CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

PSD face misto de madam Ciolos: ”Vrea meditatie de grup in scoli”

2 comentarii / 2350 vizualizări / 4 iulie 2019

PSD ironizează în parlament propunerea soției fostului premier Dacian Cioloș de a se introduce așa-zisa terapie spirituală mindfulness în programa școlară pentru destresarea elevilor, afirmînd că aceasta ”vrea meditație de grup, în școli”.

Deputata Theodora Șotcan, fost inspector școlar general, afirmă, astfel, într-o declarație politică:
Mi-a apărut în faţa ochilor o ştire, în care doamna Valerie Cioloş, soţia premierului zero, constată că cele mai mari probleme ale elevilor din România sunt stresul şi anxietatea. Cu acest lucru putem fi, într-o anumită măsură, de acord, dar cauzele stresului şi anxietăţii elevilor sunt, în viziunea doamnei, problemele personale, goana după note şi presiunile din social media.
Şi ce soluţii propune această inspirată doamnă? Ridicarea nivelului de trai al familiilor elevilor şi al profesorilor? Atragerea de cadre didactice tinere, performante şi bine motivate? Constituirea de centre de excelenţă? Identificarea de oportunităţi profesionale? Nu, nimic din toate acestea, ci şedinţe de mindfulness! Adică un fel de meditaţie în grup, cum le place unor membri USR, de altfel.
Cu alte cuvinte, dragi elevi, părinţi şi profesori, USR-PLUS nu va face nimic pentru a creşte nivelul de trai sau calitatea procesului educaţional, dar vă va ajuta să depăşiţi anxietatea prin şedinţe de meditaţii. Adică vom rămâne săraci, dar vom fi împăcaţi cu ideea!” afirmă deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Pipi bun!

  2. Trebuie sa complet idiot sa urmezi elucubratiile madamei …nu are decat sa faca asta acasa cu nimicul ciolos…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998