CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

”Romanii inconstienti care nu se vaccineaza”: o noua imensa minciuna a autoritatilor?

54 comentarii / 68521 vizualizări / 19 octombrie 2021

De ce în România Covid 19 face cele mai multe victime de pe mapamond? Răspunsul e deja standardizat la nivelul autorităților, al presei de casă și al influencerilor: pentru că românii sunt inconștienți și nu se vaccinează. Explicațiile merg mai departe, sugerîndu-se că de vină e nivelul scăzut al IQ-ului românesc, relevat și de testele PISA, una peste alta, dacă poporul e prost, ce poți să-i faci? Bine cu forța? Ar fi un argument. Dar dacă lucrurile, în realitate, nu ar sta cîtuși de puțin astfel și avem de a face, din nou, cu o imensă minciună de nivel înalt?

M-am numărat de-a lungul anilor printre ziariștii care au atacat cel mai des și mai dur una dintre cele mai mari minciuni ale națiunii, întreținute de amar de vreme de la vîrful statului: numărul real al românilor.

Cine a fost atent, a observat o bizarerie de proporții: în timp ce specialiștii atrag atenția permanent asupra unui pericol major de după căderea comunisumului, demografia negativă, care ar putea face România să dispară în cîteva decenii, populația cu drept de vot crește vertiginos, în datele AEP. Conform acestora, luînd în calcul și tinerii sub 18 ani, populația ar trebui să fie în jur de 24 de milioane de români, adică demografie pozitivă, în pofida avertismentelor specialiștilor.

În pandemie, organismele internaționale, în frunte cu OMS, consideră populația României ca fiind de ceva mai mult de 19 milioane de locuitori, la fel cum atestă și datele Institutului Național de Statistică, la nivelul anului trecut.

De aici, se produce o mare prăpastie în datele despre Covid.
Pentru că din cei 19 milioane de români, vreo 5 milioane cel puțin sunt plecați peste granițe, doar în Germania și Italia avînd cca.2 milioane de conaționali, încă 1,1 milioane în Spania, peste un milion în Mare Britanie (fără cei cu dublă cetățenie) șamd. Unele cifre merg chiar dincolo de 5 milioane.

Ei pot conta ca masă electorală la unele alegeri, dar nu și în cifrele vaccinării, pentru că e ridicol să ne gîndim că ei vin în țară special să se vaccineze. În primăvară, presa relata despre un număr de cîteva sute de diasporeni vaccinați în țară pe parcursul cîtorva săptămîni, adică cifre insignifiante.

În consecința, fără cei peste 5 milioane de români aflați peste hotare, cifrele vaccinării trebuie raportate la cei cca.14 milioane rămași între granițe.

Ori, de aici se schimbă dramatic ecuația vaccinării.

Conform datelor Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), pînă ieri se vaccinaseră complet 5.689.431 de români.

La 19.071.285 luați în calcul de organismele internaționale, asta ar însemna cca.29,83%.
La 14 milioane, însă, cifra reală, proporția urcă la 40, 63%.
Cu aproape 4 procente peste media mondială de 37%.
Dacă îi adăugăm și pe cei vaccinați doar cu prima doză, numărul ”înțepaților” urcă la 6.013.059, iar procentul urcă la 42,95%.
La un procent oficial de doar 29% vaccinați, România lasă în urma ei 89 de state ale lumii în materie de vaccinare.
La un procent de 40,6%, probabil că numărul acestora sare de vreo 120-130, iar România intră în rîndul primelor 77 de state ale lumii.

Nu e grozav, dar nici catastrofal, pentru o țară guvernată haotic în pandemie, în care vîrful campaniei pro-vaccinare a fost cel mai catastrofal politician în planul imaginii, premierul Florin Cîțu și ale sale revelații legate de ce ar conține vaccinul.
De fapt, putem spune mai degrabă că nu am avut deloc asemenea campanii.
O țară în care prostia, bîlbîielile, contradicțiile și chiar minciunile dovedite adesea ale politicienilor ori ale specialiștilor numiți de ei la butoanele pandemiei, au avut un rol uriaș în provocarea scepticismului românilor în privința vaccinării.

Aproape 43% dintre români au ales pînă acum să se vaccineze; dacă eliminăm din ecuație și cca.3 milioane de copii, atunci procentul se duce spre 54,6% din populația adultă.

Parcă nu mai părem chiar atît de iresponsabili cum se chinuie să ne bage în cap regimul Iohannis-Cîțu-Arafat.

De aici, însă, vine întrebarea cu adevărat tulburătoare.

Dacă procentul real al vaccinaților din România – și nu cifrele aiuritoare existente doar pe hîrtie – se prezintă așa cum se prezintă, cum se explică, totuși, numărul imens de morți care ne trimite pe locul doi în clasamentul mondial în acest moment, și nu în procente, ci în cifre absolute?

Cum se face că Ucraina, cu 15% vaccinați și 44 de milioane populație are 538 de morți în ultimele 24 de ore, în timp ce noi avem 574?
Cum se face că Rusia, cu 33% vaccinați complet și cu o populație de 7,6 ori mai mare ca noi are 1.015 morți?
Dar Indonezia, cu 24% vaccinați și populație de 273 de milioane, cum de are doar 50 de morți?
Exemplele pot continua nenumărate.

Deci, trăgînd linie și adunînd: ce anume face România atît de specială pe mapamond de a ajuns campioana mortalității de Covid, deși nu stă chiar atît de dezastruos la capitolul vaccinare?

