CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

O mică enigmă legată de demisia lui Hellvig

31 comentarii / 6841 vizualizări / 7 iulie 2023

Demisia lui Eduard Hellvig din fruntea SRI a produs multe comentarii în media, de la motivele reale ale gestului la cine va fi succesorul său și ce sex va avea. Un singur lucru nu a fost observat ori comentat de nimeni: de ce a plecat Hellvig înainte și nu după cel mai mare eveniment militar și de intelligence al anului, unul la care se anunță decizii cruciale pentru viitorul Europei, între altele? Dacă tot spune că a stat prea mult în post, mai stricau cîteva zile în plus, care i-ar fi asigurat o retragere de-a dreptul glorioasă?

Făcînd o paralelă, e ca și cum Sorin Grindeanu ar fi demisionat cu 3-4 zile înaintea marii inaugurări a podului de la Tulcea, invocînd eventual aceleași motive ca și Hellvig.

În viața reală, așa ceva nu se întîmplă.

Săptămîna viitoare, la Vilnius, în Lituania, va avea loc un summit NATO care efectiv ar putea deveni istoric, cu participarea a peste 5.000 de delegați, cam cît se zice că număra armata Wagner care pornise să-l răstoarne pe Putin.

De la acest mega-eveniment cu o majoră componentă de intelligence va lipsi directorul SRI Eduard Hellvig, care a obosit fix în ajun și a demisionat.

Remarcam ieri o altă ciudățenie, și anume programarea în regim de urgență a ședinței camerelor reunite, luni, în sesiune extraordinară, la cîteva zile după ce parlamentul și-a încheiat activitatea.
O ședință la care se va vota vacantarea funcției de director, demers absolut inutil, pentru că nu produce efecte asupra conducerii serviciului și putea fi făcut fără probleme în toamnă, cînd parlamentul revenea la lucru.

Scriam ieri că graba parlamentului, în mod cert la solicitarea președintelui, nu poate avea decît o explicație și anume dorința președintelui de a numi un nou director, poate chiar înainte de summitul NATO.

Dar ar mai putea exista o ipoteză. Aceea că Iohannis va numi rapid un nou director, dar nu înainte, ci numai după summitul NATO.
Asta, pentru a nu se repeta scandalul provocat la numirea lui Hellvig în funcție, în martie 2015.

Să reamintim evenimentele.

Atunci, europarlamentarul Monica Macovei a organizat rapid o conferință de presă în care a adus acuzații severe lui Iohannis:

”Înțeleg că partenerii noștri din NATO nu au fost consultați la această numire și consider acest lucru inacceptabil, pentru că suntem într-un parteneriat și mai ales parteneriatul strategic cu SUA este esențial pentru România, astăzi, când suntem la granița cu un război, în care Rusia continuă agresiunea armată în Ucraina și în care, la Kremlin, s-a comis un nou asasinat politic”.

Nu știm dacă Iohannis a sărit peste acordul NATO – dar mai ales peste americani – din greșeală ori în baza unor motive bine determinate (eventual unele de limbă germană), cert e că, pe fond, Macovei avea dreptate și consultarea colegilor din NATO, a americanilor mai ales, ar fi fost un gest firesc.

Extrapolînd, am putea considera că Iohannis vrea vacantarea postului de director al SRI înainte de summit pentru a fi parcurși pașii procedurali necesari și pentru a putea merge, ulterior, la Vilnius cu noua propunere de director care să fie agreată de parteneri.
Să zicem în frunte cu cei americani.
Cei care, conform Monicăi Macovei, nu au fost consultați și la precedenta numire a capului SRI. Care americani, s-ar putea ca în 2015 să nu fi fost atît de interesați de cine e șef al SRI, atît timp cît germanii zic că e OK. Dar care azi ar putea gîndi altfel.

Una peste alta, am putea spune că pentru Iohannis a fost mai important ca Hellvig să nu mai fie văzut la NATO decît să-i mai îngăduie un ultim mare show profesional. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

31 Comentarii

 1. E semn rau, din moment ce la Vilnius se va discuta inceperea efectiva a celui de-al treilea razboi mondial, iar pilotii romani au si inceput sa se antreneze pe F16. Hellvig s-a autoextras din cacat. Noul sef al SRI nu poate fi decat un TICALOS OLIGOFREN PROATLANTIST, agreat de Victoria Nuland si ceilalti „warmongers” de la Washington.

