CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O acuzatie grava peste care s-a pus praful: Coldea & Kovesi, agenti ai unui serviciu strain

4 comentarii / 4169 vizualizări / 6 martie 2018

”Scandalul Ghiță a încetat subit după retragerea lui Coldea, ca și cum nu ar fi fost și nu există semne că autoritățile românești ar depune mari străduințe să-l readucă pe fugar acasă” scrie Deutsche Welle într-un comentariu.
Mare păcat, dacă ar fi așa.
Pentru că ne-am lămuri, poate, în legătură cu cea mai gravă acuzație adusă binomului Coldea-Kovesi de către celebrul fugar, el însuși un apropiat al SRI, făcută în episodul opt al dezvăluirilor sale televizate.
Și pe care nu ar strica să o reamintim:

”În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ținută în funcție; ce lucruri a făcut pînă acum în această țară și ce se mai dorește de la dînsa în continuare (…). Puterea lui Coldea asupra colegilor și asupra celorlalte instituții vine din relația de exclusivitate cu Kovesi. Amîndoi, de fapt, sunt ofițeri ai un serviciu secret străin. Serviciu secret al unei țări partenere a României, dar, totuși un serviciu secret străin. Acesta e motivul pentru care Coldea obligă colegii din SRI să o ajute pe Kovesi tot timpul, astfel încît ea să rămînă acolo, în funcție”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Puțină lume este capabilă să înțeleagă faptul că nu poți aduce un bidon al Securității tocmai din Serbia, stat aflat în cealaltă parte a Universului.
  În plus de asta, Coldea s-a dat deja la o parte, de ce mai insistați?

  • De fapt, omul s-a dat de două ori la o parte. Prima oară, din motive de imagine (la superba-i figură ar fi fost un dezastru o cât de mică distorsiune). A doua oară recent, pe motiv de răceală (zise Manda). Om bun la suflet, Coldea nu concepe să-i îmbolnăvească pe alții. Cum se spune, e genul care n-ar face rău nici unei muște….

 2. Arhanghele, care e problema!Totusi, iti primesti solda de la fraierii de contribuabili romani, nu de la „partenerii strategici”!Aia nu-i platesc nici macar pe aia doi din articol, dar le tolereaza golaniile si se fac ca nu vad valizele cu bani scoase din tara!

  • Coldea este militar, el e cu soldele, eu doar contribui pentru protecția abuzurilor și rapturilor.
   Corporațiile transferă anual zeci de miliarde de euro. Nu prea stau cu ochii pe valize.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998