CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Renate Weber: De ce n-o ancheteaza Kovesi pe von der Leyen in scandalul vaccinurilor?

40 comentarii / 4737 vizualizări / 10 martie 2022

Renate Weber, Avocat al Poporului, ridică o problemă spinoasă, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, mai exact felul în care războiul din Ucraina acoperă deplin probleme de cea mai mare gravitate care ar trebui investigate în acest moment, în special de către procurorul european Laura Kovesi.

”A venit războiul și nu mai întreabă nimeni de cheltuielile făcute în pandemie. Păi de ce nu mai întreabă, că erau acuzații puternice în ce o privește pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, era scandalul de pe lume să se desecretizeze conversațiile ei pe Whatsapp cu șeful de la Pfizer. Mai vorbește cineva de asta? Nu, iar acum ea strânge pături și periuțe de dinți pentru refugiații din Ucraina. Deci astea nu sunt lucruri normale. Pe de altă parte, nu poți să nu te întrebi dacă acum nu e o altă sursă de unde să mai scoatem niște bani și să-i cheltuim fără să dăm socoteală nimănui. Să știți că democrația europeană va avea puternic de suferit dacă lucrurile astea or să meargă tot așa și dacă o să lipsească cu desăvârșire control. Controlul Parlamentului European mi se pare în acest moment zero. Doamna Kovesi, cu Parchetul European, asta ar trebui să investigheze. N-am auzit-o să articuleze o vorbă despre asta, deși repet, sunt chiar banii europeni la mijloc și ar fi îndreptățită să vadă ce s-a întîmplat acolo…Așa încât nu e bine, sincer spun că nu e bine” a spus Renate Weber. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

40 Comentarii

 1. Renate Weber și Fundațiile lui Soros din România
  Poate că nu vă vine să credeţi: informaţia că Andrei Pleşu este oficial succesorul lui George Soros la conducerea „Fundaţiei pentru o societate deschisă“ era postată chiar pe pagina acestui ONG şi am descoperit-o întîmplător în timpul unei documentări recente! Citim şi ne minunăm: „Consiliul Fundației este cel mai înalt for de guvernare a organizației și veghează la bunul mers al acesteia. Consiliul Fundației este format din trei membri numiți pe viață, care au preluat prerogativele fondatorului Fundației. Cei trei membri sunt: Andrei Pleșu, Levente Salat, Renate Weber“! (Ion Spânu, cotidianul, 3 august 2017). Aceștia au preluat prerogativele fondatorului Fundației și sunt numiți PE VIAȚĂ.
  Fundațiile pentru o Societate Deschisă și George Soros prezentau un raport în decembrie 2020 al bugetului pe anul 2019 de 1,09 milioane de dolari. Totalul bugetelor începând din anul 1984 a fost de 15,2 miliarde de dolari. bugetul pe anul 2017 a fost raportat de 940,7 milioane de dolari. (https://www.opensocietyfoundations.org/newsroom/open-society-foundations-and-george-soros/ro)
  Conform informației publicate pe site-ul fundatia.ro (redirectat de la soros.ro), Fundația pentru o societate deschisă din România nu mai activează în România și a fost radiată din registrul asociațiilor și fundațiilor în data de 27.07.2017.
  Interesantă este știrea din New York, 17 oct /Agerpres/ – Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizaţii filantropice din lume, informează Wall Street Journal care citează oficiali ai fundaţiei înfiinţată de miliardarul american. Întrebarea este unde ajung banii Fundației destinați României?

  • Repetă ce i se spune de alţii, descoperă ce au spus alţii, dar la articolul despre Pleşu, ce ştia toată toată lumea citită de mult, fiind şi cărţi de specialitate pe aceasta temă, prind istoria „societăţii civile“ sau a fundaţiei Soros în România. Descoperă ce este istorie publicată de mult, chiar şi aici, pe inpolitics. Ne spune că nu ne vine să credem ce a „descoperit“ el acum, dar se ştie de mult. Şi chiar tocmai s-a spus de altul (de Sisilică Miştocaru, la ora 17.22) la articolul despre Pleşu https://inpolitics.ro/plesu-critica-sua-si-ue-mijloacele-anti-putin-sunt-absolut-ridicole-inteligenta-apuseana-nu-mai-functioneaza_1821463468.html ce spune el aici, iar amănuntele au făcut obiectul relatărilor de presă de ani buni, la momentul dat, când el, Vasilică Militaru, era ocupat total să atace Biserica şi ierarhii ei sau să facă plângeri penale patriarhului Daniel că acesta ar instiga la crime. Ia-ţi medicamentele Vasilică, obositule la cap! Ai gresit articolul, fraiere dus!

