CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

“Români care dezvolta România” – catalogul celor mai puternici afaceristi din tara

1 comentariu / 3697 vizualizări / 27 aprilie 2016

Intact Media Group lanseaza catalogul celor mai puternici o suta oameni de afaceri din tara, “Români care dezvoltă România”
Un nou produs editorial marca Intact Media Group va fi disponibil din aceasta saptamana la punctele de difuzare a presei din întreaga tara. “Români care dezvoltă România” este primul catalog ce aduce în atenţia publicului numele, activitatea şi performanţele celor mai puternici oameni de afaceri de la noi, personalităţi care, de-a lungul anilor, prin modul în care activat au avut o contribuţie esenţială în dezvoltarea mediul de afaceri şi în promovarea adevăratului capital românesc.
“Români care dezvoltă România” conţine 100 de nume de oameni de afaceri aşezate într-un clasament în care criteriul de ierarhizare a fost reprezentat de cifra de afaceri raportată pentru anul 2014.
Mulţi dintre antreprenorii care vor fi cunoscuti prin intremediul catalogului “Romani care dezvolta Romania” nu au mai apărut vreodată într-un catalog al oamenilor de succes pe plan local, nu fac parte dintre numele des vehiculate în astfel de publicaţii întrucât nu au fost de acord, până acum, să fie în prim-planul atentiei publice. “Pe mulţi i-am convins că a venit vremea să fie cunoscuţi de publicul larg după ce le-am arătat cât de importantă este în dezvoltarea noastră ca naţiune conştiinţa prezenţei în economie a unui important capital românesc” a declarat Alessandra Stoicescu, director executiv Intact Media Group şi coordonator al acestui proiect.
“Români care dezvolta România” cuprinde zeci de poveşti inspiraţionale ale unor familii care au avut curaj şi au pornit afaceri cu un împrumut, pentru a ajunge la cifre de afaceri impresionante. Vă invităm să descoperiţi aceste personalităţi, aceste poveşti speciale ale celor care contribuie la noua identitate de business a Romaniei.
Între personalităţile care semnează editoriale în catalog se afla premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isarescu şi preşedintele Camerei de Comert şi Industrie a României, Mihai Daraban.
“Grupul Intact a sprijinit dintotdeauna întreprinzătorii români, fiind cunoscut faptul că a pornit la drum în 1991 ca o afacere cu capital exclusiv autohton şi a rămas în aceeaşi formulă după 25 de ani. Ideea acestui catalog a fost de a recunoaşte meritele antreprenorilor români, dovada ca şi în România se poate să devii un om de succes, pornind la drum cu puţini bani, dar cu o idee de milioane. Aş vrea să cred că în anii urmatori, cei care citesc astazi acest catalog vor prinde curaj să devină antreprenori, figurând astfel în ediţiile următoare ale catalogului “Români care dezvoltă România”. Onoarea ar fi de partea noastra”, a declarat Alessandra Stoicescu.
In top zece oameni de afaceri romani fac parte si Iulian Stanciu, cu o avere estimata anul trecut la 140 milioane de euro, si cu detineri in mai multe afaceri cum ar fi eMAg, Flanco sau NOD; Dan Ostahie (Altex Romania), care a anuntat la inceputul lunii martie, o cifra de afaceri de 433 milioane de euro; familia Vonica Gligor (grupul de firme Polisano) si si, pe primul loc in top, Dragos si Adrian Paval (Dedeman), cu o avere estimata la 850 – 900 milioane de euro.
Surorile Camelia si Corina Voiculescu (Intact Media Group si Grivco S.A. Group) sunt pe locul 37 in top.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

 1. Căutați un împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Mary William o împrumutător privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
  (ma************@gm***.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.

  Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

  1. Împrumut personal
  2. Împrumut de afaceri
  3. Împrumut de investiții
  4. Împrumut pentru locuințe și multe altele

  Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
  (ma************@gm***.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.
  Mulțumesc

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998