O explicație ar putea fi absența tratamentelor cu adevărat eficiente în spitale.
Dar poate vor mai fi fiind și altele.
Vorbim doar de neglijență/prostie a autorităților?
Sau pur și simplu de genocid? (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

54 Comentarii

 1. Absența sistemului sanitar.

  Bugetele de achiziții sunt alocate automat firmelor acoperite, cum spune Duță, nu ale SRI, ci ale unor foști ofițeri SRI, adică bidoanele SRI, ghițele SRI. Până și achizițiile pentru valul 4 al pandemiei s-au transformat deja în dezvoltări imobiliare, stocurile odihnindu-se în halele Unifarm.
  Rețeaua de spitale private, ploșnite ale sistemului asigurărilor sociale de sănătate.

  Orice om normal la cap și-ar fi pus speranțele într-un vaccin încercat de 90% dintre portunghezi sau danezi decât să ajungă la mâna unui sistem medical care nu există.

  Na… 60% din populație a preferat varianta all-in pe când Ministrul Sănătății era D-na Mihăilă, o oarecare imbecilă de la clinica de epilat inghinal.

 2. Astazi, orice om care face infarct vorbind la telefon sau intra in coma diabetica sau face embolie dupa o fractura etc. avand anterior un test PCR pozitiv este declarat ca fiind mort de Covid. Cauza deceselor este fooooarte discutabila, plus ca testul PCR rulat la 45 de cicli este o escrocherie. Kary Mullis, inventatorul testului PCR s-ar rasuci in mormant sa stie cat de fraudulos este folosit testul inventat de dansul, pentru care a si fost premiat Nobel. Nu mai mult de 20 de cicli si nu pentru diagnosticul unor boli !!! a spus Kary Mullis, inainte de a fi redus la tacere…Mort in mod suspect de pneumonie in anul 2019 dupa ce l-a infruntat pe criminalul Fauci…Daca Kary Mullis ar fi fost in viata, escrocheria PCR din care s-au imbogatit atatia producatori si atatea laboratoare s-ar mai fi putut desfasura ? Nu e de mirare ca guvernul Catu si ministreasa Mihaila au tratat lucrurile cu lejeritate. La nivel inalt se stie desigur ca epidemia este umflata de propaganda si ca oamenii mor din multe alte cauze. In continuare, mass media pune botul la aceasta actiune de dezinformare si terorizare a populatiei, fiind alaturi de politicieni si impotriva poporului.

  • Multe proaste au mai fătat daciile libere.

   • Asa este Georgeto! Asa este! Bine ti-ai mai pus diagnosticul!
    Amin!

    • Să contestăm testele PCR când crapă ăștia cu sutele…. sufocați.

     Care era refrenul în martie 2020? E o simplă gripă!!! Simplu de spus, mai greu de gândit. Pentru unii… imposibil.

  • Hmmm… se vede treaba ca n-ati inteles nimic din nemernicul asta mic de virus…
   Conteaza ca mori “de sau cu” Covid?!
   Cat timp a dat planeta peste cap, iar “vartosul bobor ruman” se ambitioneaza sa demonstreze ca niste unii ne vor raul – asa… planetar, nu oricum – chiar ca nu mai are nicio importanta!
   Nu vrei sa te vaccinezi?!… dreptul tau si – personal, chiar te rog sa ri-l exerciti!… dar lasa locul liber in spital pentru unii care sufera de alte afectiuni! Du-te si mori “demn”, fara sa te “cipeze”, fara sa-ti “denatureze genomul tau, ala pretiosu’”… cu satisfactia – insa – ca le-ai salvat viata unor amarati care aveau nevoie de medici pentru a le fi tratate afectiunile curente! – dar, care astazi, de unii d’astia ca tine, nu mai au loc in spital… ca tre sa fiti salvati voi astia, de nu credeti in Covid, dar veniti in ultimul moment “infectati fiind de Bill Gates, Fauci, Biden si toti interplanetarii”… luati, va rog, o pauza si lasti medicii sa trateze afectiuni – nu problemele voastre de natura psihica!

   • Ei nu mai spune.. Deșteptu lu mama.. Mai vorbim peste câțiva ani.. Și încă ceva în spitale procentul e cam egal de vaccinați vs nevaccinati internați și cu probleme, asta dacă nu înghiți prea mult TV zilnic..

   • Acelasi principiu sa functioneze si la fumatori – daca se imbolnavesc de boli pulmonare – la cei care consuma alcool – daca se imbolnavesc de ciroza hepatica sau mai stiu eu ce, etc. Ce zici?

   • Las linistit locul altora in spitale. Numai sa lase si autoritatile medicamentele sa intre in tara. Sa nu mai opreasca Arbidolul la granita cu Moldova mai abitir decat drogurile de mare risc. Sa incurajeze Terapia sa produca antiviralul pe care Ungaria il produce deja in 2 fabrici samd.

    Lasati-ne sa ne cumparam de la farmacie cu 3 dolari pachetul cu medicamente care a fost distribuit in India si n-o sa va mai deranjam niciodata. Promitem.

   • Draga D-le Dem,

    Asa cum D-ta crezi despre noi, nevaccinistii ca suntem intr-o mare eroare, la fel si noi credem despre cei ca D-ta ca exista riscul sa fi fost inselati !

    Cand ai timp, uita-te te rog la acest filmulet ; sunt specialisti care au studiat continutul vaccinului si explica ce se intampla cu adevarat :
    https://disk.yandex.ru/i/8x9HXx9rwhgk8g
    L-am pus pe un site rusesc, caci youtube-ul mi-a sters chestii care nu sunt „corecte politic”.

