CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Rusia reacționează violent la Acordul pentru securitatea Kievului: „Totul în Occident va arde în flăcări”

65 comentarii / 7600 vizualizări / 13 septembrie 2022

Biroul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a publicat azi un document intitulat Acordul pentru securitatea Kievului, care prezintă propuneri pentru garanții internaționale pentru Ucraina. Reacția Rusiei a venit în ultimele ore și este de-a dreptul violentă, Dimitri Medvedev anunțînd că documentul e preludiul celui de al treilea război mondial.

Potrivit agenției de presă ucrainene Unian, contrar propunerilor anterioare, documentul ucrainean nu prevede statutul de neutralitate al Kievului sau participarea Rusiei ca garant al securității țării.
Tratatul ar urma să reunească SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Canada, Polonia, Turcia, Franța, precum și țările din nordul, centrul și sudul Europei și țările baltice. Rusia nu este menționată printre posibilii participanți. Un „acord obligatoriu” ar putea fi însoțit de acorduri suplimentare – de exemplu, cu privire la furnizarea de sisteme de apărare antiaeriană și antirachetă către Ucraina și la securitatea regională în Marea Neagră. Kievul dorește, între altele, o listă de măsuri militare, de infrastructură, tehnice și de informare, dintre care unele ar urma să fie adoptate imediat de alte țări în cazul unui atac al unei terțe părți asupra Ucrainei.
În replică, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a criticat dur proiectul, avertizând că implementarea lui va deveni un „preludiu al celui de-al treilea război mondial”.
Medvedev a spus, conform Sputnik News, că proiectul prezentat este practic egal cu extinderea protecției militare a NATO asupra Ucrainei. El a avertizat că, dacă membrii blocului nu încetează să trimită mai multe arme la Kiev, conflictul ar putea crește la un alt nivel, va deveni mai puțin previzibil și va începe să implice din ce în ce mai multe țări.

„Atunci, oamenii din țările occidentale nu vor putea să mai stea în casele și apartamentele lor curate, rîzînd de modul în care slăbesc Rusia folosind interpuși. Totul în jurul lor va arde în flăcări. Cetățenii lor vor primi partea lor echitabilă de necazuri. Pământul va arde literalmente și betonul se va topi în jurul lor”, a avertizat Medvedev. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

65 Comentarii

 1. Azi si-a inceput lucrarile parlamentul rus. Rada.
  Liderul comuniştilor ruşi, Ghennadi Ziuganov (un dusman personal al lui George Soros), a recunoscut azi, marţi, că ‘operaţiunea militară specială’ rusă în Ucraina s-a transformat într-un război, astfel încât – în opinia sa – se impune mobilizarea tuturor resurselor ţării, pentru un razboi total „ţările NATO şi Europa unită”, care s-au implicat direct de partea Ucrainei.
  Si Mihail Şeremet, un deputat reprezentând Crimeea din partea partidului Rusia Unită (aflat la putere) în Duma rusă, a declarat că, fără o mobilizare generală, trupele ruse nu îşi vor atinge obiectivele care au fost stabilite la începutul ‘operaţiunii militare speciale’ în februarie

  • Noi suntem NATO, noi suntem Marele Israel, noi suntem New World Order.
   Mucles fraierilor. La o parte.

  • De turbare, ca sa musti din curul rusilor, ai confundat rada suprema a nazistilor de la kiev cu Duma de Stat a Federatiei Ruse.

 2. LiveLeak-dot-com-Burnthismobile_1586699135.mp4.5e9344f3f1cb2.mp4

 3. „Cetățenii lor vor primi partea lor echitabilă de necazuri. Pământul va arde literalmente și betonul se va topi în jurul lor”, a avertizat Medvedev. Este o retorică tipică țarilor Rusiei. Nimeni nu are dreptul divin să sacrifice viețile unor oameni nevinovați pentru supremația imperiilor pe care le conduc. Regretabil este faptul că unii așa ziși naționaliști români susțin o asemenea retorică. Ceilalți bolnavi ai planetei de genul președinților SUA sau a speculatorilor financiari (a se citi escroci) gen Soros nu sunt mai prejos de Putin sau Medvedev. Acestea sunt specimenele periculoase ale acestei planete: indivizii care se cred dumnezei și sacrfică sute de mii și milioane de vieți în numele salvării Lumii.

