CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Macovei-declaratii halucinante: angajarile la DNA, pe baza de ”limbaj al trupului”

8 comentarii / 6053 vizualizări / 13 noiembrie 2018

Europarlamentarul Monica Macovei a oferit explicații năucitoare siteului german Deutsche Welle, într-un interviu, legate de necesitatea angajării procurorilor la DNA prin interviu și nu prin concurs. În opinia sa, bunăoară, concursurile riscă să fie aranjate, pe cînd metoda studierii ochilor candidaților nu dă greș.

Cu procurorii la psiholog

”Pentru a lucra la DNA îți trebuie niște calități deosebite. Nu orice procuror poate. Trebuie să știi spălare de bani, trebuie să știi circuitele financiare, la fel evaziune fiscală. Trebuie să ai experiență. Acum avem procurori cu experiență. La început aveam mai puțini, în 2005, dar acum avem. Toate dosarele cu fraude pe fonduri europene sunt acolo – iarăși, se ocupă procurori cu experiență.

Iar angajările trebuie făcute pe bază de interviu. Vezi candidatul, te uiți în ochii persoanei, îi vezi limbajul trupului, îi asculți răspunsurile, tăria, puterea, integritatea. Toate se măsoară. Chiar și cu ajutorul unui psiholog, dacă nu te descurci singur. E altceva decât un concurs. La noi, concursurile au devenit un mod de a te instala definitiv pe un post fără să ai nici un fel de calitate. S-ar putea să fie date bilețele cu soluții. Nu am cum să nu îmi imaginez că PSD și ALDE nu își vor băga niște oameni acolo. Prin concurs. Pe noile criterii” mai spune fostul ministru al Justiției. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. cand esti bouauă sau vacă și nu te pricepi la nimic înjuri la țra care ți-a dat să sugi… să-ți dau și eu cât încape!

  2. De aia a fost bun Uncheşelu, că făcuse facultate de educaţie fizică, le avea cu mişcările…

  3. Ce concurs, ce interviu? A omorat un om? Este santajabil? Are stofa de sluga? Putina stiinta de carte, spre deloc? Asta este candidatul ideal. Poate deveni omul sistemului si porcuror dna.

  4. Ati mai auzit asa ceva vreodata ? Aceasta nemernica are priza foarte mare la Bruxelles si cu toate ca e o cetateanca turmentata, place lui Junker caci cine se aseamana se aduna, asa ca o asculta, Si cu tot veninul pe care-l are inauntru , aceste sarpe veninos, face rau tarii care o plateste, de cate ori poate. Si nimeni nu-i poate face nimic…

  5. Cred că cu bună știință este Gică Contra .Sincer acest personaj numai are nimic de pierdut.Totul sau nimic ,cred că asta este deviză domniei sale.Oare cum tara o mai poate primi Ar trebui înhățată de la piciorul de la pus pe taram.Vom mai avea de tras cu aceasta specie rară.

  6. […] Europarlamentarul Monica Macovei a oferit explicații năucitoare site-ului german Deutsche Welle, într-un interviu, legate de necesitatea angajării procurorilor la DNA prin interviu și nu prin concurs. În opinia sa, bunăoară, concursurile riscă să fie aranjate, pe când metoda studierii ochilor candidaților nu dă greș, scrie inpolitics.ro. […]

  7. Ați zice că au vreo treabă cu profesiile din magistratură astfel de afirmații ale fostei absolvente de facultate de drept Monica Macovei ? O fi vreo destăinuire despre examenele pe care le-a susținut ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998