CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

MAE anunță că a condamnat pe Twitter lovitura de stat din Niger

4 comentarii / 1257 vizualizări / 2 august 2023

Scriam zilele trecute că deși noul ministru de Externe, Luminița Odobescu, se pronunță pentru strîngerea relațiilor cu statele africane, diplomația română tace pe subiectul loviturii de stat din Niger. Astăzi, MAE se apără printr-un drept la replică trimis Inpolitics, demonstrînd că a luat atitudine în această problemă. Dovada: cele patru rînduri scrise în franceză pe Twitter, noul canal oficial al politicii din România, pe care le reproducem mai jos. De menționat că în toate celelalte state ale lumii care au condamnat lovitura de stat, mesajele au fost livrate de oficiali de rang înalt în declarații de presă. (B.T.I.)

foto: Facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Așa, și? Pun pariu ca nigerienii au făcut pe ei de frica lu’ Luminița. Celelalte state au condamnat pentru ca au interese acolo, exploatează bogățiile Africii. Mai ales Macron-ul. Dar România? Ce treabă are ea cu Niger? Inainte de 1989 avea, dar acum e absorbită complet, la propriu, si financiar si teritorial de Ucraina. România se lasă exploatată la fel ca Niger. Până si africanii au reacționat, numai noi, nu.

  2. Cainele moare de drum lung si prostii de grija altuia.

  3. Nici macar nu si-au cumparat abonament la Twitter ca sa fie contul verificat cu bifa, asa cum fac toate Guvernele de pe Terra, sarakiilor (cu duhul) bugetofage ce sunteti.

  4. Ne doare în cur de Niger. Nu e treaba României ce se întâmplă acolo.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998