    Despre vaccin, iti spun ca la mine in bloc aproape toti sunt vaccinati si la fel, aproape toti au facut coveala, unii rau de tot – aproape de duca… (toti cu pfizer, 2 doze). Tuseau de-si rupeau plamanii, dar nu au anuntat autoritatile, ce de… ei sunt vaccinati..
    Asa ca…, halal vaccin…

    • Stimate dl. Alin, nici noi nu putem verifica afirmatiile dvs cum ca :la mine in bloc aproape toti sunt vaccinati si la fel, aproape toti au facut coveala, unii rau de tot – aproape de duca… (toti cu pfizer, 2 doze)”. De unde stiti ca erau vaccinati ? Ati verificat personal ? In plus , nu stim unde locuiti . Poate ne furnizati si adresa exacta ! Cine stie , poate vreau sa fac un sondaj pt. statistici ?!!!

     • Stimate D-le Cris,

      Daca doriti cu adevarat STATISTICI CU EFECTELE VACCINURILOR, va rog sa urmariti filmarea de mai jos :
      https://disk.yandex.ru/i/d27w_ZP8KVbiFQ

      Toate cele bune, tuturor !

   • Asta cu du-te si mori singur…da exact dovada finala ca faci parte dintre cei care sufera de ipocrizie cronica , aici nu e vorba de o lupta intre vaccinat si nevaccinat , nu mai gandim la unison , daca el nu e ca tine sau ca al celor ca tine sa se duca dracului , tu nu cred ca ai inteles ceva din viata pe care o traiesti , oamenii sunt diferiti iar tu nu ai sange albastru si 3 inimi in piept si erou in societatea asta pentru ca te-ai vaccinat , nu e vorba de vaccin , pur si simplu cei ca tine iubesc si aplauda moartea celor care nu se supun sistemului , numa ca nu recunosti , minti ca tii la sanatatea altora cand defapt tii doar la sanatatea ta , ca daca ai respecta si pe ceilalti nu ai spune ” dute si mori undeva unde sti tu dar lasa pe altii sa se teateze”.Cei ca tine le doresc multa sanatate si sa nu moara de prostie.O zi buna!

  • Palatul Cotroceni e ocupăat de un asasin nazist , atunci s-a unit cu asasinii nazisti, ajunsi in SUA si care produc vaccinuri mortale. Asa decima Iohannis Romania.

  • Multumesc pentru informatie!

 3. Romani, „pandemia” covid 19 se va opri atunci cind poporul roman va hotari ca e timpul sa se termine cu aceasta ESCROCHERIE.

  OPRITI NEBUNIA !!!!!

  Oamenii sint omoriti cu buna-stiinta in spitale, tot mai multe persoane trecute de 50 de ani care s-au internat in spital pentru diferite afectiuni SINT SCOASE CU PICIOARELE INAINTE. !!!!!

  Toti cei omoriti sint trecuti la „morti de covid”

  MINCIUNA cu „mortii de covid” TREBUIE OPRITA ACUM !!!!!!!

  Scopul criminalilor e sa ‘explodeze’ vaccinarea pentru ca sintem singura natie din Europa care refuza vaxxxinarea si implicit MOARTEA dictata de zionismul international.

  VAXXXINUL E CEL CARE A ADUS VALUL 4.
  VAXXXINUL anticovid ucide mai multi oameni decit boala in sine.

  E NEVOIE SA SE RIDICE TOATA TARA IMPOTRIVA GENOCIDULUI PROPOVADUIT DE:
  muiannis
  al rahat,
  rachila, circel, muialer,
  limbric,
  jorjita etc

  Acest regim terorist genocidar si tradator trebuie dat jos.

  SINGURA SOLUTIE E BLOCAREA TARII, MASIV, FARA EZITARE SI DE INDATA SI PRELUAREA PUTERII DE CATRE POPOR.

  #revolt
  #revolta

  • De ce se duc oamenii la spital? Mulți ajung acolo cu ambulanțele. Enigma continuă…

   • Pentru ca sufera de diferite afectiuni.

    Unii au ulcer, altii cancer, altii prostata, altii pneumonie, altii ciroza.
    Si exemplele pot continua.

    PROBLEMA E CA NU SINT TRATATI SAU SINT TRATATI IN BATAIE DE JOC, AJUNG LA REANIMARE, SI ACOLO 9 DIN 10 SE TREZESC MORTI, CUM AR ZICE HANDICAPATA MINTAL CO-RUPTA-N CUR, nauca curcan

    asta se numeste genocid, Cacaimicule.

    DACA CEAUSESCU A FOST IMPUSCAT PENTRU „GENOCID”, SUBUMANII ASTIA CE AR MERITA?

    Eu zic ca ar trebui trasi pe roata, ca glontul costa si e prea scump pentru criminalii astia

    • BTI!!!!

     ”ROMANII INCONSTIENTI CARE NU SE VACCINEAZA”

     QED

  • Cati prieteni/cunostinte te-au sunat sa le gasesti un loc in spital? – d’astia “gen” tine… carora pana nu le explodeaza “chestiunea-n fata” se cheama ca “nu se exista, bro”!
   De-o saptamana, vreo 10 “inteligenti, antivaccinisti, aparatori de drepturi” m-au sunat disperati ca mamica, ca taticu’, ca sotu, ca copilu’… antivaccinisti care s-au jurat ca se duc sa se vaccineze, dar imediat ce le scapa neamurile!
   Alooo! Voi chiar nu intelegeti ca, astazi, in spitalele din Romania in loc sa fie tratati oameni cu adevarat bolnavi – iar medicii sa-si faca meseria – sunt tratati toti “guralivii” care spun ca “covidu e falsh dom’le, iar astia vrea sa ne sterilizeze, pana la a 3-a generatie!”
   Dar, ma rog, de voi astia – intelighenti, nevoie mare – nu mai poate omul sa-si trateze un cancer – un fleac, bineinteles – sa-si faca un transplant – o aroganta, evident.. ca Doamne fereste sa va fie afectat genomul – afecta-vi-l-ar!!! ca poate va treziti!