  • N-au obraz daca nu-l pun pe Radu Tudor!

  • TERORISTII striga ,,Teroristii’’ ! La noi se face acest lucru fara lege.

   ,,Poliția franceză a primit dreptul de a activa de la distanță camera, microfonul și GPS-ul telefoanelor mobile ale cetățenilor.
   Autorizația poliției de a spiona cetățenii a fost prevăzută într-o modificare a legilor justiției votată miercuri seara de Adunarea Națională, după ce ea fusese aprobată luna trecută și de Senat. Potrivit noii legi, poliția și organele de securitate pot activa instalațiile de urmărire nu doar de pe telefoane ci și de pe computere, de la bordul mașinilor sau de pe orice alte aparate conectate ale persoanelor suspectate de infracțiuni grave, în special de terorism.
   (A nu se uita că, în pandemie, refuzul de a accepta Dictatura COVID a fost etichetat drept „terorism.) Modificarea legii mai prevede și că activarea dispozitivelor de urmărire trebuie aprobată de un judecător și nu poate dura mai mult de șase luni. De asemenea, parlamentarii aflați în siajul lui Macron, care au sprijinit legea, au dat asigurări că persoanele care practică profesiuni sensibile – medici, ziariști, avocați, judecători și politicieni – nu vor fi vizați de noua prevedere. Admințând că ar fi așa, Cutia Pandorei a fost deschisă. Precedentul a fost creat. Experiența ultimilor zece ani ne învață că orice astfel de precedent a fost urmat de o breșă tot mai largă, prin care au năvălit noi prevederi totalitare și prin care drepturile omului au fost călcate cu brutalitate în picioare. Evident, invocându-se scopul nobil al binelui comun și al securității cetățeanului. Contextul insurecțional în care se află Franța, unde violențele de stradă fac ravagii, a fost pretextul perfect pentru promovarea acestui act normativ.
   Încă o dovadă că nici o criză nu trebuie lăsată neexploatată.
   Și că multe din crizele tot mai dese la care asistăm astăzi au tocmai acest scop.’’

   https://www.activenews.ro/thumb-637?/articole/183031.jpg
   https://www.activenews.ro/externe/Din-spatele-razboiului-civil-din-Franta-ranjeste-Le-Grand-Fr%C3%A8re-183031

 2. „Colapsul este autoprovocat, ceea ce îl face și mai derutant. Această „wokeness” este o religie ilogică, poliitically corecta. Germania are un rol important în UE și este controlată de SUA, așa că SUA sunt cele care ghidează o mare parte a UE prin Germania marionetă. De-a lungul anilor a fost creată o întreagă clasă politică de astfel de oameni care beneficiază enorm, care acum gestionează diversele populații prin înșelăciune și, în lipsă, constrângere. Marele Satan a fost principalul vinovat în toate acestea, popularizându-și „cultura” putrezirii minții și legând pe toată lumea de sistemul său economic, permițându-i să aibă un nivel de viață necâștigat. Putin însuși a subliniat cât de mult din acest lucru nu este deloc nou, dar a fost încercat înainte de bolșevici care au folosit forța și teroarea pentru a răsturna totul conform ideologiei lor, dar în acest proces distrugând totul. Mai târziu, bineînțeles, au trebuit să se autocorecteze, Stalin împușcându-i pe troțkistii nebuni. Acest lucru pare puțin probabil să se întâmple în SUA și Europa de Vest, deoarece au creat o schimbare demografică. Dacă oamenii „woke” ar dispărea cu toții, am rămâne totuși cu uriașul albatros al lumii a treia în mijlocul nostru. Am avut totul și le-am distrus, sau cel puțin am permis să se întâmple.”

 3. Asta îmi pare cea mai tare știre. Șeful SRI trebuie sa aibă avizul „partenerilor”.

  • Nu numai !
   Si presedintele(desi e ”ales” de popor), primul-ministru etc. !

