CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

România, umilită din nou: Iohannis, în Emirate pe ușa din dos, al-Assad, primit cu onoruri maxime

15 comentarii / 8260 vizualizări / 19 martie 2023

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a început azi o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite (EAU), fiind primit cu cele mai înalte onoruri de stat, în timp ce Klaus Iohannis încă mai așteaptă să fie primit de președintele EAU.

„Bashar al-Assad, preşedintele Republicii Arabe Siriene, a sosit astăzi în Emiratele Arabe Unite, pentru o vizită oficială, însoţit de soţia sa, Asma”, a anunţat agenţia de presă oficială a Emiratelor, WAM, .

Preşedintele sirian a fost primit în capitala Abu Dhabi de preşedintele Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed Al-Nahyan. Avioane de luptă ale Emiratelor au escortat avionul prezidenţial sirian de la intrarea lui în spaţiul aerian a EAU, a precizat aceeaşi sursă (foto).
„Alteța Sa șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan l-a însoțit pe președintele invitat la podiumul de onoare și la imnul național pentru Siria în timp ce artileria a tras 21 de cartușe și un grup de gărzi de onoare s-a aliniat pentru a saluta Excelența Sa” mai scrie WAM. Ulterior, cei doi lideri, însoțiți de cele mai înalte figuri din guvern și din administrația de stat din Emirate au mers la palatul prezidențial.

Primele Doamne ale Siriei și Emiratelor

Doamna Asma al-Assad se va întâlni cu „Mama Emiratelor”, Alteța Sa Sheikha Fatima bint Mubarak, Președintele Uniunii Generale a Femeilor, Președintele Consiliului Suprem pentru Maternitate și Copilărie și Președintele Suprem al Fundației pentru Dezvoltarea Familiei.

Vizita oficială a lui al-Assad se suprapune peste cea a președintelui României, Klaus Iohannis, care a avut parte, însă, de un protocol specific mai degrabă vizitelor de shopping: fără întîmpinare din partea președintelui, fără avioane însoțitoare șamd. Iohannis se va întîlni cu președintele Al-Nahyan abia mîine, în a treia zi de vizită, după ce s-a bucurat de compania unor oficiali arabi de mîna a doua. O nouă umilință pentru România, al cărui lider lasă impresia că a fost primit în Abu Dhabi pe ușa din dos, ca să nu deranjeze adevăratul oaspete, președintele Siriei. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Bashar e un luptator ,astalalt o sluga .Arabii ,dincolo de politica,apreciaza oamenii curajosi si demni si dispretuiesc nevertebratele lingatoare de clante.

  • pentru tine si toti romanii sunt scavi si sclaveti, ca esti tu vreun smecher.
   O sugi toata ziua, cretinule.

   • Ce gandire profunda, ce argumente solide, de limba,j nici nu mai vorbim, curat,Academia Romana.

    • Ugi Ula la greu, tataie, pe toata, cum zici tu: „profunda”.

    • Traiasca fratele Mao.

 2. Nu Romania a fost umilita , ci sluga klaun. A aflat toata lumea despre aroganta si iubitoarea de lux sluga a occidentalilor si este tratat cum merita. O sluga cu nevasta la plimbare pe banii poporului.

  • Romania a fost umilita fiindca acet vierme e presedintele Romaniei, votat de hidrocefali si impins de papusarii din ”occident” !
   Nu mai disociati peroana de functia ei fiindca e foarte gresit .
   Numai ca romanii isi merita umilinta si ar trebui sa sufere si mai rau, cum ar fi, de exemplu, intrarea in razboi cu Rusia pentru nazistii din Ucraina, sustinuti de nazistii masonici din SUA.

   • corect

 3. Avem ceea ce meritam. Daca vom intelege ca trebuie sa iesim masiv la vot atunci vom alege pe cine trebuie.Deocamdata ne spalam pe cap cu cei pe care i-am ales.

 4. Nu cred ca Romania a fost umilita.
  Sigur emiratezii au informat ca Dumineca vine Assad.
  Doar ca Iohannis a vrut sa-si scoata nevasta de week end ca aici le pute.

 5. Eu nu ma cert cu oameni bolnavi.ti-am zis intr-un comentariu trecut.Vad ca insisti ,inseamna ca boala ti se agraveaza in fiecare zi.

  • ce insemana lipsa de tratament si laba compulsiva !

   • Securistii prosti imbecili au ramas la fel cum ii stie toata lumea, chiar pe lucrarica lor tot la fel de infecti sunt?! Cum s-a pisat ala pe voi si pe lucrarea voastra informativ operativa inclusiv cu supravrghere ambientala!!!! Ratatilor, voi cu tehnologie si logistica o sugeti grav si ala isi bate joc de voi si rade pe unde va prinde… Coordonatorul de caz securistul imputit ce mai face, isi doreste un dric cat de curand?! Dar colaboratorii vostri…? Dar o sa reusiti ceva vreodata la adresa aluia, sau isi bate joc de lucrarica voastra operativa, specialistilor securisti?

    • Demenţii vă daţi singuri în primire drept SeCurişti, deşi sunteţi mai mult curişti?
     Eşti dus cu sorcova, cu demenţă senilă, vasculară de la AVC-uri sau eşti pe Alzheimer?
     Bine nu te mai faci, aşa că rămâi cece spui, (se)curist cu caca făcut pe bot.

 6. ” în timp ce artileria a tras 21 de cartușe ”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998