   • Nu mă repet. Weber a condus împreună cu Pleșu Fundația lui Soros până în anul 2017 când s-a desființat. Faptul că acum se dă apărătoarea intereselor poporului, nu presupune că a uitat de la cine a luat bani. Să nu uităm că Soros a jucat cartea Roșia Montană împotriva Gold Corporation. Nu este de mirare că acum Weber merge pe altă mână decât Kovesi. Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni.

    • Renate Weber o critică pe Kovesi la comanda PSD. Aceasta nu o critica pe Kovesi când era consiliera lui Băsescu și nici când era europarlamentar PNL. Abia în 2014 când a trecut în ALDE a devenit opozanta lui Kovesi. George Simion a făcut la fel. A sărit dintr-o barcă în alta până s-a ajuns. Mai departe va sări tot așa ca să ajungă la putere. După aceea, lumea dezamăgită îl va uita pe eroul care promitea salvarea României.

  • Ai minţit în articolul pe care l-ai scris împotriva lui George Simion că ar fi fost „rezist“ deoarece ar fi avut nişte întâlniri cu Alina Mungiu Pippidi în trecut, căci, de fapt, Pippidi a fost total împotriva manifestaţiilor rezist din România (scriind la Cotidianul împotriva lor şi vorbind la B1 şi în alte părţi), după ce a rupt-o total cu fundaţia Soros central (cea din SUA), în conducerea căreia ea fost până în 2016, când s-au certat (poveste total secretă), iar fundaţia Soros i-a tăiat toate finanţările spre ONG-ul ei din România (SAR). A fost dată afară din toate organizaţiile tutelate de familia Soros. Tu nu ai timp să cercetezi pe cât te grăbeşti să dai sentinţe autoritar. Dar ţie nu îţi pasă de adevăr ci să îţi strigi numele şi să îţi iasă atacurile. Dacă nu ai fi fost atât de ocupat cu ura ta împotriva Bisericii Ortodoxe Române, probabil că ai fi citit presa în 2017 şi ai fi văzut cum Pippidi combate manifestaţiile rezist, acuzând că Hellvig, fostul ei coleg la fundaţia Soros, ajuns şef al Serviciului Român de Informaţii (şi şef al tău, indirect, astfel), a pus Serviciul (SRI) să susţină, împreună cu infrastructura soroşistă, preluată de Gitenstein prin operaţiunea „Restart România“, manifestaţiile „rezist“ comandate din SUA.
   Exemplu Pippidi împotriva manifestaţiilor rezist: https://www.cotidianul.ro/alina-mungiu-pippidi-fruntea-manifestatiilor-sunt-ziaristi-mercenari/. Oamenii normali cunosc asemenea lucruri în timp real, tu nu. Le cauţi peste ani ca să-ţi iasă vreo manevră, vreo diversiune. Tu nu cauţi adevărul (iar cei care îl cunosc, văd cât de defect eşti), ci cum să mai loveşti în AUR, noua ta misiune. E o fundătură încotro te îndrepţi. N-ai să găseşti fonduri Soros trimise către AUR, deşi ai cam spus sau sugerat asta public (iar Simion ţi-a răspuns), în mod calomnios (iresponsabil chiar, dacă nu ai avea vreun diagnostic psihiatric, care să crezi că te protejează). PS: Cât de prost poţi să fi Vasilică Militaru? Ţi se spune că repeţi ce spun alţii, iar tu răspunzi „nu mă repet“. Oau! Eşti din ce în ce mai varză.

   • Având alte interese, Helvig de la SRI a furat startul #rezistului lui Pippidi. Acum Pippidi îl critică și pe Nicușor Dan, odrasla ei soroșistă. Și George Simion a făcut la fel ca alții. A luat banii și a întins-o pe drumul lui. Pippidi îl admiră încă pe Simion.

    • Pippidi nu are nici o legătură cu mişcarea rezist, demarata practic, public in 2017, dar tu eşti prea prost şi prea nebun ca să mai pricepi asta, Vasilică Militaru. Toate datele şi faptele te contrazic.Dai cu gura fără nici un suport în realitate, bolnav. Dacă nu poţi să convingi, măcar repeţi la infinit o minciună sau o închipuire de-a ta. Vai de capul tău de „teolog“ ratat. Iar tu eşti în aceeaşi tabără cu Hellvig, impotriva AUR, nu o mai da cotită!