   • Daca ne gasim intr-un sistem medical responsabil,De ce au decis sa nu mai trateze bolnavii de cancer si alte afectiuni grave stiind ca procentul celor care-si pierd viata este muuult mai important decat al celor decedati de Covid? Traim intr-un sistem medical bolnav… Si inainte de Covid Romania era a doua in Europoa pe lista tarilor cu cea mai mare mortalitate…in Romania noastra , cine nu a avut experienta spitalizarii fara sa se gandeasca la suma de bani pe care trebuie sa o puna in buzunar la vreo asistenta sa la vreun doctor ca sa aibe atentia necesara unei ingrijiri corecte???!!!…
    Sunt nenumarate zone rurale in care lipsesc medicii cu desavarsire. Cine sa faca preventie ?…
    Toate tarile au asteptat vaccinul cu gura cascata desi nenumarati medici au facut cunoscute tratamente alternative…ca mai erau si efecte adverse, e normal, si vaccinurile au efecte adverse insemnate despre care nu se vorbeste decat foarte putin sau deloc. De ce ar trebui sa devina vaccinarea Covid obligatorie pentru copii daca ei nu sunt afectati deloc sau f putin?!… Intrebarile sunt diverse …

 4. Ca amicu, hai canta la alta masa ca avem vaslasi! Sictir!

  • Ajunge guvidul și la tine la țară. Ai să te duci de la rinichi. Numai mă-ta va ști!!! :)))))))))))

   Sictir, jigodie imbecilă și C R I M I N A L ĂĂĂĂ!!!! :)))))))))

 5. @ Bă, vaccinarea e utilă, poate fi utilă, poate fi necesară la un moment dat, ? Nu puteți face din vaccinare o formă de administrare a sănătății publice, cu vaccinuri pentru orice, ? Vaccinurile intervin în funcționarea sistemului imunitar care are propriile reguli de funcționare, ?
  & Vaccinarea pentru orice e cam pe lângă manipularea genetică, ?

  • Bă, de la 500 morți pe zi, de la rinichi și gambe, totul e în regulă.

   Cu vaccinarea pentru guvid, UE a închis subiectul, tu ai să stai nemanipulat genetic în lockdown și vei mânca în continuare… căcat.

 6. As fi vrut sa stau sa scriu… sa-mi expun opinia… dar, din pacate, mi-e foarte clar ca-i inutil demersul…
  Fiecare dintre noi este responsabil pentru propria lui viata – liberul arbitru, daca nu va prindeti; daca tot suntem “stapanii propriilor noastre vieti”, hai sa ne asumam deciziile pe care le luam, pe “persoana fizica” – e cam echivalentul intratului in mare, pe furtuna – ca, deh, eu inot foarte bine – dupa care… ce za vezi?! se ineaca “olimpicul” si de vina e salvamarul sau concesionarul plajei ca nu a pus la dispozitie skijet…
  Nu vrei sa te vaccinezi?! – ca-ti baga “cipsuri”, ca te modifica la “adeneu”, ca te sterilizeaza… OK! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
  Dar, daca din cauza unuia care gandeste asa – si care-i primul care urla ca nu are loc la terapie intensiva sau ca nu e luat primul, la UPU – nu ajunge sa fie tratat un bolnav, de ceva ce chiar poate scapa (ca, deh… a venit un “berbec” preocupat ca-i modifica genomu’ – ala de berbec, retardat, dar acum – pe capul lui de tembel -trebuie sa consume sistemul cat nu valoareaza berbecul – pentru ca da! hai sa ne uitam si cam cat ne costa tratamentul “Floricicai dansatoarea” vs cat aduce ea societatii)… chiar ne meritam soarta!
  Cand nu intelegem ca niste cretini – gen KWI si mana cu care vrea sa fure, numita Citu – care declarau, ritos, prin vara, ca de buni si inteligenti ce sunt au invins pandemia sunt responsabili pentru haosul de astazi, cand refuzam sa intelegem ca reclamele cretinoide – promovate pe tone de bani, in mass-media – n-au facut altceva decat sa denatureze realitatea, ne mai miram ca am ajuns sa murim pe capete, in Romania?!
  Inclusiv porcaria asta cu “tratamentele” care lipsesc e o mega porcarie! Ce spanac de tratament sa-i mai dai unuia care vine, atunci cand se afla deasupra tuturor resurselor medicale?! Da, Citu si KWI sunt niste hoti ordinari! Au cumparat vaccinuri, cat sa ne inoculeze pe noi, pe urmasii nostri… si urmasii urmasilor nostri!
  Asta-i insa alta discutie!
  Cat de cretinopat sa fi sa nu pricepi ca daca cineva si-a pus in gand sa “niveleze” populatia planetei o va face?! Ai o sansa! Vaccineaza-te… bah berbecule!
  Nu ca sa te salvezi pe tine, ci ca sa aiba ma’ta sau tac’tu… bunicii sau alte neamuri… loc in spital pentru afectiunile varstei!
  D’aia ar trebui sa va vaccinati… retarzilor!
  Nu pentru voi, ci pentru aia de ziceti ca-i iubiti!

