionetă neagră, pe care era vopsit cuvântul „Dark” („întuneric”/„întunecat”) în engleză, cu două aripi, a adus o instalație de sonorizare care a început să difuzeze muzică de petrecere. O credincioasă cu o cruce în mână a căzut în genunchi, rugându-se. Imediat a fost înconjurată de mai multe persoane care au început să dănțuiască în jurul ei, să strige la ea și să o batjocorească. https://twitter.com/i/status/1642230826824761344
  Într-o altă secvență, difuzată de televiziunile ucrainene și care circulă pe internet, are loc un dialog halucinant între reporter și unul dintre cei de pe margine. „Ce opinie aveți despre faptul că Mitropolitul Pavel se află acum în arest la domiciliu, cu o brățară electronică (de supraveghere)?” Tânărul a răspuns:
  „Ar fi trebuit să fie prins, pus în genunchi în pădure, împușcat în cap iar înregistrarea să fie difuzată la toate televiziunile rusești. Nu trebuie să stea la discuții. Nici un arest la domiciliu, nici o lege. Lavra să fie arsă.”
  Un trecător care pare să fi auzit discuția face un comentariu care nu poate fi auzit pe înregistrare.
  Însă tânărul a replicat răstit: „Noi nu suntem creștini. Suntem păgâni. Pâgâni antici.” „
  https://twitter.com/i/status/1642543793428635648
  https://twitter.com/i/status/1642230826824761344
  LEGIUNE este numele fiecarui nazist ucrainean… ,,Și l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ți este numele?
  Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulți intraseră în el.’’ Luca 8, 30
  ACUM INTELEGEM CA UCRAINENII ca pagani antici, FAC MAGIE NEAGRA, exact cum a declarat
  RIA-NOVOSTI, iar tot occidentul a scris in mass-media ca e propaganda rusa.
  Exemplu: https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/russia-accuses-ukrainians-black-magic-26876939 „Rusia îi acuză pe ucraineni de magie neagră drept „sigiliu satanic nazist” găsit la postul de luptă. Propaganda rusă raportează că trupele ucrainene folosesc magia neagră după ce au susținut că un „sigil satanic” conceput să arate și ca un simbol nazist a fost găsit într-un cartier general al armatei.
  O instituție de propagandă rusă a susținut că soldații ucraineni efectuează vrăji de magie neagră după ce s-au raportat la un zid acoperit cu un „sigiliu satanic” din spatele liniilor inamice.
  Agenția de presă de stat RIA a arătat fotografii care pretindeau să arate cartierul general al artileriei ucrainene explodat, situat în apropiere de satul Trekhizbenka. Ei citează un „expert” spunând că simbolul, care pare să fie alcătuit din semnul anarhiei modificat prin mâzgăli, reprezintă un amestec de nazism și ocultism, relatează Daily Mirror. Ekaterina Dais a declarat pentru RIA: „Acesta este un simbol (simbol) magic format din multe linii care se intersectează. „Ce înseamnă este greu de spus cu siguranță, în el puteți vedea atât semnul inversat al anarhiei, cât și o parte din semnul „SS”, zig-ul runei, este clar vizibil în sectorul extrem din stânga al cercului și litera ebraică „zain” scrisă în germană, adică o sabie sau o armă”. Desenul sigilului într-o mișcare continuă a mâinii a indicat, de asemenea, „natura sa ocultă”, potrivit presupusului expert. RIA a adăugat că mortarerii din partea ucraineană au făcut încercări de a-și „sfinți” armele și au uns cu sânge peste un document scris, pe care l-au descris ca o încercare de a face un pact cu un demon. Dais a atras atenția asupra cuvântului „Zain” mâzgălit grosolan sub simbolul despre care ea spune că înseamnă „sabie” în alfabetul ebraic. Ea a adăugat: „Poate că autorii vrăjii au efectuat ritualuri pentru a întări armele sau au „cerut” să le fie trimise mai multe arme”.
  Afirmația semnului SS pare a fi cel mai recent efort al Rusiei de a face comparații între guvernul lui Zelenksyy și regimul Germaniei naziste, Putin descriind de la început „denazificarea” drept obiectivul principal al campaniei sale militare. Vine în momentul în care șefii de la Kremlin au lansat o campanie masivă de propagandă pentru a susține războiul.” Dezinformarea lucreaza si in media romaneasca, asa ne dam seama care ziare spun adevarul si care ziare fac propaganda Ucrainei. Din fragmentul de mai jos, intelegem ca acesta este adevarul spus de Rusia, nu propaganda ruseasca. Fragment extras din articolul de propaganda ucraineana defap.ro: https://defapt.ro/noi-scenarii-fantastice-la-televiziunea-rusa-ucrainenii-ar-fi-neo-pagani-singerosi-de-inspiratie-nazista/
  „Ucrainenii ar fi „neo-păgâni” sîngeroși de inspirație nazistă. „Aseară, televiziunea de stat rusă le-a spus milioanelor de telespectatori următoarele: ,,Ucraina este sub influența unei religii „neo-păgâne” de inspirație nazistă, bazată pe violență.’’ „Păgânismul sângeros” a fost fondat de „complicii ucraineni ai naziștilor” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și cultivat ulterior de diaspora din SUA”, a scris jurnalistul Francis Scarr, pe Twitter. Nu este prima oară când propaganda rusă prezintă teoria neo-păgânilor din Ucraina. La 20 aprilie 2022, site-ul Vesti din Rusia titra: „Ucro-naziștii păgâni și „memoria genetică” a Europei”. „Va răspunde la o asemenea provocare la adresa umanismului și a ortodoxiei Europa „democratică iluminată”, care în urmă cu aproape două decenii a refuzat să recunoască creștinismul ca una dintre sursele civilizației europene? Nu va pierde ea din nou, sub presiunea păgânilor neo-naziști de la Kiev, și, de fapt, a sataniștilor, care până acum s-au bucurat de toată favoarea ei și de impunitatea absolută?!’’ Armata rusă, la rândul său, aderă în mod constant la normele dreptului internațional care gestionează regulile de război. Multe mii de prizonieri de război ucraineni au primit deja hrană și îngrijire medicală”, scria acest site. Păgâni, semne cu sânge, simboluri magice
  Magnatul ortodox Konstantin Malofeyev spune că rușii ar trebui să recunoască că țara lor poartă un „război sfânt” în Ucraina împotriva „sataniștilor” și „păgânilor” pic.twitter.com/KOxY71V1hn
  — Francis Scarr (@francis_scarr) April 1, 2022’’

