CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mare latifundiar al Romaniei, lovit crunt de atentatele din Sri Lanka

0 comentarii / 3439 vizualizări / 22 aprilie 2019

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, cel mai mare unic acţionar al gigantului de îmbrăcăminte Asos, şi-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile sângeroase care au avut loc duminică în biserici şi hoteluri de lux din Sri Lanka, soldate cu sute de morţi şi alte sute de răniţi, a relatat azi BBC, citând un purtător de cuvânt.

Familia miliardarului se afla în Sri Lanka într-o vizită de Paşte. Numele celor trei copii ucişi în atentate nu au fost făcute publice.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller. El este de asemenea cel mai mare unic acţionar al gigantului din domeniul vestimentaţiei Asos şi cel mai mare proprietar privat de terenuri din Regatul Unit, potrivit cotidianului britanic Times.

Anders Holch Povlsen este, totodată, unul dintre marii latifundari ai României, el fiind unul dintre patronii celebrei Fundații Carpathia, despre care am mai scris și care a achiziționat la noi, în ultimii ani, peste 16.000 de hectare de pădure și are în plan să meargă pînă la 100.000 de ha ori chiar mai mult. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998