 4. […] Autor: Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

 5. Domnule BTI, enigma este cu Podul de la Brăila și nu de la Tulcea. Cât despre enigma cu helvig, pe cine numesc stapanii ala este. Rolul dulapului de la Cotroceni este pur decorativ!

 6. Și dacă președintele vrea să meargă la Vilnius tocmai cu un director al SRI care va garanta pe termen lung noile directive ce se strasează acolo de stăpânii coloniei?

  • Nu are cand sa fie numit alt directorSRi de catre Parlament, Săptămîna viitoare are loc la Vilnius, în Lituania, summit-ul NATO.
   Faci parte evident din turma de postaci cretini, care nu citesc articolele, nu cunosc problemele, dar au ceva mereu de spus, un rahat ca mintea lor..

  • „Ne cheamă la muncă pentru a lua act de demisia directorului SRI…”,
   a transmis deputata USR Oana Țoiu.
   Luni e 10 iulie, iar a doua zi incepe summit-ul NATO
   (Summitul NATO va avea loc IN 11-12 iulie la Vilnius).

 7. „cert e că, pe fond, Macovei avea dreptate și consultarea colegilor din NATO, a americanilor mai ales, ar fi fost un gest firesc.”
  Macovei avea dreptate, what the fuck ?! Mai exista alt stat NATO care face asa ceva inafara de Securistan?

  „Iohannis vrea vacantarea postului de director al SRI înainte de summit pentru a fi parcurși pașii procedurali necesari și pentru a putea merge, ulterior, la Vilnius cu noua propunere de director care să fie agreată de parteneri.”
  Gresit. Occidentul costeliv si colectiv are de discutat despre China si Asia exact in tara care se afla in cel mai grav conflict ECONOMIC si diplomatic cu China, Lituania, la Vilnius. Nu sta nimeni sa se consulte cu sclavetii din Securistan pe chestiuni plictisitoare de bucatarie.
  Maxim Dulapul va primi ordin in plic de la soferul secretarei portarului postasului de la un birou WFH al Departamentului de Stat (care i-a frant destinul lui Crin Antonescu).

 8. “ de ce a plecat Hellvig înainte și nu după cel mai mare eveniment militar și de intelligence al anului, unul la care se anunță decizii cruciale pentru viitorul Europei, între altele?”
  … ca l-a dat afara Iohanis, fix d’aia! – vezi combinatii si furaciuni, vezi Rares, dar mai ales a se vedea naduful din discursul de adio cu “pietrificarea”!
  Iohanis l-a facut mare… Iohanis i-a aplicat un cap in gura!… ce-i drept, lui Hellvig mai elegant decat lui Coldea, ca primului i-a dat posibilitatea sa isi dea demisia (nu ca ar fi avut optiune, dupa toate cele adunate si-napoi la Cotroceni date… de Luci!).
  In fine, sa speram ca viitorul nu va fi ACTUALUL de la INTERNE, ca atunci chiar ca o sa ajungem sa-i regretam pe toti “tortionarii” de pana acum!
  … de urmarit :))
  PS: pentru postacul/postacii de serviciu… da, am revenit cu info (hai… bagati injuraturi, ca stiu ca va place)

  • Esti un motan castrat cu coaiele in gura !
   Mananci sloboz de cotoi !

  • Felicşi-Belicşi

 9. Prea mult zgomot pentru un pitic insignifiant.

 10. Pentru ca 90 % dintre medici s-au dovedit a fi niste CRIMINALI care au OMORAT romanii in spitale
  contra-cost, si apoi i-au EUTANASIAT cu ,,vaccinul” UCIGASH, tot contra-cost, este foarte greu sa gasesti un medic NECRIMINAL, sau/si NEPLATIT de SATANA, dar in acelas timp si cu stiinta de carte, nu ca Arahat – doctor fara licenta, sau ca Gheorghitza Muitza Doua Organe.

