CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

ONU avertizează Ucraina: Jos mîinile de pe biserica românilor!

40 comentarii / 3647 vizualizări / 19 noiembrie 2023

Libertatea religiei trebuie să prevaleze în Ucraina, chiar dacă războiul se prelungește, a declarat vineri Ilze Brands Kehris, Secretar General Adjunct pentru Drepturile Omului în Oficiul Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului (OHCHR), în cadrul unei reuniuni la nivel înalt.

Toată lumea din Ucraina trebuie să aibă libertatea deplină de a-și manifesta și practica religia sau credința, a declarat Kehris, în timp ce a detaliat restricțiile asupra libertății religioase și amenințările la adresa siguranței comunităților religioase din țară și a cerut atât Ucrainei, cât și Federația Rusă să asigure acel drept fundamental al omului.

„Preocupările cu privire la libertatea de religie în Ucraina, inclusiv în teritoriul ocupat, au crescut din februarie 2022”, a declarat Kehris, constatând tensiunile tot mai mari între Biserica Ortodoxă Ucraineană(UOC) – de care aparțin românii din Ucraina – și Biserica Ortodoxă din Ucraina.

Oficialul a atras atenția asupra aprobării în primă lectură de către Parlamentul Ucrainei a proiectelor de amendamente la legea privind organizațiile religioase, care, dacă va fi adoptată, ar stabili o procedură de dizolvare a „organizațiilor religioase afiliate centrelor de influență, a căror conducere este situată într-o țară, care efectuează o agresiune armată împotriva Ucrainei”. Legislatorii trebuie să definească în mod clar scopul legitim specific al restricțiilor propuse și să asigure necesitatea și proporționalitatea acestora și să revizuiască textul în consecință, a spus ea. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

40 Comentarii

 1. Asta este o manevra organizatiei sataniste ONU, controlata de reptilianul D. Rockefeller.
  minciuni pentru adormit vigilenta, ca si intrunirea ONU pentru a opri Genocidul din Gaza, de la care nu se stie nici acum ce s-a intamplat, in afara de faptul ca ambasadorul khazar la ONU a fost arestat si cred ca acum este liber sa se despaducheze.
  Cine mai crede ONU sau OMS, doua organizatii sataniszate ?

  • du-te-n pizda ma-tii de cretin!

  • „sataniszat” esti tu, boala, „comentatorul” DEMENT, ca si tot ceea ce mai acuzi despre toti ceilalti, la intamplare”, adica esti o „ZOAIE reptiliana clonata”, „un paduchios” infect, numai bun de „Spanzuratoare si Lopatin”.

 2. Comisia Europeană recunoaște că se moare după vaccinul anti-COVID.

  Până pe 30.09.2023 aproape 12,000 de persoane au murit spontan ! 11,977 de persoane au „murit spontan” până pe data de 30.09.2023 după ce au primit vaccinul anti-COVID, recunoaște Comisia Europeană într-un răspuns oficial semnat de către comisara pe sănătate Stella Kyriakides către europarlamentarul croat Ivan Vilibor Sinčić.
  Europarlamentarul Sinčić a interpelat Comisia Europeană pe data de 29.08.2023 cu privire la câte decese, conform sistemului EudraVigilance deținut de Agenția Europeană a Medicamentului, au fost raportate ca efect advers al primirii vaccinurilor anti-COVID „aprobate” de la începutul administrării acestora până în prezent. Decesul spontan după vaccin se referă la un deces neașteptat ce a avut loc la scurt timp după ce persoana a fost vaccinată.
  Deși întrebarea era foarte specifică, comisara a răspuns pe data de 06.11.2023 elaborat, spunând că, deși „aceste evenimente (adverse) au fost observate după utilizarea acestor medicamente, aceasta nu înseamnă ca au fost cauzate de către ele. Acestea ar fi putut fi cauzate de condițiile medicale ale individului, sau de alte medicamente luate în paralel ori de alte evenimente.”
  În același răspuns Comisia Europeană susține că „nu există dovezi că vaccinurile anti-COVID ar cauza mortalitate în exces”.
  „Deși Comisia Europeană susține că nu există o legătura între vaccinul anti-COVID și numărul excesiv de morți, aceasta nu oferă o explicație de ce în țările cu rata mare de vaccinare și rata de mortalitate este excesiv de mare”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.
  „Acești 11,977 de oameni care au murit spontan după vaccin, după cum datele oficiale o arată, au fost părinții, frații, soții, prietenii, rudeniile unor alți oameni.
  Sper ca oamenii, daca țin la viața lor și a apropiaților lor, să învețe din ce s-a întâmplat și să nu-i mai voteze pe cei care i-au expus la asemenea riscuri medicale, chiar la a-și pierde viața. Oamenii își aleg reprezentanți ca să le apere drepturile și libertățile, nu să-i transforme în cobai gratuiți pentru profiturile firmelor multinaționale medicale”, a mai spus Terheș.
  Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care au decedat ca urmare a efectelor adverse a acestor produse medicale cu care oamenii au fost constrânși să se injecteze!
  https://www.europarl.europa.eu/…/P-9-2023-002470-ASW_EN.html
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=858735652924717&set=a.332974838834137&type=3&ref=embed_post