     • După ce triada AUR (Simion, Târziu și Lavric) s-a dezis de mine, nici un intelectual român nu va mai intra în acest partid. Românii inteligenți au înțeles că AUR nu-i vrea.

     • Vasilică Militaru se dă acum Călin Georgescu. Ce să faci cu bolnavul diversionist!?

 2. Laura Codruta Kovesi raspunde doar la comnezile americane. De aceea se ducea ea la ambasada SUA din Bucuresti, cand era sefa DNA, s-a primeasca premii si medalii de la ambasadori cum era „lobbystul” Mark Gitenstein etc., sau veneau aceia peste ea la DNA. Acum firmele americane de medicamente, in frunte cu Pfizer, au profitat din plin de „pandemie”, castigand miliarde. Cum sa ii mai dea americanii ordine sa faca anchete. Kovesi e o cârpă a străinilor. Doar pe români avea ordin să-i hăcuiască, să elibereze terenul de autohtoni pentru gheşeftarii de afară.

  • Renate Weber răspunde acum la comenzile PSD. De ce n-a criticat-o și înainte de a trece în barca ALDE? În perioada 1998-2005 și, respectiv, 2006-2007, a ocupat funcția de Președinte a Fundației Soros România (cunoscută și sub denumirea de Fundația pentru o Societate Deschisă). În septembrie 2007, Renate Weber s-a înscris în PNL. Odată cu intrarea în politică (PNL), Renate Weber a demisionat din funcția de președinte a Consiliului Director al Fundației Soros România (fosta Fundație pentru o Societate Deschisă). Din 2007 până în 2014 a fost europarlamentar PNL. În 2014, a candidat din nou din partea PNL și a primit un nou mandat. Spre sfârșitul anului 2014, a aderat la Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa, și în 2018 la Alianța_Liberalilor_si_Democraților_pentru_Europa.
   În 2019 a candidat din nou dar partidul ALDE nu a obținut un scor peste pragul de 5%.. La scurt timp a fost propusă și a fost aleasă de coaliția guvernamentală PSD-ALDE ca Avocat al Poporului.

   • Acum faci doar copy-paste din Wikipedia, Vasilică Militaru, însăilitorule de texte? Marş potaie!

    • Biografia Renatei Weber este corectă, domnule Cornel Dan Niculae. Acum lucrează sub comanda PSD, așa cum a lucrat sub comanda lui Băsescu, su comanda PNL sau sub comanda lui Soros.

     • Ziceai că ştii că sunt „Mesia prorocul“, parcă. Acum te lupţi cu spiritele? Nu-i uita pe „îngerul sfânt de mare valoare supremă“ Marcelus Fetus Amim, pe Agrivarius, Nekystyiss, Frtizman, Vitorius, Muzicescus, Westuss, Uraganus, Hantrics, Marele Ligurda, Legunios, Antifrigus, Amnanyis, „îngerii“ de la secta ta care te-a făcut preot, că Biserica ţi-a zis niet când te-a văzut că eşti cam lovit şi într-o aripă.
      https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

     • L-ai uitat pe episcopul Corneliu care făcea preoți dându-le muia preasfântă? https://www.youtube.com/watch?v=uHDYxxJA1Lw

     • Iată ce-i mai băga Vasilică Militaru pe email lui „Gheorghe Prorocul“:
      (19 dec. 2021, 13:28 / Subject: Băi pulă tristă)
      „Băi pulă tristă, termin-o cu profeţiile tale de rahat. Dacă nu ţi-a deflorat nimeni curul ăla puturos, îl trimit pe patriarhul Daniel – specialist în problemă – să te spargă-n gaură. Şi dacă-ţi place, ţi-i trimit şi pe Teodosie, Casian şi Corneliu să le sugi pula sfântă.
      Uită-te pe unde calci ca să nu ajungi înainte de vreme în lumea celor drepţi! Nu de alta, dar am văzut destul de mulţi zmardoi care o trag cu Hristos şi se cacă pe ei de frică dacă pleacă la El. Hai, muie prelungă de Crăciun şi un An nou cu deflorări neaşteptate!!!, …“
      (Vasilică Militaru – Asociaţia Neamul Românesc)
      mesajul lui Vasilică şi la: https://ioncoja.ro/inca-un-raspuns-la-vasilica-militaru/

     • Cornel Dan NICULAE
      martie 25, 2022 at 15:38 pm, Răspunde pe inpolitics.ro
      Confirm faptul că Ion Coja „n. 22.10.1942, Constanța, filolog, Universitatea București” se găsește la poziția 42 din lista colaboratorilor Securității.
      https://revista22.ro/dosar/ioan-aurel-pop-cornel-nistorescu-si-dorel-abraham-pe-lista-colaboratorilor-securitii