  • Medvedev a spus că liderii occidentali împing la un război total cu Rusia, alimentând Ucraina cu cele mai periculoase tipuri de arme, ceea ce va duce la prăpăd şi ”Vom suferi și noi, ruşii, mult. În toată lumea va fi foarte, foarte rău“. Şi mai vorbeşte că aceste nenorociri sunt generate de occidentalii care se bucură să sufere ruşii şi ca ruşii să fie distruşi.
   E altceva decât ce interpretezi tu viclean şi pervers.
   Eşti un prost înfumurat, adică extrem de prost, unul şi fudul de prostia lui.

   • „Înţeleg că au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în Statele Unite ale Americii. Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt, nu voi ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în SUA pentru a participa la cina cu fostul secretat de stat american Mike Pompeo.

   • Nu, gresit, el nu e prost si infumurat !
    El este NAZIST si cei ca el trebuie sa fie ELIMINATI !!!
    Omenirii i-a ajuns khazarul Hitler si slugile lui din Italia, Japonia, America, Tarile Baltice, Ucraina etc.

    • Borâtule negru şi bubos

 4. Du-te la balamuc, dementule! N-ai spurcat destul românii şi Biserica? Iar stai noaptea huhurez să huleşti? La 4 jumătate noaptea, tu stai să-ţi faci blestemele şi să-ţi spurci conaţionalii, stârpitura neamului ce eşti?

  • Din moment ce susțin acțiunile acțiunile demente ale lui Putin ca pe un drept de proprietate ale unor teritorii ale statului Ucraina, aceștia susțin implicigt și retorica lui Medvedev și Putin acești Pic și Poc ai Rusiei moderne. Asta nu presupune că Zelenski este vreun salvator, așa cum este prezentat de mass media occidentală. Acesta este părtaș alături de ceilalți lideri occidentali care au susținut acest război și consecințele lui criminale asupra unei populații ucrainene nevinovate.
   Dacă ai fi creștin ortodox ar trebui să cunoști cine a spus: „Fericiți făcătorii de pace că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.”. Mulți dintre comentatori încurajează și justifică acțiunile echipei lui Putin.
   Ceea ce vedem acum sunt consecințele credinței satanice într-un Zeu criminal al Vechiului Testament care comandă crime și săvârșește atrocități împotriva umanității care nu L-ar recunoaște. Potrivit acestei teologii eronate, Dumnezeu s-ar fi răzgândit brusc și și-a schimbat strategia prin trimiterea lui Iisus Hristos pe pământ ca să fie ucis de oameni.

   • Și uite asa asistam la rescrierea Bibliei! Evanghelia după Sile!
    Bravo moșule! Ești pe drumul cel bun! Sau sa iti spun după numele cod Arie?

   • Răstămăceşti înadins toate vorbele şi adevărul, aşa cum ai uzurpat şi imaginea Neamului Românesc, pe care nu îl reprezinţi, ci îl subminezi.

  • «-după cum spun oamenii din sat, părintele Vasilică are har, tot ce spune el se îndeplineşte şi… “ferească Dumnezeu să-l mânii pe Părintele Vasilică, doar dacă se uită la tine, cu ochii ăia, intri-n pământ! Iar când te ajută, o face din toată inima… Om ca el, mai rar! Dar, îți mai spun odată, să te ferească Dumnezeu de blestemul părintelui Vasilică…”-»
   (textul bloggerului Dragoş Vasilescu, partenerul lui Militaru în atacarea Bisericii Ortodoxe Române, într-un articol publicat de comun acord de el)

 5. Du-te,n haznale si stai acolo, delirantule!

   • Nu aveți nicio șansă. Dacă nu mă blocheaază administratorul, voi posta comentarii în continuare chiar dacă ura voastră deja vă produce spume la gură. Nu contează cine sunt și ce fac eu (deși mizeriile postate despre mine ar trebui probate) din moment ce nu doresc să prostesc un electorat pentru a mă vota. Pe pagina Incorect politic mai mulți naționaliști, inclusiv Marian Motocu au comentat la ultimele articole că s-au lămurit cu așa zisul naționalism al AUR-iștilor.