  • Ia-ti medicamentele. Era vorba despre altceva aici.

   • Este vorba despre razboiul jidanesc asupra OMULUI, care cuprinde totul: ,,vaccinul ucigash”, Satania Ucraina si ORTODOXIA, etc.
    Nu va cer voie voua jidanilor paduchiosi nazisti si criminali SPURCATI sa postez adevarul !

    • esti o ZOAIE spurcata si nenorocita intrata in crize de dementa. Tu esti un diversionist „jidan paduchios nazist si criminal SPURCAT”.
     Jegule de cacat care umpli locul de purulenta creierilor tai stricati!

    • puti a urina si cacat

  • Desigur Paduchiosilor Retardati ca sunt copii ale unor articole bune care merita cunoscute de mai multa lume, insa omul intelligent apreciaza analiza si informatia, fara sa fie interesat de sursa, mai ales in aceste zile satanice cand jidanii stau cu ochii pe orice postare care spune adevarul.
   Paduchiosii si-au imbunatatit metoda de depistare a surselos si sunt nevoit sa nu mai trec sursa si nici macar sa pun ghilimele, cu riscul de a parea ca am plagiat, ori Paduchiosii platiti care mananca kk nemestecat pe siteuri imi fac ei treaba cautand sursa, asa ca le multumesc RETARDATILOR Paduchiosi ca isi dau singuri cu stangul in dreptul, si ma ajuta sa nu fiu acuzat ca imi asum unele texte.
   Paduchiosii retardati nu stiu diferenta dintre copy paste si plagiat, asa ca se dovedesc din nou niste IDIOTI folositori.
   Aceste situatii imi amintesc de vremea cenzurii pe timpul Cizmarului, cand concursurile studentesti de satira si umor erau drastic cenzurate. Trupa Divertis, ca toate trupele de umor studentesc, si-a prezentat unui politruc cretin textul care urma sa fie spus pe scena, si mamelucul a inceput sa faca analiza politica pe text, urmarind ca nu cumva sa existe replici sau macar aluzii la conducerea de partid si de stat, si la cei doi idioti – Leana Codoi si Nicu Nimicu.
   In textul Diverstisului se vorbea de Ileana Cosanzeana, desigur cu aluzie la Lenuta Codoi.
   Politrucul ,,inteligent’’ a sesizat cu vigilenta maxima aluzia, si ca sa nu schimbe povestea, a inlocuit ,,Ileana Cosanzeana’’ cu Maria Cosanzeana.
   In concurs, cel care interpreta textul nu a trecut repede peste ,,Maria Cosanzeana’’, si cand sa pronunte numele s-a oprit aratand cu privirea doar spre tavan, adica Leana Codoi, la care sala a inceput sa rada cu pofta. Dupa doua sau trei astfel de gesturi la care sala era pe jos, studentul pronunta ,,Maria Cosanzeana’’ si sala era in delir, mai ceva decat daca ar fi spus ,,Ileana Cosanzeana’’.
   Adica politrucii cenzuratori , de multe ori scoteau poante mai bune din putzul gandirii lor ,,profunde’’ decat studentii. Rujatii de azi nu inteleg nimic din aceste subtilitati pentru ca nu au cu ce…
   Cam asa fac Paduchiosii de azi, care vrand sa ma faca de ras ca as plagia, cauta ei articolul si spun sursa, adica le fac un deserviciu paduchiosilor care cenzureaza adevarul blocand postarile.
   Este foarte bine CRETINILOR Paduchiosi ! Continuati ! O sa va propun la prime – sa va spanzure de mai multe ori pana aproape de moarte in loc de o singura data, ca sa va zvarcoliti de mai multe ori in streang sa sara toti paduchii de pe voi, nu numai cativa.
   Va informez Retardatilor ca se strange funia la par pentru voi si toti ceilelti Paduchiosi, si nu numai, si pentru toti criminalii nevertebrati.

