CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mișcare ciudată: în plin scandal Coldea, Gorghiu se vede cu oamenii lui Rama pe tema traficului de droguri

0 comentarii / 2254 vizualizări / 5 iulie 2024

Surpriză : ministra Justiției, Alina Gorghiu, se află într-o vizită în Albania, unde s-a văzut azi cu ministrul de Interne, Taulant Balla, un mare apropiat al premierului Edi Rama, și al cărui nume este intens vehiculat de opoziția albaneză în contextul marelui scandal provocat de prezența generalului Florian Coldea în postura de consilier secret al șefului guvernului de la Tirana.

Opoziția și presa albaneză comentează intens de săptămîni bune posibila implicare a lui Coldea în organizarea traficului de droguri dinspre America Latină și reclamă explicații din partea guvernului albanez, care nu prea vin, a se vedea scandalul produs ieri în Parlament. Foarte interesant, exact despre traficul de droguri a discutat Alina Gorghiu cu ministrul albanez de Interne (foto), care, trebuie spus, nu e omologul ei.

”M-am bucurat să-l întâlnesc pe Taulant Balla, ministrul Afacerilor Interne din Albania, cu care am discutat despre teme comune de interes: traficul de persoane, de droguri” a scris Gorghiu pe Facebook, azi. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998