 7. Cat despre calculele matematice – alea care vor sa demonstreze ca, in fapt, suntem mult mai putini decat cei luati in considerare pentru stabilirea numarului de mandate de parlamentari (ca, inteleg ca aici vrea sa bata autorul articolului), asta tine deja de domeniul evidentei; sigur ca nu mai suntem de mult 19 milioane, ci mult mai putini… dar cu ce schimba asta REALITATEA?! In nici doua saptamani, in minunata Republica Iohanesciano-Citana au sucombat aproximativ 2.000 de cetateni (vreo 4 i-am cunoscut personal!); de ce au murit?! Cu sau de Covid – asta nu pot sa spun, ca baietii de pe la morgile spitalelor stiu astazi cum “sa-i lamureasca” pe apartinatori sa nu se mai “complice” cu necropsii (nu-i vorba ca, astfel, ii lipsesti pe medici de informatii extrem de importante legate de mecanismele nenorocitului astuia de virus…) – dar, cu certitudine, azi spitalele sunt pline de pacienti, care “nu sunt infectati… nu, chiar nu sunt infectati” cu mizeria asta de virus, dar toti au nevoie de oxigen, de paturi la ATI, de tratamente cu anticorpi monoclonali (vedeti, bah inteligentilor… c’astea au ceva eficacitate in primele zile, dupa care sunt fix frectie – ca virusul a tot suferit mutatii), ma rog… cam tot tabloul clinic descris de “nenorocitii astia care vor sa omoare frumosul neam romanesc”!
  Am ajuns, astazi, un fel de Lombardia; intre timp – ametitilor – a aparut un vaccin, ma rog ceva terapie genetica; wow… o sa ne schimbe genomul! Uitati-va ce mancam! GMO… Genetically Modified Organisms! Pe bune?!
  Ne este frica de ceva – injectat – care, de bine de rau, statistic vorbind, la aia care l-au facut (vaccinul sau cum vreti sa-l denumiti) functioneaza; la noi – care avem un genom pretios – de Daci si de Romani – supravietuitorii Europei, ce sa mai… ne-a adus in situatia de a fi vedete planetare! Cat de idiot sa ajungi… sa-i periclitezi viata copilului tau, a mamei sau tatalui tau… care, astazi, nu mai au loc in spital de toti aia care spun ca virusul nu exista… dar care cer intaietate in spitale?! – ca gem holirilende ei!
  Ce diferenta este intre berbecii astia si alde Iohannis si Citu care explicau, in vara, cum peneleu’ lu peste a invins pandemia?!
  Se cheltuie pe toti “intelighentii” astia mai mult decat pe orice canceros, tuberculos sau transplantat!
  Daca e sa muriti, muriti oricum!
  Macar, intelegeti ca nu este cazul – si nici nu este normal – sa trageti dupa voi pe unii care ar putea sa fie salvati de doctorii care nu vor altceva decat sa-si faca meseria!
  Eliberati spitalele! Vaccinati-va! Iar daca, simtiti ca sunteti persecutati, obiditi sau cineva va limiteaza exercitareavliberului arbitru… nu mai sunati la 112!
  Ca, nu-i asa, e DOAR O GRIPA!
  Bagati Carmol, ceiut si ce v-o mai trece prin cap, dar – va rog – lasati paturile in spitale pentru oameni care chiar au nevoie de tratamente medicale si de stiinta doctorilor! – nu-i mai “ocupati” cu negationsimul vostru… ca mor oameni nevinovati, care chiar au nevoie de tratamente medicale (pentru mizeria asta de virus, intre timp, au inventat vaccinul!)

 8. Avem in sfirsit cheia vizitei de acum citeva zile a Scursurii Vonde Lezbiainen la handicapatu Citu.

  IMPULSIONAREA Vaxxxinarii !!

  Imbecilului i s-au dat asigurari ca Partidu Poponarilor Europeni il sustine si nu i se va atinge nici un fir de par putin care i-a mai ramas pe bitla aia de cretin, daca reuseste sa-si consume cele 120 de meleoane de doze de vaxxxxin ucigas cumparate de la Big Pharma

  Acum cind Romania e in pragul insurectiei datorita exploziei preturilor la combustibil, energie, gaze, intretinere si implicit la alimente, Boul Oligofren de la Cotroceni, va decreta stare de urgenta, in speranta desarta ca-i va tine pe romani in case si astfel isi va scapa curul imputit de la dreapta judecata.Si pe-al curvei de nevasta-sa

  Ba Boule, ba Oligofrenule, nu scapi.

  Dreptatea poporului e mai corecta decit cea a unei instante de judecata.

  #revolt
  #revolta

 9. Ce se intampla imi interziceti dreptul la libera exprimare, un drept argumentat din mass media?

 10. Corect Dem. KWIOHANNIS A DESERTIFICAT TARA CU COMPLICITATEA AUSTRIECILOR, ACUM DECIMA TARA CI NAZISTII PROTEJATI DE NAZISTII DE PFIZER. .https://www.mediafax.ro/externe/durerile-toracice-si-inflamatiile-cardiace-incluse-in-efectele-adverse-rare-ale-vaccinurilor-pfizer-si-moderna-agentia-europeana-a-medicamentului-20181138

 11. Acest articol este la fel de tâmp cum însuși autorul descrie sistemul de învățământ, românii puși în funcții de decizie si ca tot neamul românesc! Adica pe mottoul „Lasă că merge și așa” . Ai inceput bine si nu ai terminat deloc!!! Care e mesajul ?! Ce vrei sa spui? Analfabet lipsit de asumare. Asta este motivul pentru care suntem ca tara aici. Oare cand va opriți din bârfe și va apucați de propria voastră treabă?!

