CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Nimic despre dictatura militara: sefa Romarm, desemnata in conducerea TVR

1 comentariu / 3942 vizualizări / 1 aprilie 2022

De azi, Departamentul Resurse Umane al televiziunii publice este condus oficial de un colonel SPP în rezervă, așa cum anunțam încă de la începutul lunii, dar ”militarizarea” nu se oprește aici. În AGA canalului TVR Moldova a fost adusă de noul leadership al televiziunii nimeni alta decît președinta Romarm Tohan, parte din compania producătoare de armament a statului român.

Dacă la Resurse Umane e șef, de azi, colonelul(r) Silviu Gologan, în AGA TVR Moldova, canal al televiziunii române care emite pe spațiul basarabean a fost numită Adelina Ciobanu, actualul președinte al companiei Romarm Tohan. Adunarea Generală a Acționarilor e organul care desemnează și controlează conducerea executivă a postului TV, gestionînd un buget de milioane de euro.
Compania Romarm – Tohan, trebuie spus, produce articole militare, precum: lovituri reactive de 122 mm (ogivele și focoasele asociate), muniție pentru artilerie (lovitura de atilerie 122 mm de diferite tipuri), lovituri cu bombe de iluminare și focoasele asociate, lovituri cu bombe fumigene și de mascare, grenade și elemente pirotehnice.
În CV-ul Adelinei Ciobanu(foto), pe lîngă studii de drept, figurează și specializarea ”detectiv particular”. Concomitent, Ciobanu a fost numită și consilier de management în Corpul de Control al TVR.

În cursul zilei de ieri, sindicatul jurnaliștilor din TVR, Mediasind, a anunțat că sesizează DNA și ANI în legătură cu numirile din conducerea TVR Moldova, despre care afirmă că reprezintă o ilegalitate ”cu iz de corupție”, conform unui comunicat oficial remis presei.

Alți noi șefi în TVR sunt, de azi, Cătălin Prisecariu, de la siteul Defapt.ro la conducerea Știrilor TVR, Tudor Barbu, fost senator al partidului lui Dan Diaconescu, fost realizator al B1TV – la șefia TVR 3, (viitor post cultural), Ana Maria Modâlcă, fost producător la Pro TV – la șefia TVR 1, iar Mihai Predescu, șef al Casei de Producție.
Serviciul Achiziții Publice nu mai are șef, dar a fost angajată firma Price Waterhouse Coopers, care să furnizeze, pe bani grei, consultanță pentru această activitate. Reamintim că noii șefi din postul public au susținut concursuri în fața unei comisii din care, în premieră în istoria TVR, a făcut parte și președintele-director general Dan Cristian Turturică. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Asteptam ca firma Price Waterhouse Coopers sa nu plateasca impozite, adica sa faca evaziune fiscala, precum face firma de consultanta Mk Kinsey, care consiliaza statul francez in toate domeniile , de la cel militar la politica sanitara. Nu e semn de dictatura militara, ci de mafie globalista, care da la o parte puterea statului, pentru a instaura puterea companiilor multinationale apatride.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998