   • de hoţ nenorocit şi de lipsit de discernământ şi de creieri sănătoşi. Bă,boule nenorocit şi scârbă infectă, tu îi faci ZOIARIŞTI pe jurnalistii adevăraţi de la care copiezi compulsiv, fără să deosebeşti nici ceea ce este adevărat de ceea ce este clar satiră şi ficţiune. Tu eşti animalul care amestecă minciuni cu adevăr ca să-ţi dejectezi în public infecţia mintală.
    Numai un dobitoc cretin ca tine spune tot timpul celorlalti „sa va spanzure de mai multe ori pana aproape de moarte in loc de o singura data, ca sa va zvarcoliti de mai multe ori in streang sa sara toti paduchii de pe voi”.
    Numai o japiţă nenorocita, cu creierii înnecaţi în puroi, spurcă pe alţii ca să se creadă el valoros, deşi e boul urinat pe el din mijlocul drumului.
    Du-te dracului de nenorocit împuţit.

 3. Ministrul spaniol al drepturilor sociale în exerciţiu, Ione Belarra, a cerut marţi sprijin pentru o iniţiativă care cere Curţii Penale Internaţionale (CPI) să investigheze Israelul pentru “genocid” şi să emită un mandat de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu, solicitare care, la Haga, are un precedent recent – Ucraina, transmite EFE, informează Agerpres.
  “Suntem martorii unui genocid în direct al statului Israel în Palestina şi nu vreau să fiu complice”, a scris ministrul interimar pe contul său X (fostul Twitter), îndemnând oamenii să semneze o petiţie intitulată
  “Dreptate pentru Gaza”, care are sprijinul a peste 13.000 de semnatari, printre care ministrul egalităţii spaniol, Irene Montero, şi membri ai parlamentelor şi guvernelor din mai multe ţări.
  Petiţia îl îndeamnă pe procurorul-şef al CPI, Karim Khan, “să investigheze şi să judece guvernul israelian pentru crime şi pedepse colective” comise în Fâşia Gaza începând din 7 octombrie, în urma atacului brutal al grupării islamiste palestiniene Hamas asupra teritoriului Israelului, pe care CPI îl investighează deja în cadrul unei speţe deschise încă din 2021 pentru crime de război în teritoriile palestiniene ocupate comise atât de armata israeliană, cât şi de grupurile armate palestiniene.
  Iniţiativa solicită investigarea Israelului şi pentru crime împotriva umanităţii şi pentru “genocid”, o crimă care de obicei este mai greu de dovedit, deoarece necesită dovedirea “demersului intenţionat” de a comite o epurare etnică.
  “Crimele împotriva populaţiei civile includ bombardamente zilnice fără discriminare împotriva infrastructurii civile precum spitale, şcoli şi adăposturi, pe lângă asediul total, întreruperea alimentării cu apă, hrană, electricitate şi combustibil şi utilizarea fosforului alb. La acestea se adaugă strămutarea forţată, războiul psihologic, planurile de curăţare etnică şi ameninţarea unei ofensive militare pe uscat, pe mare şi pe aer”, se arată în petiţie.
  Semnatarii documentului subliniază un “context de genocid continuu, epurare etnică şi asediu împotriva populaţiei palestiniene blocate în Fâşie, care suferă astăzi cele mai grave consecinţe ale unei colonizări care a durat 75 de ani, decenii de ocupare ilegală” a Palestinei.
  Documentul solicită anchetarea, între alţii, a lui Netanyahu, a miniştrilor apărării, Yoav Galant, şi securităţii, Itamar Ben Gvir, a şefului Statului Major al Apărării, Hertzi Halevi, şi a lui Benjamin Gantz, membru al cabinetului de securitate al Israelului.
  Totodată, documentul apreciază că “sunt îndeplinite cerinţele” pentru a emite mandate de arestare împotriva lui Netanyahu şi Galant.