 12. D-l Johannis, nu este vaccinat… ; precum puteti vedea in filmarea de la acest link ( https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vX7IXdS7rWg ), la minutul 3:00 se vede clar ca asistenta nu a tras vaccinul in seringa -> garnitura neagra a pistonului seringii, nu se misca.
  Deci, seringa putin deschisa in prealabil, a introdus-o in sticla cu vaccin, apoi nu a tras de pistonul seringii (se vede clar la minutul 3:00 ca, garnitura neagra nu se misca, dupa care a venit si i-a facut D-lui Johannis, o injectie cu aer de Bucuresti !
  Draga D-le Johannis, poporul Roman are „filing-ul” lui ; nu poate fi prostit chiar asa…

  Acum i s-a pus strechea sa ne ameninte cu tot felul de represalii, pentru ca nu vrem sa ne vaccinam.
  Nu ne vaccinam, pentru ca nu avem incredere in vaccin.
  Noi avem incredere in Dumnezeu.
  Cei nevaccinati care mor, MOR IN SPITALE !!! ; si mor datorita „darniciei” personalului medical in a-i intuba si oxigena intratat de mult incat nici sufletul nu poate sa le iese pana nu se gata oxigenul din butelie.
  Bine ca nu le baga heliu, caci ar urca cu tot cu trup la cer.
  Pe o cunostinta o dureau picioarele si nu mai putea sa mearga (de batrante, 83 ani), a sunat la ambulanta (care a venit „urland ca un leu, cautand pe cine sa inghita”). Dupa trei zile l-au adus inapoi, insa nu acasa, ci direct la cimitir (cu certificat verde, bineinteles).

  Asa ca, draga D-lor Johannis, Arafat, si multi altii, lasati-o ca macane..
  Astea la care le spuneti voi „vaccinuri sigure si eficiente”, au omorat foarte multi oameni pe intreaga planeta. Dar evident, „sursele oficiale” nu spun aceste intamplari adevarate, pentru ca iubesc banii manjiti cu sange.
  Ce veti mai plati voi, toti cantatorii si sustinatorii plandemiei, cand v-a veni vremea decontului… (chiar de ati fi voi presedinti, secretari de stat, doctori, asistenti, jurnalisti sau guristi ctp-isti)… !
  Va spun eu voua, ca veti plati pana la ultima picatura de sange varsata ; si pana la ultima lacrima de copil orfan, varsata ; si pana la ultimul suspin de parinte sfasiat de durere !
  Da, fiecare va plati dupa „efortul depus” si sumele incasate…
  Mila mie de voi…
  Urlati toti la noi, ca o haita de animale salbatice, pentru ca NU ACCEPTAM SA FIM INJECTATI cu seruri dubioase, despre care sunt marturii ca, contin celule de copii avortati, precum si oxid de grafen si multe alte elemente toxice…
  Oare voi sunteti capetele balaurului din apocalipsa ? ; (caci daca combati cinci sau sase, altii „cresc la loc” sa continue lupta impotriva omenirii) !

  Ne numiti pe noi iresponsabili, desi GUVERNUL si PRODUCATORII acestor seruri, NU-SI ASUMA NICI O RASPUNDERE PENTRU VATAMARI SAU EFECTE ADVERSE !
  De ce suntem ma, iresponsabili ?
  Ce vina am eu ma, ca mergand pe strada, sare carcalacul pe umarul meu si mai apoi sare pe umarul altuia si tot asa…
  Ce vina avem noi, ma, neghiobilor, in acest caz ?

  VINA ARE ACELA, SAU ACEIA CARE L-AU PRODUS PE CARCALAC (fie el virus neidentificat pana acum – deci practic inexistent, sau chimicale pulverizate) ; asadar pe ala, sau pe aia, prindetii ma neghiobilor si cereti-le socoteala ; smulgeti-le unghiile pana va spun ce este si cu ce se combate.
  Nu omorati toti oamenii de pe planeta ca sa opriti plandemia, ma neghiobilor !
  Ca si de s-ar vaccina tot mapamondul, daca nu sunt opriti aia care au facut plandemia, nu rezolvam nimic, pentru ca v-or face alta si alta, pana isi ating scopul.

  De aceea, noi, cei care nu vrem sa ne injectam, suntem convinsi ca cine a facut plandemia are legatura si cu serurile modificatoare genetic.
  V-or veni unii si v-or spune : dar sunt mai multi producatori din tari diferite, cum pot ei sa fie toti vorbiti intre ei pe treaba asta…
  Da, asa este, sunt mai multi producatori ; dar iata ca dupa 2 intepari, urmeaza a 3-a, pentru care au mai ramas doar doi producatori, ambii cu mARN…, deci… ; si este foarte probabil ca la inteparea a 4-a sa ramana doar unul…
  Asa ca…, cine doreste sa inteleaga, poate sa inteleaga…

  Avand in vedere faptul ca, intentioneaza sa nu ne mai lase sa intram in magazine -> deci sa NU MAI PUTEM SA CUMPARAM cele necesare traiului de zi cu zi, precum si faptul ca, doresc sa nu ne mai lase sa lucram nicaieri -> deci, NU MAI PUTEM SA VINDEM lucrul mainilor sau mintilor noastre, FARA A AVEA INJECTAREA, pentru mine rezulta ca, prin acest „vaccin” se incearca a ni se da PECETEA DIAVOLULUI (asa cum este scris in Apocalipsa).
  Totul se petrece cu mare viclenie !

  Asa ca, dragi Romani, NU VA INJECTATI !
  Cei care ati luat cele 2 doze, opriti-va ; nu o luati si pe a 3-a (daca va e teama de carcalac, cautati ivermectina).
  Se aude ca v-or fi 7 doze in total ; probabil in fiecare doza se afla cate putin din ceea ce v-a forma la final pecetea diavolului.
  Personal cunosc oameni la care le sta magnetul pe locul intepaturii cu Pfizer. La altii le sta capacul de bere… (rezulta de aici ca sunt avantajati cei care lucreaza in constructii, caci pot sa-si puna pe umar cuiele si suruburile necesare lucrarii)..