    • Iar dovada o faci singur, permanent.

  • Iar „îngerii” lor sunt nişte spirite cu numele Agrivarius, Nekystyiss, Frtizman, Vitorius, Muzicescus, Westuss, Uraganus, Hantrics, Marele Ligurda, Legunios, Antifrigus, Amnanyis, dar mai ales de la „îngerul sfânt de mare valoare supremă“ Marcelus-Fetus-Amim.
   Adică fraţii lui Aghiuţă şi Nichipercea.
   Se crede legionar doar pentru că are legiune din ăştia în el.

   • „Dorinţa de afirmare a personajului Vasile Militaru îl determină să caute soluţii alternative [la refuzul de a-l face preot, fiind găsit necorespunzător, fără discernământ].
    Intră sub influenţa D-nei Cuta de la Dobreni şi iese oficial din Biserica Ortodoxă Română pentru a se afilia la gruparea Preoteasa. În toamna anului 2012 este «hirotonit» preot.
    Legăturile grupării stiliste Preoteasa cu grupările religioase paralele din Ucraina au fost dezvăluite pe larg în mai multe articole pe internet.
    Abia acum «preotul» Vasile Militaru îşi arată adevărata faţă, purcezând la distrugerea şi denigrarea sistematică a ctitoriei şi numelui Părintelui Justin.“
    (din articolul ”În afară de ecumeniști cine mai vrea să compromită măn. Părintelui Justin? Cazul Vasilică Militaru…“)

  • Agresiunea militară asupra populației ucrainene a început la ordinul criminal al lui Putin susținut de Medvedev. Acești papițoi politici aniversau anual victoria URSS împotriva fascismului. Conducători demenți ai Rusiei reclamau trecerea Prutului de către Armata română (împreună cu Armata germană) drept o agresiune teritorială. Pe cale de reciprocitate, pătrunderea Armatei ruse pe teritoriul Ucrainei este o agresiune teritorială.

   • căutându-se „Biserica KGB“ sau
    „Mitropolia răspopiţilor de lângă Iaşi“

    • Tocmai Biserica „KGB” din Ucraina s-a rupt în anul 2018 de Sinodul Bisericii Ortodoxe a Rusiei și a înființat Biserica Ortodoxă a Ucrainei recunoscută în anul 2020 ca autocefală de Biserica Ortodoxă Română. Biserica a luat ființă la 15 decembrie 2018, adunarea de la Catedrala „Sfânta Sofia” din Kiev, prin unirea Bisericii ortodoxe ucrainene autocefale, a Bisericii Ortodoxe Ucrainene a Patriarhiei din Kiev și a unor fracțiuni din Biserica Ortodoxă Ucraineană eparhie autonomă a Bisericii Ortodoxe Ruse (Patriahia Moscovei).

     • Biserica Creștinilor Ortodocși Tradiționali a Valahilor de Pretutindeni (BCOTVP) a fost înființată în anul 2004 și se afla în comuniune canonică cu Biserica Ortodoxă Autonomă a Românilor din Cernăuți (ce refuza subordonarea față de Sinodul Bisericii Ortodoxe a Rusiei). Din anul 2017 BCOTVP a primit, prin Decizia nr. 3965/11.12.2017 a ICCJ, statutul de Asociație Religioasă cu titulatura Biserica Creștină Ortodoxă Valahă. Deci Biserica mitropolitului Ioan Preoteasa funcționează legal în România.

     • KGB („Biserica KGB”) s-a spus metaforic de către publicaţia Ziua, pentru publicul larg, tot KGB numindu-se si SBU, servicul secret ucrainean, înainte de cădrerea comunismului.
      ”Biserica“ care l-a făcut ”preot” pe Vasilică Militaru în 2012, autointitulată şi „Mitropolia Moldovlahiei“ este afiliată la falsa ”Biserică a Creştinilor Ortodocşi Tradiţionali de Pretutideni“, înfiinţată, cu serviciile secrete ucrainene în spate, în 2007 de Varsanufie Solopov, care îşi zice cu de la sine putere „mitropolit al Herţei, Cernăuţilor şi Bucovinei de Nord”, fiind un potrivnic al Bisericii Ortodoxe Române, ca şi Vasilică Militaru.

