CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Madalin Voicu – nunta pentru 50.000 de euro?

3 comentarii / 5033 vizualizări / 26 august 2015

După 14 ani de conviețuire ”în păcat”, cum ar spune preoții, deputatul Mădălin Voicu a decis, brusc și cu mare discreție, să-și pună iar pirostriile, de această dată cu pictorița Carmen Olteanu, mama a doi dintre copiii săi. Politicianul a explicat presei brusca decizie prin aceea că ”trebuia să punem ordine în nişte lucruri din viaţa noastră.”

„După 14 ani şi doi copii, a venit momentul să se întâmple şi acest lucru. Trebuia să o fac. Fie că am făcut-o acum, fie că o făceam peste o săptămână, trebuia să o fac. Mai ales că în curând voi pleca la post, la Bonn, unde am fost numit consul general, şi trebuia să punem ordine în nişte lucruri din viaţa noastră.” a declarat Voicu, potrivit Libertatea.

Foarte probabil, am adăuga noi, niște lucruri de sorginte financiară. Asta, pentru că pesedistul tocmai a fost numit consul la Bonn și urmează să se prezinte curînd la post. Iar la Bonn, conform Statutului personalului diplomatic, soția sa, care e artist liber-profesionist, va beneficia, pe durata mandatului lui Voicu, de o indemnizație în valută, care e egală cu 25% din salariul diplomatului, adică în jur de o mie de euro pe lună, deci cca.50.000 de euro pe mandat. La acești bani se adaugă nenumărate alte avantaje (deconturi, asigurări de sănătate și de viață etc), dar care se acordă doar soților legali ai diplomaților. Avantaje pe care familia Voicu le-ar fi pierdut dacă nu lua decizia căsătoriei înaintea plecării la post. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. […] “Pesedistul tocmai a fost numit consul la Bonn si urmeaza sa se prezinte curand la post. Iar la Bonn, conform Statutului personalului diplomatic, sotia sa, care e artist liber-profesionist, va beneficia, pe durata mandatului lui Voicu, de o indemnizatie in valuta, care e egala cu 25% din salariul diplomatului, adica in jur de o mie de euro pe luna, deci cca.50.000 de euro pe mandat. La acesti bani se adauga nenumarate alte avantaje (deconturi, asigurari de sanatate si de viata etc), dar care se acorda doar sotilor legali ai diplomatilor. Avantaje pe care familia Voicu le-ar fi pierdut daca nu lua decizia casatoriei inaintea plecarii la post”, spun cei de lainpolitics.ro […]

  2. […] de la inpolitics scriu că această căsătorie ar fi cusută cu ață albă. Mai exact, aceștia susțin că fostul […]

  3. […] de la inpolitics scriu că această căsătorie ar fi cusută cu ață albă. Mai exact, aceștia susțin că fostul […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998