  Am mai spus si ma repet : daca iei o pastila care nu e buna, corpul, asa cum l-a creat Dumnezeu, incearca sa neutralizeze toxicitatea acelei pastile si astfel ori faci diaree, ori vomiti, dar pana la urma iti revii si te refaci ; INSA, daca bagi ceva direct in instalatie (adica in sange), corpul nu mai poate lupta cu ce a fost injectat acolo, pentru ca au fost ocolite organele (ficat, etc.) responsabile cu apararea si astfel injectarea ajunge direct la celule, iar daca nu e ce trebuie…., e vai si amar !

  De aceea, nu este bine ca guvernele sa impuna obligativitatea vaccinarii !
  Nu avem nici o certitudine ca aceia care fac vaccinurile, nu pot gresi concentratia sau chiar reteta, sau poate ca cineva cu intentii criminale altereaza continutul vaccinului si astfel datorita OBLIGATIVITATII, va imbolnavi sau poate chiar va omora mii de oameni.

  Nu uitati : doar Mila Domnului !
  Alta nadejde, nu mai este !

 13. Prietene nu-i pui la socoteala și pe cei waxxinati la ghiuveta? Avem waxxsinisti și anti waxxsinisti și nu ar trebui sa fie o disputa între noi ca nu suntem la rodeo, dar mai avem o categorie waxxinati la ghiuveta, ăștia sunt ridi ol de imbecili. Eu nu suport oamenii care nu-și asuma și se scurg pe lângă noi, dar ma rog asta e nu spun mai mult

 14. Eu nu as fi atat de sigur ca diasporenii nu au venit in Romania sa se vaccineze. Sa nu se uite ca Romania a dat drumul la liber la vaccinare prin martie 2021, cand tarile din vest abia incepeau si erau la grupele prioritare. Nu ne faleam noi atunci ca suntem primii in Europa?
  Deci da, satui de testare, multi diasporeni care nu sunt in acte rezidenti afara (acestia sunt doar 900 000), au venit in Romania intr-un scurt sejur pentru vaccinare. Altfel, resedinta lor din buletin tot la Popasul din Deal este, desi locuiesc langa Madrid. Si s-au vaccinat in Romania dupa care au plecat in afara. Pentru ca in vaccin este doar o cafea la interior si calatorii fara restrictii.

  • Ah, in plus, multe tari nu au adus J&J intr-o singura doza. Deci mai usor de scapat cu o doza intr-o calatorie de cateva zile cu masina inapoi in tara.

 15. POPOR CRESTIN, ESTE CEVA PE LUME FARA VOIA LUI DUMNEZEU? AR TREBUI SA STITI CA NU! MILIOANE DE COPII AVORTATI NUMAI IN ROMANIA IN 30 DE ANI..CA ASA A VRUT HILLARY CLINTON DEMENTA. ACUM VACCIN CU RESTURI DE AVORTONI..NE-AM BUCURAT DE CRACIUN CA L-A UCIS ION ILIESCU PE CEAUSESCU? SANTA KLAUS, DULAPUL NAZI, TARASTE SPRE MOARTE UN POPOR PANA LA CRACIUN..TOATA JUSTITIA IA O CARCA DE BANI PRIVIND LA ACEST GENOCID. PENTRU ACEST GENOCID L-AU OMORAT PE CEAUSESCU?! A CRESCUT SOROS O ARMATA DE PADUCHI CARE ISI ZIC ROMANI SI CARE PENTRU O FELIE DE SALAM DE SIBIU(!!!) STRIGA SI JIGNESC POPORUL CA NU ACCEPTA PORTIA DE MOARTE SERVITA PRIN IOHANNIS DE UNIUNEA EUROPEANA! CARMEN IOHANNIS LA PUSCARIE, IOHANNIS SUSPENDAT SI ARAFAT EXPULZAT DIN ROMANIA. DAR CE TE FACI CU LIMBRICII CIOLACU, DANCU, ORBAN, ISARESCU, CATU, CIOLOS, BARNA…PADUCHII SI JAGARDELELE CRESCUTE DE SOROS SA SFARTECE ROMANIA PENTRU EL! DIN CE MAME AU IESIT ACESTI FII DE CATEA CARE NU FAC DECAT BLESTEMATII?! PENTRU ASTA L-ATI OMORAT PE CEAUSESCU?! BLESTEMATILOR, TOT O SA VA IA DRACU PE TOTI!

  • Felicitari pentru punctul de vedere ! Cel mai corect din ceea ce am citit acum.

 16. o analiza realista ,posibil adevarata,felicitari,nu intamplator se merge pe varianta dictatura militara,ciuca premier, rusine !!!!

 17. Bun articol. Un alt unghi de observatie.

 18. Cred ca raportarile sant false.Se exagereaza in ceea ce priveste mortalitatea….Guvern de slugi…

 19. Salut
  M am intrebat si eu cu xeva timp in urma acelasi lucru. Ma bucur ca nu s singurul ‘ tâmpit’ care crede asta.
  Doresc să mai adaug ceva, rata de vaccinare pentru statele din vestul Europei a scazut si va scădea în următoarea lună. Dacă ar fi pusă problema unitar, adică dacă toate statele vor acorda certificat verde doar celor in limita a șase luni(asta nu se întâmplă nicăieri în Europa) înseamnă ca si noi sa nu o aplicăm ca tâmpiții, in defavoarea țării. Vesticii se laudă cu procente de 60-80 procente dar in curand, in acord cu viteza de revaccinare vor ajunge curând la 50%…iar noi aparent suntem pa 40%..
  Intrebare De ce mor oamenii?