     • Ramane ca fapt nu ca nu sunt subordonati Bisericii Rusiei, ci ca sunt o gasca care isi au baza centrala in Ucraina si sunt dusmani ai Bisericii Ortodoxe Romane, automat si ai unitatii nationale.

 6. Documentul nu trebuie luat in seamă. Fie că ajunge sub tutela Rusiei sau sub obrocul geopolitic american Ucraina și-a jucat suveranitatea. De acum incolo vor dicta ori unii ori alții. Deocamdată se comporta precum copiii răsfățați carora li s-a dat prea multa atenție. Se plâng, fac scandal, se baga de la sine putere în UE, cer arme, fac proiecte de tratate. Va veni și ziua când n-or să mai fie în centrul atenției și vor face cunoștință cu indiferența occidentală.

 7. Domnilor si doamnelor, scuzati-ma, dar acel „document de securitate” produs de Ucraina este un vis umed si atat.
  Ei au mai propus in trecut astfel de fantezii si au fost primite cu multa liniste, ba chiar fluxul de bani si de arme dinspre Europa a inceput sa se subtieze drastic in urma publicarii lor.

  Nu stiu daca sa fiu multumit sau jignit ca Romania niciodata nu este inclusa de Ucraina in orice document, orice eveniment, orice plan, la nivel de stat chiar nimic, desi noi Romania am ajutat si ajutam pe cheltuiala, pe spatele, pe riscul nostru acest stat nenorocit numit Ucraina care nu merita nici 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% din tot ce am facut noi pentru ei.

  • A se vedea Bucovina de Nordşi Maramureşul de Nord, care sunt la ucrianeni. Şi chiar şi Basarabia le-a fost victimă, căci sovieticii ocupanţi ai acesteia erau ucraineni. NKVD-ul instalat la Chişinău în 1940, de exemplu, era condus de ucraineni, care au ucis 3400 de români basarabeni în beciuri şi în torturi. Astfel, şeful KGB/NKVD pe Basarbia era Semyon Tsvigun), un ucrainean conectat la mafia politică ucraineană Dnipropetrovsk care avea să ajungă şeful cel mai mare al KGB la Moscova. Era din provincia Odesa şi a înfiinţat pe teritoriul ucrainean falsa Republică Autonomă Sovietică Socialistă Moldovenească, Transnistria de azi, cu care să anexe Basarabia. De aceea vrea Uraiana acum de la republica Moldova „înapoi“ Transnistria, în timp ce acolo sunt majoritari ruşii.

   • Sovinismul ucrainean la adresa romanilor si Romaniei este milenar si inca prezent de la cele mai inalte nivele pana la cele mai joase paturi sociale.

    • Care se mai şi dau drept „neamul românesc“.

     • Mulțumesc pentru reclama gratuită. De la colaborator sau agent SRI derbedei care spumegă de furie m-au înaintat în grad și acum mă declară agent SBU. Mai aveți de muncă până să aflați cine este Vasilică Militaru. Vedeți se duce la vale înccrederea naționaliștilor în politrucii AUR. Ultima tentativă a lui SImion de a merge în SUA a eșuat lamentabil. Cum să ajungă în SUA un nevaccinat. Este evident că SIMION este VACCINAT și vrea să meargă în SUA.

     • Nu te-a avansat deci nimeni, căci orice prost poate fi agentul cuiva, şi inconştient, mai ales dacă e foarte prost şi influenţabil cu ademeneli şi laude interesate (îi zic şmecherii că l-au făcut preot, bunăoară, că e valoros). Primeşte prostul o temă şi se duce turbat în direcţia trimisă. Despre SRI tu te-a referit la tine tot timpul privind relaţia ta cu Serviciu. Tu ai arătat şi ce adrese ai trimis la SRI, în care ai sesizat că Biserica Ortodoxă Română a ”defectat“. Bâzăi ca un tăune turbat peste tot.
      Toţi popiţii / răspopiţii afiliaţi la ”Adevărata Biserică Ortodoxă din Ucraina”, altă emblemă a „Bisericii“ lui Varsanufie Solopov din Cernăuţi, duşmanul Bisericii Ortodixe Ruse şi, automat, a regimului lui Putin, aveţi un program precis instalat în cap de acolo: să dărâmaţi Biserica Ortodoxă Română, să subminaţi, să provocaţi discordie.

