CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Razboiul coalitiei ne-a lamurit cum stam cu vaccinarea: dezastruos

9 comentarii / 2246 vizualizări / 14 aprilie 2021

”Vă doresc tuturor sănătate și trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes, de aceea vă îndemn pe toți să vă înregistrați în platforma de vaccinare. Vă mulțumesc” a spus azi premierul Florin Cîțu, în cadrul anunțului privind revocarea lui Vlad Voiculescu.

Dacă ”trebuie”, înseamnă cu nu prea e de succes acum, altfel nu și-ar fi avut rost precizarea.

Și confirmă strălucit Dan Barna:

„I se reproșează lui Vlad Voiculescu lucruri pe care nu le-a avut niciun moment în control. Campania de vaccinare este coordonată direct de către premierul României, campania de vaccinare este decisă de către premierul României și faptul că suntem pe unul din ultimele locuri, 25 din 27 la nivelul Europei, în condițiile în care am pornit foarte bine și am fost în primele zile sus, nu arată nici performanță și nici înțelepciune strategică”.

Bine că măcar pe acest aspect și PNL, prin Florin Cîțu, și USRPLUS s-au pus de acord: suntem coada Europei la vaccinare.
Cine e de vină? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. se duce dracului nu numai vaxinarea dar si megaescrocheria cu Covrigu..

  si tare mi-e ca actiunile agresive al Ukropilor si teroristilor nato contra Russiei si a etnicilor rusi din Estul Ukropistanului sint doar o fenta, un pericol inventat si indus la scara planetara prin mass-media shidoveasca pentru a abate incet -incet atentia de la buba care sta sa explodeze, cu „plandemia” asta care a fost superventilata si care se dovedeste a fi fost o imensa cacealma

 2. Cine e de vina? Chiar vaccinul, in care lumea nu are incredere, nefiind suficient testat; de asemenea fptul ca da o imunitate atat de scurta.

 3. @ Ce bă asta este vreo „realizare”, că guvernanții nu pun suficient de bine în aplicare articolului 35 din Constituție, de a asigura populației un mediu curat și sănătos, făcând utile practici precum și vaccinarea, practică ce se demonstrează , de la apariția vaccinării, că nu poate înlocui beneficiile unui mediu curat și sănătos,?

 4. Ma-Ciuca presedinte!

  Dar mai intai, prim ministru.

  • Ultima soluție a Securității, după președinți securiști bețivi ordinari și escroci retardați a venit timpul pentru un securist hoț și criminal președinte. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   Mai întâi sugeți pula, securiștilor!!!!

 5. @ De admirat totuși Cîțu, Ludovic Orban, Iohannis, Rafila, Arafat, Tătaru și alți câțiva, „martiri” ai vaccinării, ai „big pharma companies” ,pe care probabil că OMS intenționează să le îndepărteze de falimente, ? Probabil că Dan Condrea, de acolo de unde este, cel care dezvolta acel program de control și reducere a infecțiilor nosocomiale în condițiile diminuării rolului intervenției farmacologice prin eficientizarea contribuției acțiuniilor farmacologice la combaterea infecțiilor nosocomiale, își face treaba, ? Probabil și că, în condițiile în care nu vor ieși multe dintre „big pharma companies” din piață, în aceste vremuri fiind „inflație de vaccinuri”, administrate „gratuit din bani publici” ,vor urma și niște „falimente politice spectaculoase” ale celor implicațí în combaterea falimentelor „big pharma companies”, ?

  • Vrei sa fii mai clar? Si noi cu cine tinem?

   • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

    Cu Securitatea, prostovane, ea îți umple mațul să ai și tu ce să caci.

 6. Cu peste 10.000 de decese urmare vaccinarii in SUA si cu peste 7000 de decese in Europa deja facute public procesul vaccinarii experimentale daca s-ar dovedi in Romania ratat categoric nu peste mult timp ar deveni cea mai mare realizare a guvernului actual!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998