  Contextul anchetei în Palestina este similar cu cel al Ucrainei: este un conflict armat care este încă în curs, plus că nici Rusia, nici Israelul nu sunt membri ai Statutului de la Roma, tratatul fondator al CPI, fapt care limitează, dar nu împiedică, jurisdicţia instanţei de judecată. Palestina a ratificat Statutul de la Roma în 2015.
  Ucraina, care nu a ratificat Statutul, recunoaşte în schimb jurisdicţia CPI asupra crimelor de război comise pe teritoriul său încă din 2014, după anexarea ilegală a peninsulei Crimeei de către Rusia, ceea ce a permis procurorului-şef al CPI să deschidă această anchetă, care este încă în desfăşurare şi include invazia rusă din februarie 2022.
  În cadrul acestei anchete, CPI a emis în martie două mandate de arestare, unul pe numele preşedintelui rus Vladimir Putin şi altul pe numele Mariei Lvova-Belova, comisarul prezidenţial rus pentru drepturile copilului, pentru presupusa deportare ilegală a copiilor ucraineni şi transferul acestora în Rusia, demers care echivalează cu o crimă de război.
  Deşi acest ordin de arestare nu a oprit războiul din Ucraina, el limitează, de exemplu, mobilitatea lui Putin şi a Mariei Lvova-Belova, care teoretic nu se pot deplasa în cele 123 de ţări membre ale instanţei, deoarece aceste ţări ar putea – dacă sunt dispuse să îşi îndeplinească obligaţia de a coopera cu Tribunalul – să-i reţină şi să-i deporteze la Haga pentru a fi judecaţi pentru infracţiunile de care sunt acuzaţi, întrucât această instanţă nu poate judeca în contumacie.
  Mai mult, CPI este singura instanţă care nu recunoaşte imunitatea şefilor de stat, motiv pentru care a putut emite un ordin împotriva lui Putin în calitatea acestuia de preşedinte în exerciţiu.
  Deocamdată, Karim Khan nu a menţionat dacă include crima de genocid în ancheta sa asupra situaţiei din Palestina şi nici dacă intenţionează să solicite mandate de arestare în acest caz. Israelul a numit deja ancheta “scandaloasă” şi “antisemită” şi a asigurat că nici nu acceptă jurisdicţia CPI şi nici nu va coopera cu ancheta procurorului.
  Din 7 octombrie, mi-am intensificat eforturile de a intra şi de a avea acces la locurile în care au fost comise crime în Israel (…) La fel, am făcut toate eforturile posibile pentru a intra în Gaza, dar nu s-a putut”, s-a plâns Karim Khan la 30 octombrie, după o vizită la punctul de trecere a frontierei de la Rafah, dintre Egipt şi Fâşia Gaza.
  În schimb, în Ucraina, procurorul-şef al CPI a reuşit să adune dovezi, aminteşte EFE.

  • bei ZOAIE de „paduchiosi”.

  • Felicitări , frumoasă analiză și foarte bine documentată !

   • e copy-paste fara chulimele si fara sursa.

   • articolul copiat cretin şi pus mai sus se intitulează:
    „Un ministru spaniol solicită sprijin pentru o iniţiativă care cere Curţii Penale Internaţionale să investigheze Israelul şi să emită mandat de arestare pe numele premierului Netanyahu”
    fiind copiat de la
    http://stiri.tvr.ro/un-ministru-spaniol-solicita-sprijin-pentru-o-initiativa-care-cere-curtii-penale-internationale-sa-investigheze-israelul-si-sa-emita-mandat-de-arestare-pe-numele-premierului-netanyahu_942985.html#view

   • iar pe poporul roman il face patibular ca nu e destept ca el, copiatorul patologic si descreieratul plin de ura.

   • Muiai da dovezi permanente de descreiarare, copiind texte muncite de altii in care adesea isi insereaza fraudulos si patologiile personale, prin care sa -si raspandeasca ura de frustrat dement si paranoic.
    Vasile, esti si tu un bou descreierat, cumva, si va sprijiniti?

    • Analiza domnului Mihai este bine documentată și utilă pentru oricine este interesat.