     • Și uite-așa SRI colaborează cu SBU pentru binele comun româno-ucrainean.

     • Înseamnă doar că ai stofă şi caracter de şobolan duplicitar

    • George Simion a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca Parlamentul să-i deconteze deplasarea în SUA, deși aceasta era în interes personal. Liderul AUR, George Simion, urma să plece în SUA, în perioada 17-19 septembrie, la un dineu unde invitatul de onoare va fi Mike Pompeo, fostul secretar de Stat al lui Donald Trump.Fundaţia Israel Heritage i-a retras însă invitația. Aceasta a transmis o scrisoare în care îl anunţă pe George Simion că nu a primit confirmare de la Mike Pompeo pentru dineul respectiv din 18 septembrie.

     • Dar degeaba, ca tot ai creierii muci cu spume supurânde.

     • Iar electoratul AUR este şi hotărât, şi se duce la vot, în timp ce electoratul PNL şi PSD este blazat şi scârbit
      Conform datelor puse la dispoziție joi 15 septembrie de SOCIOPOL, 32% dintre români ar alege PSD dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri anticipate, plasându-i pe social-democrați încă în topul preferințelor românilor. Pe a doua poziție vine AUR, cu 25%, ”bifând o creștere spectaculoasă“. Pe locul trei vine PNL cu 15%, înregistrând o scădere serioasă, iar USR cu doar 11% şi UDMR cu 6%.
      Un tâmpit ca tine nu pricepe nimic.

     • Sociopol este în fapt Mirel Palada.Parcă el și Victor Ciutacu alături de consilierul Dan Diaconescu și de domnul colonel DGIA Robert Turcescu s-au tras în poză cu Simion la nuntă.
      Eu am anunțat de mult timp că PSD pregătește o viitoare guvernare cu partidul AUR. Va fi perfect. Este adevărat că în guvernările PSD oamenii de rând au avut de câștigat. Pentru a demonstra că nu este partid legionar, AUR va aduce evreii din Israel înapoi în România, ceea ce va fi foarte bine pentru poporul român. Așa vom ajunge și noi sub protecția Dumnezeului lui Israel.

     • Nu este nici un israelian cu origini din Romania care să-şi fi dorit cetăţenia română şi să nu o fi obţinut-o deja, iar cetăţenia română (cetăţenie UE) le aduce alte avantaje, nu pe cel de colonizare a României, ceea ce sugerezi tu ca prostul. Colonizarea e demult făcută, economic mai ales, iar evreii care au vrut să se mute în România au făcut-o de mult. Declaraţia lui Simion pentru acordarea cetăţeniei pentru israelieni era identică cu cea făcută de Viorica Dăncilă anterior – căci era ideea aceluiaşi consilier comun lor, aromânul Anton Pisaroglu -, şi era o declaraţie politică, fără rezultate reale, căci venirea în România a evreilor care vor asta nu e oprită de lipsa unei cetăţenii. (Asociatul american al lui Pisaroglu e angajat de o familie evreiască Rich în SUA, dar AUR s-a despărţit deja de Pisaroglu ca şi consilier, certându-se.)
      În realitate tu ai o ură patologică, întreţinută de scopuri ascunse, împotriva Bisericii Ortodoxe Române şi a naţionalismului românesc, încercând să-l dezbini şi să-l subminezi, dar nu ţine învrăjbirea pe care vrei s-o bagi neconvingător împotriva AUR şi a altora forţe patriotice sau naţionale.

     • Mulțumesc pentru minutul de adevăr. Prea mulți consilieri ai AUR au fost puși pe făraș. Asta demonstrează instabilitatea liderilor acestui partid cu pretenții de salvatori ai României.