     • Vasilică Militaru, diversionist îndrăcit şi învrăjbitor, nu mai folosi numele Nicu Pândaru şi pe al lui Cornel-Dan Niculae, care nu a spus niciodată aşa ceva despre domnul profesor Ion Coja, dimpotrivă. Javră deslănţuită şi turbată ce eşti, Militarule, ai boală pe domnul profesor Ion Coja pentru că ai fost deconspirat şi cauţi să bagi dihonie în oameni:
      https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

   • @ Nea Vasilica
    Eu nu stiu ce ăștia cu matale bre! Mai ales ca tot ce scrii matale emana pioșenie și altele. Spune-le decât atât! Ioan 1 .416… sa înțeleagă nenorociții ăștia ca matale ești omul lui Dumnezeu și ne iubești pe toți așa cum ne iubește Dumnezeu

  • Cornel Dan NICULAE
   martie 25, 2022 at 15:38 pm, Răspunde
   Confirm faptul că Ion Coja „n. 22.10.1942, Constanța, filolog, Universitatea București” se găsește la poziția 42 din lista colaboratorilor Securității.
   https://revista22.ro/dosar/ioan-aurel-pop-cornel-nistorescu-si-dorel-abraham-pe-lista-colaboratorilor-securitii

   • Nu mai folosi numele altora, diversionistule spurcat.
    Ai asteptat sa treaca doua saptamani si sa postezi cu numele altora, securistule nenorocit?

 3. DAR BANI NU SI-O FI TRAS EA DIN TOATE MAGARIILE PE CARE LE-A MUSAMALIZAT? O TARATURA …NICI FEMEIE( DOAR UN DULAP) NICI SOTIE, NICI MAMA, NICI IUBITA( S-AU AUZIT NUMAI TAVALELI CU SPP-ISTI, GHITA IN VIE, SOTI AI ALTOR FEMEI, DESIGUR, CA ORICE HOATA ISI LUA CE VOIA DE LA ALTII…O PATACHINA…ARE LABE CA OMUL YETI, DOSUL CA DE VADANA CALARITA A COMUNEI, URATA CU DRACI SI BEZMETICA CU SPUME..
  FEMEIA URATA ESTE IDEALA PENTRU A FI TORTIONARA…AVAND IN VEDERE CA TATAL EI ERA OMUL SECURITATII…UITATI-VA LA PRIVIREA EI…ORI E CRETINA, ORI TRAUMATIZATA PE VIATA..

  VASILE DANCU A RIDICAT ACEASTA PUSLAMA LA RANG DE PROCUROR…CE SA ANCHETEZE PROASTA SECOLULUI?! ARE EA VREUN DOSAR LA CARE A LUCRAT..
  PARDON…IN TINERETE A FOST PASIONATA DE CLANUL CLAMPARU…UN PICUT ASA CAT SA CALATOREASCA SI EA CAUTAND PROXENETII…PE CARE NU I-A GASIT NICI ATUNCI..

  SA ANCHETEZE ? PENTRU ASTA ESTE EA LA LUXEMBURG? CATI SI-AR DORI O ARMA SA II PREZINTE ONORUL SUB GEAM LA TUTA…

 4. mosule, gitenstein and co sunt americani cum putin este rus, ze ucrainean, wuhannis roman si eu arian

  • O fi jidan Gitenstein, dar să nu spui c-am zis-o eu, c-or să zică că-s antisemit, că se poartă asta tare acum, şi-ţi fac şi dosar. Zici tu?

 5. ” Renate Weber: De ce n-o ancheteaza Kovesi pe von der Leyen in scandalul vaccinurilor? ” Pai , este simplu DE CE : deoarece , atunci cand a trebuit , ea a tacut !

  • Corect. Acum Weber o atacă pe Kovesi pentru că a primit comandă.

  • Iar Vasilică Militaru şi ceilalţi acoperiţi (alţi „militari“) au primit comandă acum să o atace pe Weber ca sa nu mai vorbeasca.

   • Weber a susținut-o până în anul 2014 pe Kovesi care a făcut dosare numai oamenilor de afaceri români, ceea ce a dus la slăbirea capitalului românesc. Pesedista Weber vrea acum să blocheze candidatura lui Kovesi la președinția României.