 20. si uite asa s-a ajuns la dezbinarea noastra.”DIVIDE ET IMPERAM”

 21. Va voi expune in continuare 3 situatii de la mine din familie nu auzite de la altii.Restul,trageti voi concluziile.
  CAZUL 1. Sora (in varsta de 89-90 ani) tatalui meu a fost in ternata acum 1 luna in spital pentru boli batranesti.Dupa 2 zile de la internare a fost sunat fiul ei si a fost anuntat ca a decedat mama lui.Acesta a intrebat din curiozitate daca a murit de Covid sau din alte cauze .I s-a raspuns ca a murit de moarte naturala.Cand a mers sa ia certificatul de deces medicul i-a propus sa o treaca moarta de Covid ca astfel va primi 3000 lei ajutor.El,c-ása-i romanul lacom, a acceptat.
  CAZUL 2.Tatal (in varsta de 60 ani ) finului meu , a murit acum 30 de zile.Initial i s-a spus ca a facut AVC.In certificatul de deces a fost trecut ca mort de COVID.Finul meu a cerut oa alta expertiza medicala ,suportata din banii lui si a reiesit ca a murit de o alta complicatie pe la rinichi.Cand a mers la procuror i s-a spus: „Tinere ,degeaba incerci sa schimbi cevba pentru care ordinul a venit de sus”
  CAZUL 3 .In data de 15 am solicitat medicului meu de familie sa anunte DSP si sa trimita un echipaj pentru a fi testati daca am „achizitionat ” eu impreuna cu sotia ,copilul in varsta de 2.5 ani ,mama-71 ani si tata -86 ani ,COVID ,pentru ca la testele din saliva achizitionate din farmacie sotia a iesit pozitiv.
  Mentionez ca primele simptome le-am avut eu in periada 01.-07.10.2021, dupa care a inceput sotia,mama si tata.
  A reusit echipajul sa vina in data de 17. In urma testelor nozofaringiene testul sotiei si al tatalui au iesit pozitive.
  Asistenta a recomandat sa treca toate testele nozofaringiene negative pentru ca asa se vor face testele PCR pentru toti 4 .Protocolul spune ca daca testul nozofaringian iese pozitiv nu mai trebuie facut si testul PCR pentru ca cu siguranta va iesi pozitiv.
  Am urmat sfatul si asa am facut.
  In data de 19.10.2021 am primit pe telefon mesaj ca testul meu este negativ iar al mamei este neconcludent si trebuie refacut.Dupa 15 min am fost apelat telefonic si mi s-a comunicat ca testul sotiei si al tatalui este pozitiv impreuna cu masurile ce trebuiesc aplicate in acest caz.Am fost sunat de pe un fix cu prefix 021.Din curiozitate am cautat pe google nr acela de telefon si era al unei clinici din Prahova,eu fiind din Calarasi.
  Acest lucru mi-a dat incredre ca testele sunt lucrate cu responsabilitate si nu la latitudinea conducatorilor locali.
  Acest CAZ 3 este de atentie pentru ca in data de 17.10.2021 am intrebat asistenta care recolta testele pentru ca am vazut ca mai avea in jur de 30-50 de teste recoltate in cutie,procentual, din cei testati cati sunt vaccinati si cati nevaccinati.Acum vine paradoxul „: Din cei testati de ea in proportie de 75% sunt vaccinati si se confirma ca au covid iar 25% erau nevaccinati si se confirma ca au covid.
  Atunci am intrebat-o daca ea este vaccinata ca sa ma asigur ca nu este o antivaccinista si mi-a spus ca s-a vaccinat din primavara desi nici ea nu stie acum ce sa mai creada.
  Concluziile va rog sa le trageti singuri.
  Nu sunt nici pro si nici contra vaccinului desi atat eu cat si restul familiei mele nu suntem vaccinati.

 22. Când s-a împărțit prostia cei care au scris acest articol și cei care ii cred au fost cam primii la rand! Datorita vouă și altora ca voi sunt spitalele și cimitirele arhi pline! Dar bucurati-va ca oameni fără minte în tara asta tot timpul vor fi majoritari, asa ca nu va mor clienții asa repede!

 23. m-am vaccinat ca sa am anticorpi. Testele de sange arata ca nu am (teste pe banii mei).
  M-am vaccinat ca au spus ca scapam de masca. TOt cu masca sunt, 9 ore la munca ( merg pe jos dus intors sa fac un pic miscare si merg fara masca).
  M-am vaccinat sa nu fac covid. Acum spun ca facem forma usoara. Usoara pe naiba ca colegul de birou cu vaccinuri cu tot a ajuns internat si am preluat si munca lui si stat ore suplimentare.
  Au inceput sa dea galeti electorale cadou la cei ce se vaccineeaza. Am urat atata PSD_ul pt pomenile lor electorale, uite-i la guvernare cum decid…
  A 3a ora vaccinati-va voi, voi o balmojiti de mama focului. Raman cu 2 doze si sa dorm bine, fac miscare bine, mananc bine, stau in continuare fara mall-uri si baruri ca pensionarii ca ultimii 2 ani de balmojeli m-au imbatranit mental (ca analizele sunt mai bune ca inainte de covid si medicul a zis ca suntem mai sanatosi decat ne stie – nu, nu mai ies la baut cu prietenii medici).

  • Doamne- ajuta, mai sunt și Oameni cinstiti cu noi și cu ei înșiși! Bravo!

 24. Ce ne spune un om de stiinta:
  https://disk.yandex.com/i/1KZG_ls5KT-CDA

 25. Și ca să înțelegem și situația la nivel global:

  https://youtu.be/UNg3Vnfu4Pk

 26. S-a vazut cat de inteligenti sunteti , idiotilor ! Nici macar nu v-ati intrebat de ce sunteti pusi sa semnati sau de ce sunteti vaccinati ca vitele in Piata Obor sau la guri de metrou , fara test antiguvid prealabil sio fara o minima anamneza ! Macar acum cand Pfizer a fost obligat de justitia americana sa desecretizeze documentatia sper sa va treziti dar ma tem ca n-o veti face , idiotii se nasc idioti si asa mor !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998