     • Băi hahalelor, voi aveți pretenția că AUR va salva România și Neamul Românesc? Din toată România n-ați găsit decât echipa de consilieri Adrian Thies – Peter Imre? Este mai mult decât evident ce intenții aveți voi față de Neamul Românesc. Deci Adrian Thies îi face lui Simion înfiletările de genul întâlnirea cu Mike Pompeo din SUA???

 8. Potrivit comentatorului cu limbaj de mahala suburbană, Vasilică Militaru este colaborator al SRI, agent al SBU, legionar și preot. Îi dau o nouă pistă de lucru hAUR-istului disperat. Mitropolitul Ioan Preoteasa are cetățenie americană. Acum intră în prim plan și CIA. Nici nu se putea altfel.

 9. Te-ai dat şi ca „părintele Vasile” care pune blesteme grele şi te-a arătat şi Ortodoxinfo ca preot fals, ”hirotonit” de grupările ce ţin de „Biserica” sectară din Ucraina.
  Degeaba ironizezi acum adevăratele concluzii care se por trage despre tine, căci singur te-ai etalat ca o curvă neruşinată printre oameni, iar concluziile le poate trage oricine cum crede de cuviinţă, nu cum vrei tu.

  • Din produsele agentului minciunii:
   «-după cum spun oamenii din sat, părintele Vasilică are har, tot ce spune el se îndeplineşte şi… “ferească Dumnezeu să-l mânii pe Părintele Vasilică, doar dacă se uită la tine, cu ochii ăia, intri-n pământ!… Om ca el, mai rar! Dar, îți mai spun odată, să te ferească Dumnezeu de blestemul părintelui Vasilică…”-»
   (textul bloggerului Dragoş Vasilescu, partenerul lui Militaru în atacarea Bisericii Ortodoxe Române, într-un articol publicat de comun acord de el)
   Mai jos, sub articol, chiar Vasilică al nostru se dă ”preot”, comentând ca
   „Vasilică Militaru – preotul Neamului Românesc pe 15/06/2018”
   şi reproşându-i bloggerului că a dat publicităţii faptul că el este mandatarul adevăratului ”testament” al părintelui Justin (minciuni cu care Militaru vrea să îi îmbrobodească pe fraieri).

  • Căci Vasilică Militaru a acuzat într-un interviu că Serviciul Român de Informaţii şi Biserica Ortodoxă Română au o colaborare secretă:
   „Că tot se vorbeşte în aceste zile despre celebrele protocoale dintre dintre SRI şi Justiţie, DNA şi alte organizaţii, întreb şi eu, retoric poate, când se vor desecretiza şi protocoalele dintre BOR şi SRI, DNA sau ANAF? Ştiu şi eu câte ceva şi vă promit că în cel mai scurt timp voi vorbi şi despre asta.“
   Mai jos, la com., se semnează: „Vasilică Militaru – preotul Neamului Românesc pe 06/10/2018”

   – textul e din ”Va fi revoluţie în Biserica Ortodoxă Română? (Interviu exploziv cu teologul Vasilică Militaru)”, postat de bloggerul Dragoş Vasiliescu –

   • Te agiți degeaba. Când Militaru o să candideze pentru vreun post de demnitate publică atunci el poate fi subiectul unei verificări a biografiei. În rest, pierdeți timpul cu prostii și-i faceți reclamă lui Militaru.

    • Datele sunt publice, accesibile de orice, doar cautand, de exemplu, pe Google textul „Vasilică Militaru – preotul Neamului Românesc”.
     Nu va mai prefaceti in fel si chip, jigodiilor ipocrite!

     • Uite date publice despre România TV și banii publici dați de PSD. O emisune cu Viorica Dăncilă a costat 82.000 de euro, adică 100.000 euro cu TVA. Oare cât costă o emisiune în care George Simion merge în studioul moderatorului „Victor Ciutacu” ca să-și debiteze inepțiile despre „salvarea” României prin ieșirea românilor în stradă??? O să aflăm în curând.

     • Esti programat, psihopapaule?
      Ai ajuns sa fabrici fel de fel de minciuni, numai ca sa lovesti unde ai tu obsesiile tale bolnave.
      In realitate esti dusmanul nationalismului romanesc, dar ti-ai pus masti ipocrite si chiar te-ai insinuat tu insuti patriot sau nationalist, desi esti prietenul dusmanilor romanilor si ai Romaniei.
      La cati stapani servesti?

