CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Predoiu, luat la intrebari in Parlament: ”Ce s-a intimplat cu irlandezul beat?”

4 comentarii / 2836 vizualizări / 24 martie 2022

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, e somat din Parlament să dea informații despre celebrul caz al cetățeanului irlandez care a pătruns prin efracție în Casa Poporului, pentru ca, ulterior, cazul său să fie mușamalizat rapid de către autorități. Solicitarea vine din partea AUR, care o face o interpelare prin deputatul Dan Tanasă.

”Deși a fost cercetat pentru distrugere și violarea sediului profesional, cetățeanul irlandez a fost pus în libertate după doar 24 de ore petrecute în arestul Secției 17 Poliție din București, judecătorii considerând că acesta nu prezintă un pericol social. Ulterior, autoritățile nu au mai oferit opiniei publice niciun detaliu privind stadiul cercetărilor” afirmă deputatul.

”Având în vedere cele menționate mai sus, vă rog respectuos să binevoiți să-mi răspundeți în scris la următoarele întrebări:
1. Care este stadiul dosarului deschis pentru acest eveniment?
2. De ce nu actualizați opinia publică și presa din România cu stadiul și noile informații adăugate în acest dosar?
3. Cînd și unde veți face cunoscute publicului larg imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cadre în care sunt surprinse momente ale acțiunii de pătrundere dincolo de gardul exterior al clădirii Parlamentului ?
4. Dacă în clădirea Parlamentului României, a doua cea mai mare clădire administrativă din lume și una dintre cele mai păzite instituții din statul român, un individ străin aflat în stare de ebrietate poate pătrunde fară prea mare rezistență, la care se adaugă tot felul de evenimente în care a fost implicat Ministerul de Interne, cum eliminați din mentalul colectiv ideea că ,,siguranța și încrederea” nu pot fi asigurate cu adevărat?
5. Daca principiul secretului de stat nu vă permite să-mi răspundeți în scris, apreciați ca fiind un bun prilej pentru o intîlnire în cadrul căreia să-mi comunicați răspunsurile la întrebările de mai sus? ” mai solicită AUR. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. CETATEAN IRLANDEZ PE NAIBA! AU FACUT BAIETII SPECIALISTI O BRESA IN PROTECTIA LUI PAHONTU…LASATI VRAJEALA CA LUATI BANI DEGEABA PENTRU PROTECTIE. AR TREBUI SA FIE PLATITI PENTRU SERVICII DOMESTICE, CARAT PIATA, TINUT PALTON, POTOLIT MADAMA

    • 1000% ai dreptate Ion! De la cine sa ceri răspuns, de la „veșnicul și niciodată premier”!?!?

  2. ne amuzam in primul rand de situatie, pe cine sa interpelam despre chestiune. Parca l si vad pe arivistul asta de predoiu suflecandu si mainile si convocand o conferinta de presa. El care are atatea probleme, precis ca e prins acuma cu valul asta din Bulgaria..Hai sa lasam orice speranta..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998