  Poate voi gasiti un astfel de medic integru, cu coloana vertebrala, crestin ORTODOX, Profesionist si NETICALOS care sa va spuna prin ce metode si/sau analize usor de folosit precum testul de saliva, de transpiratie, de urina, de secretii vaginale, si de SANGE precum este testul pentru Glicemie pe care il poate folosi oricine acasa, pot face cei nevaccinati sa vada daca sunt INFESTATI cu boala care s-a instalat in cei VACCINATI, fara simptome, si care se transmite celor nevaccinati prin: SALIVA, TRANSPIRATIE, TRANSFUZII DE SANGE, URINA SI RESPIRATIE ?
  Prin simplu fapt ca ai baut apa cu aceeasi cana dupa un vaccinat ai sanse mari sa te infestezi si sfarsesti la 2 m sub pamant ca si vaccinatii.
  Daca petreci mai mult timp intr-un spatiu cu volum mic de aer precum masina sau compartimentul de tren, alaturi de un vaccinat, pana la sfarsitul calatoriei preiei boala de la el.
  Sexul este cel care are toate ingredientele – saliva, tramspiratie, secretii, etc, ca Shaorma cu de toate, dar oamenii nu stiu si nu-si dau seama ca daca intr-o familie s-a vaccinat sotul, sotia va prelua boala foarte repede si de la ea vor prelua si copiii, de care ea ca mama are grija, si prin atingeri repetate le transmite si lor nenorocirea prin cel mai mare organ al omului – PIELEA.
  TERMOGRAFIA este foarte buna dar tardiva. Daca vezi nenorocirile care s-au format intr-un vaccinat sau intr-un infestat, nu-ti ramne decat sa-l intrebi daca are cavou sau loc de veci, pentru ca o boala venerica se poate trata cu antibiotic. dar aceasta nenorocire satanista se trateaza doar ci CIMITIROL si LOPATIN.
  Sunt echipe de medici curajosi si profesionisti care au studiat in ,,ilegalitate” ce se petrece in corpurile celor iradiati cu 5G ( cei morti de minciuna COVID ), si apoi ce se intampla in corpul celor eutanasiati care sau imbolnavit de DECES ,,SUBIT”, dar inca nu au deslusit ANTIDOTUL pentru boala indusa de ,,vaccin”.

  Daca voi gasiti un astfel de medic care sa spuna ce analize se pot face pentru ca cei nevaccinati sa se poata feri de NENOROCIRE, ar insemna pentru voi toti ca ati contribuit la SALVAREA multor romani si nu numai, avand in vedere ca romanii sunt peste tot in Europa, si au familii prin tarile unde au plecat in pribegie alungati de Mafia Khazara si de Cabala, pentru ca Romania sa ramana fara romani si sa fie mai ushor de cotropit cu ajutorul TRADATORILOR care inca mai sunt la butoane.

  Cautati si gasiti unul sau mai multi medici care sa le spuna romanilor cu ce analize usor de folosit trebuie sa se inarmeze pentru a supravietui, si Dumnezeu va va ierta tuturor multe pacate pe care ca orice om si mai ales ca ziaristi, le aveti din plin.
  Desi nu am nici cea mai mica speranta ca veti face acest lucru, ma rog la Dumnezeu sa-i dea prin minte unui astfel de medic ideea de a face acest lucru folosindu-se de orice mijloc pe care il are la indemana pentru a le spune romanilor adevarul.
  Pentru voi aceasta solicitare este TESTUL FINAL in fata Lui Dumnezeu, inainte de a se hotara soarta voastra ca si COMPLICI la ascunderea adevarului, lucru care v-a descalificat de mult ca ziaristi, dar poate o farama de constiinta sa aveti ca oameni, desi…

  Imi cer scuze ca am venit la lup sa-i spun ca mi-a mancat oaia.