    • Şi dacă ar fi susţinut-o în trecut, ce? Poate erau şi prietene! Nu mai are voie nimeni să spună adevărul despre foştii prieteni? Nu e adevărat ce spune Weber despre Kovesi? Vasilică Militaru, ai comandă să o denigrezi pe Renate Weber cu orice preţ, sau aşa e boala ta, să ataci pe câte cineva ca să te simţi bine?

     • Weber este în misiunea PSD. Acum o aplaudați ca fiind bună numai pentru că dă în Kovesi. Așa o să spună și George Simion despre politicienii corupți: „Sunt buni acum pentru sunt cu noi.’. AUR ul spală corupții.

 6. LCK este acum slariata UE. Ma cac pe toti cei care isi „iubesc” tara la fel ca ea !
  Si cu LCK ma si sterg al cur .

  • Corect!

 7. Mai Vasilica, nu mai incape nime de tine, sa scie un coment la tema asta. Vezi ca obiectul articolului ii altu decat ce abordezi tu. Se vede din avion ca esti platit sa bati campii.
  Toti ne intrebam, cu ce se ocupa Nefertiti pe la Bruxeles..

  • Am răspuns unor atacuri. Te-a oprit cineva să-ți postezi comenatariile?

 8. Draga Vasilica, sunt Renate si ma intreb de ce ii tii partea kodrutei? esti cumva vreun paraditor? chiar daca sunt sorosista cum afirmi si sustii ca le stii pe toate, eu am pus intrebarea:de ce nu o ancheteaza luluta pe von der leyen in scandalul vaccinurilor? daca nu stii raspunsul inseamna ca esti un prost si te dai mare degeaba!

  • Cornel Dan NICULAE
   martie 25, 2022 at 15:38 pm, Răspunde
   Confirm faptul că Ion Coja „n. 22.10.1942, Constanța, filolog, Universitatea București” se găsește la poziția 42 din lista colaboratorilor Securității.
   https://revista22.ro/dosar/ioan-aurel-pop-cornel-nistorescu-si-dorel-abraham-pe-lista-colaboratorilor-securitii

   • Ai asteptat sa treaca doua saptamani si sa postezi cu numele altora, securistule nenorocit?
    Asa bolnav ai ajuns, indracitule Vasilica? Lepadatura bolnava!

   • Vasilică Militaru caută să bage dihonie între profesorul Ion Coja şi autorul Cornel-Dan Niculae pentru că a fost deconspirat cine e cu adevărat:
    https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

   • Militaru s-a infiltrat şi pe site-urile naţionaliste cu scopul precis ca, la un moment dat, să ataca diversionist orice formă de naţionalism, în frunte cu AUR, senatoarea Şoşoacă şi ceilalţi reprezentanţi ai acestui curent. Dacă a fost de la un moment dat respins şi deconspirat atacă pe toată lumea, inclusiv pe profesorul Ion Coja.
    In decembrie 2020 Vasilică Militaru si doamna Luminiţa Militaru (consilier secretar la Asociaţia Neamul Românesc), îndemnau pe FB la votarea Pro România.
    La Bacău, unde se află Vasilică Militaru, consiliul local al oraşului este condus de o alianţă între Pro România a lui Victor Ponta şi USR, cu primar USR. Pe acestea crede, se pare, că le serveşte Militaru cu atacurile lui.
    Partidul „Pro România“ are un alt nume uzurpator de patriotism şi neam, partid marionetă a stăpânilor şi dirijorilor României, Victor Ponta fiind tutorit din exterior de israelianca Colette Avital, politician israelian şi membră în conducerea Congresului Mondial Evreiesc.
    Când a văzut că Pro România a pierdut alegerile parlamentare în 2020, dar surpinzătorul AUR a intrat în parlament, o imensă „dragoste“ de AUR l-a cuprins pe Vasilică Militaru (de-şi zice sieşi şi „Asociaţia Neamului Românesc“) şi s-a pus pe campania de denigrare a lor, pozând în şi mai „naţionalist“ decât aceştia, adevăratul (un fel de „adevărata fiică a mamei Omida“).
    https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

 9. NUMAI UN CRETIN POATE SA SE UITE LA KOVESI SI SA NU O SCUIPE DREPT IN GURA…TARATURA ORDINARA CARE SE CALAREA CU INCULPATII SI ISI DADEA FOFOLOANCA LA DARAC LA SPP…CINE DRACU AR VREA PE URATA SECOLULUI SA O MAI VADA PE AICI, SA CRAPE INIMA IN EL SI SA II AJUNGA URMASII CERSETORI! AMIN!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998