  • ia XANAX

 6. Daca spui adevarul despre GENOCIDUL cu vaccinul ucigash, despre cele 31 de laboratoare militare de arme biologice ale NATO, CIA, Mossad si UE, cu care Cabala voia sa omoare populatia de pe planeta Pamant, daca spui adevarul despre cei peste 65 de mii de copii rapiti de oamenii poponarului Zelensky pe care i-a gasit si salvat armata rusa, daca spui ca armata de nazisti din Satania foloseste arme chimice interzise asupra militarilor rusi si asupra propriilor cetateni, daca spui ca in Satania se fabrica ADENOROM pentru satanistii cu bani din SUA di UE, extragand lichid din glandele renale ale copiilor rapiti, daca spui ca graul toxic din Satania este exportat pentru a ajuta la realizarea GENOCIDULUI, si alte adevarururi, inseamna ca esti PRO RUS.
  Daca cenzurezi adevarul, faci genocid cu vaccinul ucigash, jefuiesti Romania si omori romanii si cu painea facuta din graul toxic din Satania, esti PRO Cabala, adica sclav al Satanei Yehova, si acest lucru este de bine.

  ,,În 1918 si apoi in 1945, Ucraina a dorit anexarea Basarabiei si doar prezenta militară a românilor a forțat retragerea acestei cereri. În 1992 au participat cu trupe la războiul de pe Nistru împotriva celor românești. Cea mai mare parte a mafiei ce a condus Republica Moldova după 1991 este reprezentată de ucraineni si nu de ruși. Aceștia aveau rolul clar dat de la Kiev ca Republica Moldova sa eșueze pe toate planurile.
  Ucrainenii au dus o politica de distrugere a identității românești din teritoriile ocupate. Ucraina deține următoarele teritorii românești: patru cincimi din Maramureșul istoric (ținuturile Apsei de Sus si de Jos, Barjavei, Izvoarele Tisei), nordul Bucovinei istorice, Bugeacul (Ismail, Cetatea Albă), Insula Șerpilor. Câțiva ani ne-am certat pe la Haga pentru platforma continentala. Documentele declasificate recent de către Rusia la cererea reprezentanților C.P.R. descriu crimele si atrocitățile săvârșite de către naționaliștii ucraineni în timpul celui de-al Doilea Război Mondial cu sprijinul larg al populației ucrainene…
  În comparație cu Ucraina, Germania nazistă a fost un stat de drept. Pe lângă ucrainianul Stepan Bandera, Hitler a fost un copil naiv. Armata Ucraineană avea regimente întregi de călăi care se ocupau numai cu uciderea la ordin a populației civile de alte naționalități. Se exterminau sate si orașe întregi de ruși. Cele mai multe atrocități au fost comise de naziștii ucraineni în Ucraina de Sud-Est (Donețk, Lugansk, Harkov etc. Fasciștii ucraineni au ucis în anii 1941-1943 un număr de 5.200.000 (cinci milioane doua sute de mii) de civili din Ucraina (naționalități conlocuitoare, mare parte din ei de etnie rusă). Biserica Catolică Ucraineană a binecuvântat toate crimele si masacrele diviziei naziste ucrainene „Galicina”.’’