     • Conform pseudodatelor publicate de tine ar rezulta că SRI s-a infiltrat în Asociația Neamul Românesc, prin subsemnatul, ca să facă propagandă legionară, să editeze cartea Credința Neamului Românesc și să inițieze o Biserică paralelă denumită Biserica Neamului Românesc. Nu știu ce părere are SRI despre o asemenea variantă. Recent, un profesor universitar sibian mi-a scris că directorul SIE, Gabriel Vlase, ar susține o grupare politică naționalist suveranistă. Ceea ce este extrem de grav dacă ar fi adevărat. Astea sunt minciuni aruncate pe piață de activiștii AUR.

     • Eşti într-o horă furibundă a diversiunii. Ba te pretinzi cu serviciile, ba le critici şi le dai indicaţii (mai ales împotriva Bisericii Ortodoxe Române). Cine a zis că te-a pus să faci SRI ceea ce faci? Iar diversionezi parşiv. Tu te bagi, tu te oferi.Poate îţi mai reuşeşte uneori, dar cComponenta psihopatologică a acţiunilor tale îţi aparţine în întregime.

     • Aţi fost trei fondatori în 2011 şi aţi rămas doar tu şi nevastă-ta, „preşedintele“ şi „secretarul“. Şi asta este o impostură specifică ţie, „preotul Neamului Românesc“, să sugerezi întruna că ar exista o grupare de oameni în „asociaţia“ ta. Ea e doar cu numele înregistrată, ca să-ţi satisfacă ţie nevoia de mare auto-importanţă, de pretinsă mare valoare.

     • Dar de ce nu comentezi ce a afirmat profesorul sibian despre directorul SIE? Vă jucați cu focul și o să vă ardeți în curând.

     • Victor Ciutacu, promotorul lui George SImion – liderul partidului AUR -, o promova pe „viitoarea Președinte” Viorica Dăncilă într-o emisiune plătită de PSD cu 100.000 de euro. https://recorder.ro/pretul-tacerii-o-investigatie-in-contabilitatea-presei-de-partid/

     • Pizda ma-tii se joaca cu focul si se arde intruna.

    • Vă arde adevărul? Auzi jigodism: „Vasilică Militaru – preotul Neamului Românesc”.
     Cum nu candidează ipochimenul, când ba e ”preşedinte“ la Neamul Românesc, ba e ”preotul Neamului Românesc”, ba cel mai bun în toate, dar nerăsplătit la valoarea lui? E într-o candidatură continuă, propagandistul minciunii.

     • Ce-i așa de grav ca Neamul Românesc să aibă niște preoți? Și alte etnii au preoții lor.
      Cât despre Neamul Românesc, care are și partid, poți citi mai multe aici. Giorgică, care colabora consistent, prin anii 2014-2019, cu Alianța soroșistei Alina Mungiu Pippidi a împrumutat la greu din ideile „Departamentului Zero” care pretindea în 2018 că salvează România. Acum luptă împotriva sorosistilot și implementează modelul polonez în România.
      https://www.national.ro/dezvaluiri/departamentul-zero-are-partid-neamul-romanesc-613801.html

     • Literatura usoara, precum romanul „Viitor cu cap de mort” a fabricat legenda „Departamentului Zero” al Securitatii. E o literatura usoara, de succes facil, in care imaginarul primeaza, dar din care s-a inspirat „marele” fabulator Tache sa vorbeasca si el (aiurea) despre ceea ce nu exista. Toti prostii pun botul la facturile lui Tache.

 10. Uh, noi amenințări nucleare aruncate de lacheul lui Pulin?

  Șocant! Prostovanii securiști jubilează? Când arde betonul se face pufoaica bună. :))))))))))))

  • Ma-ta-i curva batalionului AZOV, javra!

  • Reactia lui Medvedev nu e pentru tine, sclavule, ci pentru stapanii tai cu fondurile de postaceala.

 11. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 12. Putin cu Rusia și aliații lui va învinge. Neonazismul trebuie eradicat. Dacă nu va reuși noi toți vom sfirsi în lagărul Reich nr 4 .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998