  • de kkt, satanizatul ulii belite

 11. ,,Ce contin vaccinurile ucigase PFIZER / BIONTECH (BNT162b1 / BNT162b2):

  „Când celulele HEK293T / 17 au fost incubate …”
  „Pentru caracterizarea structurală, P2 S a fost exprimat în celule Expi293F …”
  „Rinichiul embrionar uman (HEK) 293T / 17 și celulele Vero 76 (ambele ATCC) au fost cultivate …”
  „Celulele Expi293F ™ au fost crescute în mediu Expi293 ™ și transfectate tranzitoriu folosind ExpiFectamine ™ 293 (toate de la Thermo Fisher Scientific).”
  „Celulele HEK293T / 17 au fost transfectate cu 1 μg de transfecție RiboJuice …”
  „Celulele HEK293T / 17 transfectate au fost colorate cu colorant de viabilitate fixabilă (eBioscience).”
  „P2 S marcat cu TwinStrep a fost exprimat în celule Expi293.”
  „Pe scurt, monostratele HEK293T / 17 transfectate pentru a exprima SARS-CoV-2 S trunchiat …”
  PFIZER / BIONTECH (BNT162b1 / BNT162b2):
  „Celulele HEK293T (ATCC CRL-3216) au fost însămânțate …”
  MODERNA (mRNA-1273):
  „Proteinele au fost exprimate prin transfecția plasmidelor în celule Expi293 …”
  „Construcția a fost exprimată prin transfecția tranzitorie a celulelor Expi293 (ThermoFisher) în suspensie la 37 ° C timp de 5 zile.”
  „HEK293T / 17 (ATCC CRL-11268), Vero E6 (ATCC), celule Huh7.5 …”
  „Celulele Expi293 au fost menținute în mediul sugerat de producător.”
  „Celulele HEK293T au fost transfectate tranzitoriu cu mRNA care codifică proteina S sau S (2P) de tip sălbatic SARS-CoV-2 folosind un kit de transfecție mRNA TranIT (Mirus).”
  „Pseudovirusurile au fost produse prin co-transfecția plasmidelor care codifică un reporter de luciferază, coloana vertebrală a lentivirusului și genele S în celule HEK293T / 17 (ATCC CRL-11268), așa cum s-a descris anterior41.”
  „Pe scurt, serul inactivat termic a fost amestecat cu pseudovirusuri, incubat și apoi adăugat la celule Huh7,5 sau celule 293T care exprimă ACE-2 pentru MERS-CoV și respectiv SARS-CoV-2.”
  MODERNA (mRNA-1273):
  „Pseudovirusurile au fost produse prin cotransfecția plasmidelor care codifică SARS-CoV-2 S (Wuhan-1, număr de acces GenBank, MN908947.3), reporter luciferază, coloană vertebrală lentivirus și protează transmembranară umană, serina 2 (TM.’’ ‘’
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.12.09.20245175v1.full
  https://www.nature.com/articles/s41586-020-2622-0
  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2024671
  1.1 PFIZER/BIONTECH (BNT162b1/BNT162b2):
  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.09.08.280818v1.full

  ,,Cat au incasat Medicii CRIMINALI pana acum pentru ca au vaccinat PROSTII

  CIFRA ZILEI: 123.000.000 de Euro au încasat la buzunarul de la piept al halatului până acum eroii-vaccinatori ai lui Gheorghiță de la sculăria Pfizer
  Cifra Zilei ne este oferită de mișcarea civică Starea de Libertate: 123.000.000 de Euro au încasat la buzunar până acum vaccinatorii lui Gheorghiță de la sculăria Pfizer.

  Citiți Dr. Damian Baciu: LISTA RUȘINII 2021 Departamentul MEDICAL, cu Arafat și Gheorghiță în frunte

  „Prin această cifră NU aruncăm vină asupra tuturor medicilor! Dar trebuie să avem în vedere că pădurea nu ar fi fost tăiată dacă topoarele nu aveau cozi… Este despre cum să îți trădezi țara, jurământul, demnitatea, aproapele, pentru o vacanță în plus în Maldive, sau o mașină mai scumpă…Dar să nu judecăm, fiecare cu păcatele sale…”, spun autorii informării

  Citiți Dragi Eroi din Linia Întâi: A sosit timpul să plătiți. Av. Gheorghe Piperea: O spun cu părere de rău, dar a venit vremea țapilor ispășitori