 7. Rahatul nu-ti face bine. Te prosteste mai rau.

 8. MOARTE NAZISTILOR !

 9. Doar proştii care spun că în Ucraina sunt nazişti chiar sunt proşti.
  Nazism este o expresie peiorativă a „jidanilor” împotriva naţional-socialismului german, care le tăiase evreilor macaroana parazistismului economic asupra germanilor, ceea ce fac acum evreii lui Zelensky în Ucraina.
  Rusia a spus propagandistiv „fascism” şi „nazism” despre regimul din Ucraina, ca să îl compromită pe Zelensky, că e evreu. Astfel a apărut şi expresia”nazismul sionist”, ca non-sens.
  Dar cine insistă pe aici cu ”jos nazismul” din Ucraina e cretin, idiot, bou sau diversionist.
  Acolo se întâmplă cu totul şi cu totul altceva. Pe dos.

  • Fata de romani si celalalte minoritati, ucrainenii sunt nazisti.
   Si nu de ieri, de azi.

   In rest, ce spui tu acolo este lipsa culturii tale despre Ucraina, nu ai rude acolo, nu esti informat, nu citesti, nu ai cum sa intelegi.
   Despre nazismul ucrainean ai tone de comunicate oficiale din Congresul SUA, Polonia, Franta, Germania, Marea Britanie, ONU etc.
   Despre cultul lui Bandera, despre genocide, despre crimele de razboi comise de ucraineni, despre faptul ca nu recunosc genocidele comise si nu platesc pentru ele nimic.
   Nu cunosti cat de sovini si de aroganti sunt cultural ucrainenii.

   Cand recrutezi si trimiti in mod selectiv baietii si barbatii romani carne de tun la moarte in Donbas pentru un razboi care NU este al lor, cand le aduci cu forta „in gazda” in casele romanilor hoarde de ucraineni din Est(inclusiv barbati) sa fie intretinuti PE GRATIS de familiile romanesti ramase fara barbati sa ii apere, cand le inchizi scolile romanesti, cand le inchizi bisericile romanesti, cand le arestezi preotii si liderii din comunitati, cand interzici drepturile romanilor din Ucraina folosind vrajeala ieftina ca „lupta cu Rusia” (de parca romanii=rusi si Romania=rusia), cand distrugi Delta Dunarii, cand arati oficialilor din Departamentul de Stat al SUA harti cu Ucraina Mare ce contine Bucovina si Moldova de pe ambele maluri ale Prutului, atunci esti o tara si un popor de porci nazisti imputiti. Nici eu nu am crezut initial ce spuneau rusii si Putin despre ucraineni, dar dupa ce porcii nerecunoscatori de ucraineni ne-au injunghiat in spate, CU TOT AJUTORUL PE CARE L-AM DAT MOCA Ucrainei, am inceput sa vad si perspectiva lor ca fiind corecta cu realitatea. Daca pe noi ne trateaza asa, cu tot ce am facut si facem pentru ei, desi nu merita nimic, atunci avea dreptate si Putin si Viktor Orban si Erdogan despre ucraineni si razboiul lor nenorocit.

   • dar termenul de „nazisti” e total gresit folosit in context, desi Rusia a avut motivele ei propagandistice sa il foloseasca. National socialistii germanii era net superiori acestor ucraineni, si aveau si motive sa se apere de ceea ce trebuia sa fie distrugerea Germaniei de catre aceeasi oculta globala care acum dirijeaza Ucraina.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998