CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Paleologu JR., despre ”dizgratioasa implicare a lui Liiceanu in campania de anul trecut”

3 comentarii / 2770 vizualizări / 23 mai 2020

Proaspăt deconspirat ca intelectual cu CV-ul umflat ”în falș”, cum ar fi zis cineva, Theodor Paleologu se descarcă pe filosoful Gabriel Liiceanu, pe care, sub aparenta evocare a unui moment frumos, îl execută din scurt pentru partizanatul politic de la prezidențiale.

”Azi am mai avut o surpriză: făcînd ordine în hîrtii, am dat de o frumoasă recomandare scrisă în 1993 de Gabriel Liiceanu în vederea obținerii unei burse Soros care să-mi permită să pregătesc concursul la Ecole Normale Supérieure.
N-aveam bani, trăgeam mîța de coadă, tocmai mă căsătorisem și așteptam un copil. Evident, bursa Soros n-am primit-o (slavă Domnului!), dar îi sînt și acum recunoscător domnului Liiceanu pentru frumoasele și adevăratele cuvinte de acum 27 ani. Dizgrațioasa lui implicare în campania de anul trecut nu anulează un gest frumos și un pronostic corect din secolul trecut.
Vorbea domnul Liiceanu de o „investiție neîndoielnic profitabilă pentru viitorul cultural al țării noastre”. Investiția au făcut-o pînă la urmă statul francez, niște universități și fundații americane, un mecena precum Alain Besançon, care a sprijinit publicarea cărții mele despre Carl Schmitt și teologia politică (deși nu era de acord cu unele dintre ideile mele despre cultura rusă)” a scris Paleologu pe Facebook. Mai multe despre conflictul de anul trecut aici. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Dar limbricul Paleologu si-a apartinut vreodata ? Masono-securistul-idiot clinic nici nu exista !… Desigur securisto-basisti au nevoie de idioti…

  2. In cazul in care conasul Paleologu era vreo scula pe bascula, ramanea profesor in Germania. Acolo, spre deosebire de Romania, trebuie sa mergi la ore, la conferinte internationale, sa faci cercetare si sa scrii articole in fel de fel de reviste bine cotate. Pe scurt, profesoru universitar din Germania munceste de-I sar capacele. De asta, conasul Theodor a ales deputatia din partea PDL.

  3. Liiceanu a obtinut deja gradul de Mos Jumara?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998