CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Liderii moldoveni confirma Inpolitics: Basescu a luat cetatenia ilegal

0 comentarii / 2311 vizualizări / 17 iunie 2016

Informația că Traian Băsescu a primit ilegal acordul pentru cetățenia moldovenească, din partea președintelui Nicolae Timofti, și difuzată în premieră de Inpolitics, e confirmată de tot mai mulți lideri politici de peste Prut. Aceștia dezvăluie că toate avizele necesare au fost, de fapt, negative, pe motiv de dosare penale, dar că președintele Moldovei nu a ținut cont de ele.

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov confirmă, astfel, declarațiile făcute de Igor Dodon, privind faptul că mai multe instituții au dat avize negative cu referire la oferirea cetățeniei Republicii Moldova, fostului președinte al României, Traian Băsescu.
„Eu știu că practic toate avizele au fost negative, așa am fost eu informat, cauza ar fi dosarele care sunt intentate pe numele său în România. Și procedura de acordare acetățeniei nu a fost nici într-un fel respectată, a fost o decizie personală a lui Timofti, o decizie așa, emoțională”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4, citat de siteul unimedia.info.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998