    • este clar ca esti cretin, daca ti se da linkul de unde a copiat „Mihai”, un dobitoc agresiv, in genere, incapabil de discernamant personal, si esti incapabil sa vezi originea textului, care nu este atat o analiza, cat o prezentare din spusele ministrului spaniol Ione Belarra, urmata de comentariile jurnalistuui TVR.
     Hai sictirm cretine, ca o sugi la greu!

     • Bă aurolacule. Dacă dementul Mihai e agresiv, tu ce mai ești bă boschetarule?

     • mesteci cretin cacat si invoci Maciuca

 4. ,,Noi stăm în U.E. sau U.E. stă la noi acasă… abuziv?
  Puțini dar puternici, reușesc să reformeze realitatea celor mulți și slabi!

  Propagandă
  Americanii au luptat neîncetat împotriva comunismului și a tuturor totalitarismelor.
  Realitate
  Iudeo-bolșevismul care a fost, de fapt, prima încercare de globalizare (scurtcircuitată de schismaticul Stalin), a preluat puterea în Rusia cu banii de pe Wall-Street, Londra (City), Paris și Geneva, finanțatorul principal fiind jidanul, Felix M. Warburg. Parte din sumele aruncate în joc provin din finanțarea tuturor conflictelor armate și a revoluțiilor orchestrate de mafia bancară. Momentul declanșării poate fi stabilit în anul 1649, prin decapitarea regelui Charles I al Angliei, geneza acestui eveniment fiind infiltrarea dinastiei Orange-Nassau din Țările de Jos (Olanda) de către fam. Rothschild, reușind astfel să impună înscăunarea lui William III d’Orange-Nassau, omul bancherilor, în locul lui James Stuart II, care a fost obligat să se refugieze în Franța pentru a scapă cu capul pe umeri! Acest episod a permis înființarea „Băncii Angliei“ (1694), a cărui otravă s-a revărsat neîncetat în Europa și S.U.A., provocând și finanțând Revoluția Franceză, Războiul de Secesiune, Primul Război Mondial, revoluția din Rusia și Al Doilea Război Mondial.

  Propagandă
  Aliații au eliberat Europa de fascisme, de ură, de război.
  Realitate
  Aliații în Al Doilea Război Mondial, au intervenit la comanda capitalului transnațional (Rothschild and Co.), omorând aproape 70 de milioane de oameni pentru a distruge naționalismele în Europa și modelul economic revoluționar inițiat de Reich (vezi Francis Delaisi – Revoluția Europeană), prin trădarea lui Hitler, care, dacă ar fi fost exportat, ar fi eliberat Europa de hegemonia mafiei bancare. Astăzi, capitalul transnațional (liberalismul globalizat!) deține și condiționează statele, partidele politice și popoarele, formând un totalitarism fără precedent în istoria omenirii. Începând cu anul 1945, s-a dus un război permanent, disimulat de „presa liberă“ definitiv acaparată, împotriva națiunilor, a religiei creștine și a identității Europene. În acest angrenaj infernal, popoarele indigene nu au mai avut absolut nici o importanță – cum numiți un astfel de regim?

  Propagandă
  Capitalismul, economia de piață, democrația reprezentativă și liberalismul au contribuit activ la consolidarea civilizației, la developarea economiilor naționale, la bunăstarea populațiilor și la siguranța acestora.
  Realitate
  Din cauza capitalismului, a economiei de piață, a democrației reprezentative și, astăzi, a liberalismului economic, România, a reușit să piardă în 29 de ani tot ce a realizat și a muncit în ultimii 150 de ani și chiar mai mult! Poporul român și-a pierdut pe rând suveranitatea, independența economică, resursele naturale, Armata, pământul strămoșesc, sănătatea, populația, rata natalității, rațiunea Ortodoxă, legătura cu tradițiile sale și chiar mândria de a fi ROMÂN! Acestă înșiruire sub-apocaliptică s-a petrecut în democrație, stat de drept,capitalism și economie de piață. În tot acest răstimp, îmbolnăviți de otrava „presei libere“, cu discernământul grav avariat, am votat neîncetat stăpânii noștri – aleșii altora!… A celor care conduc cu adevărat plutocrația la care am fost supuși prin confiscarea informației, adevărata dictatură invizibilă!
  În modelul actual fiecare moment al vieții trebuie să fie supus, orientat și balizat în limitele interne ale procesului consumatorist. Tocmai pe drumul consumatorismului se situează etapele eșecului familial modern din România, urmând dubla progresiune a ideologiei liberale și a pieței de dorințe, cele două mari atribute ale procesului consumatorist. De fapt, se urmărește trecerea de la familia născută din tradiție, din cultura claselor – modelul patriarhal – la familia spulberată până la atomizarea ei, acea a „identității culturale” a femeii și, mai ales, a tinerilor, permițând neo-capitalismului prădător să conturneze machiavelic rezistențele naturale (firești) la modelele sale cultural-standardizate, modelele consumatorismului.

