CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Liiceanu – nou atac de campanie: ”Pesedistii sunt indivizi cu defecte de fabricatie”

11 comentarii / 3922 vizualizări / 26 noiembrie 2020

La doar cîteva zile după ce a ieșit, brusc, la rampă cu un material profund anti-PSD în miez de campanie electorală, filosoful Gabriel Liiceanu revine în forță cu alt material – desprins dintr-o carte – în care etichetează pesediștii ca avînd ”defect de fabricație” și face un apel național ”să nu dăm înapoi” în fața PSD și să ”nu ne cîntăm prohodul”.

”Cu ce drept ne cântăm astăzi prohodul? De ce ne grăbim să dăm iar drumul la băierile fatalismului românesc? A luat destinul, în zilele noastre, numele lui Dragnea, a Vioricăi Dăncilă, a lui Oprea, Iordache și Nicolicea? Putem accepta acest lucru? Desigur, indivizii ne deșurubează statul de drept cu o fervoare care nu contenește să ne stupefieze. Dar de la un punct încolo lucrurile devin hilare: prin masacrarea legilor Justiției și prin modificarea Codului de procedură penală, România termină prin a trăi în afara justiției.

Nu ne e rușine să dăm înapoi în fața unor indivizi cu defect de fabricație?

Încetează România să mai fie a noastră pentru că a devenit între timp a celor care ne-o strică? A ajuns ea țara lui Tăriceanu numai pentru că, de câteva ori pe zi, televiziunile îl arată pipăindu-și pulpanele hainei? E a lui Dragnea pentru că stoluri de jurnaliste îl asaltează pe culoarele Parlamentului și omul se oprește să dea declarații șugubețe, zâmbind mândru în mustanță în registrul lui „uite mamă unde am ajuns eu”? Este România țara infractorilor care-și dau legi și gata? Nu mai suportăm și plecăm? Trântim ușa în urma noastră spunând „să-și ia țara și să se spele cu ea pe cap”? Chiar așa?” declamă filosoful pe contributors.ro. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Fir-ar mă-ta dreaqului Iliescule ca l-ai facut om pe jegosul asta!
  Iar tu Bombonel, gândul că vei ajunge în iad sa te trece Satana la popou imi încălzește inima!

 2. Securitatea controlează Justiția, bugetul României, Comisia parlamentară de control a activității SRI și masele de protestatari activi, dar foarte proști. Cum ar fi ca Securitatea să-și dea și legi?

  În principiu sună bine. Oricum, pe cârnatul ăsta imbecil, pleșcarul editurilor, Liiceanu, îl avantajează. :))))))))

 3. Liiceanu un cerșetor sorosist perfect în fabricație

 4. Papusarii au scos de la naftalina secatura asta pupincurista, de liiceanu. Mars la cocina, jigodie pupincurista!

 5. Saracu’ Lulu! Are aceleasi probleme ca Jo Biden! Batrinetea… Acum repeta dupa Iohannis: Pee-See-Deee.Poate pica ceva…

 6. Liicheanu, acest moralist pur sânge, care nu-si plătește taxele la stat invocând ,,acte culturale”. Si care ii pupa în dos vartos pe Băsescu si pe Codruta fiindca ii semănau. Băsescu n-avea nicio urma de caracter, iar Codruța nici cea mai mica aplecare intelectuala. Legenda zice ca Liicheanu si-a trimis de câțiva ani limba prin grădinile Cotroceniului în căutarea unui dos de sas. Ajunsa la destinatie, limba lui Liicheanu a găsit o coada mare de limbi care așteptau cuminți dosul sasului. Si cum limba lui Liicheanu nu-i obișnuită sa stea la coada, s-a transformat în coada de topor. Care lovește în multele defecte de fabricație ale PSD. Ca sa ascundă numeroasele ,,defecte de fabricatie”ale editurii Humanitas si ale întemeietorului ei. Cică limba lui Liicheanu a întrat de curând în depresie pentru ca dosul președintelui Iohannis nu-i da nici cea mai mica atentie.

 7. Cind se va hotari DNA sa verifice privatizarea Editurii Politice? Domnii astia,Liiceanu si Plesu, care se pretind inteligenti ,culti si cunoscatori de legi ,nu realizeaza ca operatiunea respectiva nu a fost cuser?

 8. Papagalul asta ,impreuna cu Presu,Cartarescu si multi altii sunt doar niste bieti asistati social.Normal ar trebui luati la curatenia orasului si la spatii verzi.Dar nici de asta nu sunt capabili.Problema lor e ca nu prea se mai uita nimeni in gura lor iar regimul va scapa de ei precum de niste gloabe la targ.

 9. Ce sa faci ? Greu cu gramatica domnule Liiceanu ! Acordul genitival reprezinta o problema . Radeati de Viorica Dancila . Cum e : … numele lui Dragnea, a Vioricăi Dăncilă, a lui Oprea…. ? Referitor la ” defectele de fabricatie ” sa te uiti in oglinda. In rest numai de bine.

  • gut, gut, ‘telectualul Securității a dat o gherlă de cioban prost, în media serviciului secret. :))))))))))))))

 10. Din aceasta subspecie care este Liiceanu au ramas doar dintii,ca restul miroase a hoit,este putrezit.Are relatii in justitie ca nici pana acum nu este arestat pentru port ilegal de creier?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998