CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Ponta profețește demiterea generalului Rog de către Iohannis: La fel a făcut și cu Maior

5 comentarii / 2465 vizualizări / 19 iulie 2023

Fostul premier Victor Ponta este de părere că președintele Klaus Iohannis va rezolva scandalul provocat de declarațiile generalului SRI Anton Rog în aceeași modalitate în care a rezolvat un scandal asemănător, amorsat de directorul SRI, George Maior: prin demitere.

Discutînd despre scandalul Rog la emisiunea lui Marius Tucă de la Gândul, Ponta a declarat:
”Eu am încredere că orice problemă de acest fel va fi rezolvată de dl.președinte Klaus Iohannis. În ianuarie 2015, eu eram încă prim-ministru, George Maior era director la SRI și a ieșit public și a criticat CCR pentru că a zis ceva legat de legea cartelelor pre-pay, a zis (CCR n.n.) că e neconstituțională. Și dl.Iohannis l-a chemat pe dl.Maior, și și-a dat demisia Maior. Eu am încredere că nu există un paznic mai dur al libertăților cetățenești decît Klaus Iohannis” a spus fostul premier. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Ponta a făcut o glumă, adică a fost sarcastic cu Johannis.

    • Cam tarziu !

  2. Păi dacă te uiți la TV Este normal să-ti influențeze opinia fie pro fie contra … acum știrile vin pe surse 90% sunt create că doar nu exista scandal zilnic …. atunci cu ce a greșit generalul Rog ? că uneori SRI-ul mai bagă frică in unii cu putere ? Păi copii cum ii educați nu cu pedepse și cu amenințări ? Așa funcționăm noi oamenii din foame sau din frica de a rămâne fără hrană si adăpost …in rest totul este discutabil …omul se plânge mai mult când ii este bine decât când ii este rău …

    • esti un bou cretin care muge sinistru ca idiotul

  3. Eh, dl.Ponta ar trebui să își amintească de fiecare dată de cum a trădat România, atunci când s-a întors cu to do list de la Barosso. Era și mândru de realizare. Ar trebui ca presa să le aducă aminte de ceea ce au făcut, când le preiau părerile. Hai să nu uităm ce au făcut cei care ne-au condus. Așa vor dispărea din viața politică și ar fi un avertisment pentru urmașii lor. Dar asta ar însemna să avem presă. Cu mici excepții, nu prea avem . Sunt doar extensii de-a a lui Rog.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998