  Calcul e foarte simplu, după cum vedeți în imagine și explică realizatorii infografiei: Este vorba de 123 470 943,29 Euro, pentru că se plateau 30 lei pe doză de vaccin până la 28 aprilie 2021. Doze administrate: 5.081.449 la acel moment. Apoi s-a ridicat la 40 lei pe doza, din 28 aprilie, prin Hotarare de Guvern, iar la ora actuală, potrivit vaccinatorilor cu seruri experimentale dintre care majoritatea cu eficiență de 0,84%, sunt 16.535.444 doze administrate, din care diferența de 11.453.995 la 40 lei bucata. Mai este chiar .i un pret nr 2, de 60 lei pe doză, din vară încoace, pentru vaccinare la domiciliu dar nu-l mai punem la socoteală. Totalul, fără o mănușă, un leucoplast: 123.000.000 Euro.
  E bine de ținut minte pentru momentul decontului, zicem noi.’’
  https://www.activenews.ro/stiri/CIFRA-ZILEI-123.000.000-de-Euro-au-incasat-la-buzunarul-de-la-piept-al-halatului-pana-acum-eroii-vaccinatori-ai-lui-Gheorghita-de-la-scularia-Pfizer-172599

  • reptilianule satanizat, clona de țap grafoman copy-paste

 12. Deci cum se spune mai nou,seful SRI nu este numit de guvern si confirmat de pres. ci de americani(ma rog agreat de NATO)vezi vizita in SUA a lui Helvig.Nu corespunde, nu ca ar fi o mare scula de bascula ,Onanis e un slugoi „monumental”ptr.occident si merge la Vilnius cu teme „clare”lamurite „zilele trecute in CSAT(o institutie de rahat fie vorba intre noi).Avem un program,o perspectiva de urmat definita de acesata institutie ptr.urmatorii ani?Pur si simplu se aduna sa aprobe ce spune marele decorat de nemti cu diplome si medalii de tot rasul.Ciolacu vrea trupe germane in Romania,si asa platim la greu toate aplicatiile cu tehnica si trupe NATO ,. Cu ce drept cere CSAT marirea la 2,5 % din PIB ptr.armata , poate mai ia Onanis o sapca ,unde sunt transportoarele blindate,scutul de la Deveselu etc.?Am fost la mare si in delta ,pe sosele nu ai loc de tiruri cu cereale din Ucraina la transportul carora participa si „frattii”nostri moldoveni..Vai de noi cu asemenea slugoi la conducere tarii.Vezi Ungaria ce atitune are,cu coloana vertebrala nu niste pupincuristi ca noi(Romanica).

 13. Am observat ca hAURarii in frunte cu haurarul sef de loja masonica AUR, Simion cel Patrihotz Intaiul si Ultimul, face valuri ,, ca ei este buni si cu mare dragoste de tarisoara lor” promitzand romanilor Luna pe pe cer plus lapte si miere, minus E-uri toxice, adica ,,lapt…” si ,,mi…r…”, precum si multe alte gogosi pufoase…

  Mai hAURarilor , daca vreti ca romanii sa creada ca Lupul si-a schimbat si naravul nu numai parul,
  DENUNTATI TRATATUL TRADARII NATIONALE cu UCRAINA in plenul Parlamentului Penal Criminal si JEFUITOR din care cu COMPLICITATE faceti parte, si poate asa romanii vor crede macar 10 % din toate balivernele pe care le debitati.

  Aceasta ar fi dovada ca chiar si printre voi ( …. ) sunt catziva patrioti nu numai PATRIHOTZI, si in loc sa ajungeti in streang asa cum meritati, ati putea ajunge macar un sfert dintre voi in noul Parlament.

  Imi cer scuze ca v-a banuiesc inca de patriotism si sinceritate, si recunosc ca este o UTOPIE impardonabila.