  Propagandă
  Născut din revoluția sexuală (Mai 1968), feminismul a eliberat femeia de sub jugul conservatorismului patriarhal, a creat un echilibru în relația cu bărbații, a adus împlinirea și desăvârșirea femeii în societate.
  Realitate
  Introduceți bazele feminismului în societate, exaltați tineretul prin „cultura” eu-lui absolut, disprețuiți valorile tradiționale, atacați familia naturală, îndepărtați bărbații din rostul lor și, în două-trei generații, o să aveți o adunătură îndobitocită de dezrădăcinați fără de Dumnezeu, trecut, repere, prinși în incapacitatea continuității, cică, liberi și fără de stăpâni… dar constant în genunchi în față Sistemului de alienare-aliniere neo-capitalist, pilonul egalitarismului și emanațiile sale patogene: pseudo-democrația reprezentativă internaționalistă, antirasismul, imigraționismul salvator (Marea înlocuire), homosidaismul pedagogic și toate „valorile” derivate, care, precum o înfățișare fără tribunal sau o condamnare fără proces (… de fapt, doar un văl de fum), vin să turmenteze rațiunea omului alb, încă sănătos, la el acasă, ultimul obstacol înaintea deznodământului final.

  Folosind unelte aparent inofensive, precum televizorul și radio pentru diseminarea otrăvurilor, poporul este atras în capcană fără a se face uz de vreo agresiune vizibilă, palpabilă, creând, astfel, aderarea maselor prin consimțământul liber și democratic. Acest lucru provoacă iluzia participării active la consolidarea iluziei democratice și la deteriorarea gravă a discernământului și, în final, la diminuarea sau chiar la anularea capacității de revoltă!

  Europa, pământul creștinilor, este inundat cu islamiști arabi și negri; sub autoritatea unei dictaturi cumplite condusă la vârful ei de minorități înverșunate, care practică, chiar în acest moment, sub conspirația tăcerii a presei libere, genocidul populațiilor de tradiție creștină, de civilizație europeană și de rasă albă. Scapă, cine poate ! Timpul a sosit – Deșteaptă-te, române ! ‘’

  • ai puroi in cap

   • Nu vă lăsați intimidat de detractori domnule Mihai. Românii adevărați vă susțin.

    • e opy-paste de cretin, ceea ce faci si tu si nu te lasi „intimidat”, caci esti un jeg murdar de acelasi nivel

 5. Votăm gAURa.

  • si-i stampilam si gura cu Maciuca

   • gAURa e singura șansă pentru România.

  • cretinule retardat care-ti doresti Maciuca.

 6. Dacă ești oligofren AUR și recunoști asta dă reply.

  • Oligofren e neamul tau de cacati inutil prin santurile unde ati fost avortati.
   Nu esti dastept, esti o scarba infecta care doar se da dastept. Esti un gunoi spurcat.

   • Votăm gAURa, partidul creștinilor!

    • sobolane gaurit la cap

     • Partidul progresist AUR progresează pe zi ce trece. După ce au fost invitați în partid creștin-sionistul Lauer și creștin-musulmanul Murad, iată că a venit rândul și creștin-lgbtiștilor.

      Curat creștinesc îndemnul pervers al membrului de partid alocat sitului.

    • si crezi ca spui ceva cu ea. Basini imputite.

  • vorbesti a prost ca ai prea multe găuri la cap date de coropişniţe

 7. Doar n-o să lase popii kaghebiști să-și facă de cap.

  • si esti cu gara plina, cacatule bolnav de ura dementa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998