  Dosarul trădării românilor din Ucraina (II). În ce condiții a semnat România tratatul cu Ucraina și cum a ajuns Bucureștiul la o politică de CAPITULARE față de Kiev. Ambasadorul Aurel Preda: Artizanul acestei monstruozități este Adrian Severin

  Dosarul trădării românilor din Ucraina (II). În ce condiții a semnat România tratatul cu Ucraina și cum a ajuns Bucureștiul la o politică de CAPITULARE față de Kiev. Ambasadorul Aurel Preda: Artizanul acestei monstruozități este Adrian Severin

  DEZVĂLUIRI din culisele SRI și CIA: Constantinescu și Severin au vândut românii din Ucraina și pământul strămoșesc pentru o himeră creată chiar de ei: marota intrării României în NATO la Summitul de la Madrid condiționată de Tratatul cu Ucraina

  • Apropos: eşti un Maaare Bou de-al lui Satan al tău şi pentru că, în realitate, Severin s-a opus cât a putut la ceea ce acuzi, ca un ignorant imbecil ce eşti.
   Eşti doar o Zoaie împuţită care îţi găseşti pretexte să îţi zboşeşti ura de oameni, preexistentă în tine, fără cauză, ca la diavol, care urăşte neamul omenesc.
   Vezi asta, despre Severin, în cartea de memorii a fostului ambasador iudeu la Bucuresti, Alfred Mosses, un khazar de-al tău, care a tras toate sforile atunci între Kiev şi Bucureşti.
   SEVERIN S-A OPUS. Nu eşti capabil să cercetezi şi să cunoşti în acord cu toate informaţiile reale existente la un moment dat, ci doar faci copy-paste compulsiv după orice şi împrăştii lături şi mizerie.
   România a fost împinsă de partea Ucrainei de diplomaţii evrei khazari ai SUA.
   Astfel, România a fost angajată total în jocul pro-Ucraina şi anti-Rusia de către Alfred Moses, membru al unor organizaţii evreieşti americane şi ambasador evreu al SUA la Bucureşti din 1994 până în 1997, care şi-a continuat sforăriile la Bucureşti şi după ’97. Reiese despre modul cum a dictat şi tratatul României cu Ucraina, nefavorabil nouă, din cartea sa „Jurnal de Bucureşti. Drumul României…“ (apărută în 2019), în care îşi descrie activitatea de ambasador-dictator la Bucureşti. Astfel, khazarul Moses – după cum relatează – se ducea personal la Kiev să discute tratatul la cel mai înalt nivel, apoi se întorcea la Bucureşti unde dicta oficialilor români ce să facă. Unul din cei care i se mai opunea era Adrian Severin (care are sânge rusesc „alb“), deşi istoria l-a scos vinovat pe acesta, ca ministru de Externe. Moses vorbea peste capul lui Severin la Cotroceni cu Emil Constantinescu (evreu după mama sa din Basarabia, cf. unor surse pertinente) unde se aranja totul.
   Nu ai capacitatea de a te pronunţa şi probabil nici să treci strada neînsoţit.
   Eşti doar o mizerie ce împute permanent totul, chiar şi prin ecran.

  • căci sunt false, ci le ai de la Satan, Kăkăzarul Cel Mare, care s-a împreunat cu mă-ta, „Zoaie”.

 14. Pentru ca Johannis va primi in plic, la Vilnius, de la americani, numele noii slugi de la SRI. Care va fi Aurescu, trădătorul perfect de țară, cea mai buna slugă a americanilor si a lui Zelenski. Sau poate ca David Muniz nu s-a pronunțat incă cu privire la Muraru Alexandru. Lituania (cu Estonia)este una dintre cele mai avansate țări in domeniul globalismului, aservită complet lui Soros si care are un proiect cibernetic de urmărire a internetului si de supraveghere a populației, la care s-a inscris si RO. Hellvig devenise inutil, era depășit, acum sunt alte tendințe, globaliste, identitatea digitală si noul centru de la A.NC.O.M. de urmărire a noastră. Suedia nu vrea sa intre in N.A.T.O. insă o presează americanii. Ar dori sa isi păstreze neutralitatea, plus ca nu are atâția bani precum România cea darnică, ca sa susțină troglodiții lui N.A.T.O. Prea multă cerneală pentru subiectul Hellvig, să depășim momentul.

  • sluga perfecta pentru ocupantul strain

 15. Circumcisii stiu de ce

  • Ca daca nu stii, degeaba vorbesti.

   • Tot prost, tot prost ?!

    • si plin de jeg

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998