CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Se confirma bomba de acum 5 ani? Generalul Coldea, tratat de Parkinson intr-un spital occidental

16 comentarii / 10824 vizualizări / 28 aprilie 2021

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a aruncat aseară o bombă veritabilă, susținînd, la Realitatea Plus TV, că fostul cap al SRI, generalul Florian Coldea, ar suferi de Parkinson și se tratează într-un spital din Viena. Informația are putea confirma o afirmație asemănătoare făcut acum cinci ani de un cunoscut medic, care analizase anumite simptome vizibile cu ochiul liber în cazul generalului.

”Îl compătimesc pentru că boala asta este foarte grea și este posibil să fie, în cazul, lui, incurabilă. Suntem într-o perioadă în care nu e bine să-i vorbim pe oameni de rău, deși domnul Coldea ar merita… Problema este de ce se duce totuși la Viena, au dispărut medicii din România, nu mai are încredere în medicina românească? Pentru asemenea afecțiuni avem medici de primă mărime în țară. Asta mi se pare în neregulă și atât îmi permit să critic. Ar fi fost mult mai cinstit să apeleze la medicina românească” a spus Roșca Stănescu.

În martie 2016, medicul Răzvan Constantinescu, care predă la facultatea de medicină cursuri de semiologie generală, inclusiv cea neurologică, afirma, pe Facebook, preluat de Inpolitics, că șeful operativ al SRI – încă în funcție pe atunci – ar suferi de o afecțiune extrem de gravă și de rară, numită sindromul ”Coreea Huntington”, care include printre efecte demența. Postarea venise după apariția unei înregistrări video de la bilanțul anual al SRI, în care generalul Florian Coldea avea mișcări spasmodice ale corpului, remarcate de mai toată lumea.
Semnul distinctiv al bolii Huntington, scriam, este considerat mișcarea necontrolată a brațelor, a membrelor inferioare, a capului sau a feței. Boala Huntington provoacă, de asemenea, un declin mental, inclusiv ȋn ceea ce privește memoria, capacitatea de concentrare sau abilitatea de organizare.
Maladia Huntington duce la apariția depresiei, a anxietǎții și a furiei. Un alt simptom comun este un comportamentul obsesiv-compulsiv, moment ȋn care o persoană repetǎ aceeași întrebare sau realizeazǎ aceeași activitate ȋncontinuu.

Cinci ani mai tîrziu, informația livrată de cunoscutul analist Roșca Stănescu, dacă e ancorată în realitate, ar putea confirma problemele medicale ale generalului.
Probleme pentru care îi urăm sănătate, la unison, probabil, cu toți cititorii noștri.
Și totuși, o întrebare se impune, valabilă și acum cinci ani: e posibil ca cel mai mare serviciu de informații al țării să fi fost condus o perioadă de timp de un om cu probleme neurologice severe? Și dacă da, au avut aceste probleme vreo influență asupra deciziilor luate în acea perioadă? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Înseamnă că este adevărată și informați ca generalul nu a participat la examenul psihologic anual. Acum se explica. Și atunci gradele lui, care-i cad pe pe umăr, au fost dobândite legal? Basescule, știi ceva și taci ca mortul în păpușoi? Dar ambasadele care l-au decorat, știau ceva? Asta a ajuns Romanica sub „ocrotirea” Occidentului, o bataie de joc!

  • corect

 2. Avem și confirmarea medicală că România este condusă de securiști cretini, demenți, cu IQ subunitar.

  • Nu aveți dreptate. Iq-ul generalului e sigur mult peste medie. Dar caracterul e problema aici.

   • „Boala Huntington provoacă, de asemenea, un declin mental”

 3. De ce sa-i uram noi sanatate lui Coldea?
  Pe el l-a interesat sanatatea noastra atunci cand facea ce facea cu Baselu si baschetbalista?
  Daca e adevarat, are ce merita.

 4. Dumnezeu nu bate cu ciomagul, desi nu atat de repede cat am vrea noi. Observatiile directe duc la concluzia ca tocmai oamenii cu probleme, de orice fel- de inteligenta, medicale, de comportament, sunt puse in diferite functii. Numiti un om zdravan la cap, educat, profesionist, cu scoala solida, care conduce ceva in colonie.

 5. Saracu’ Codlea…
  Empatizez cu suferința omului…

 6. Dumnezeu nu ramane niciodata dator! Fiecare are in dreptul sau si plata pentru cele bune si rasplata pentru cele rele. Pai, daca Dorina Coldea e psiholog si general SRI i-a rotit creierii sotului pana a dat in benga. Cum sa dea test psihologic sotul psiholoagei? Biet popor, condus de bolnavi..roboti si talhari..

 7. deciziile luate!!! teroare in serviciul de elita intelligenece autohton…”.au pus” umarul base &company

 8. Karma

 9. TRADAREA se PLATESTE !!!
  Aviz si altora care o practica non-stop (Dragu, Catu etc).

 10. ala tremura ca un cocainoman ordinar,
  e tremor de supra-excitare.
  (in scaun cu rotile ca stephen hawking ar arata bine!)

 11. Boala Parkinson nu e totuna cu boala Huntington, chiar daca amandoua sunt neurologice si exista simptome asemanatoare

 12. Un actor, un dansator, un sportiv toti depun un efort fizic special pentru a fi pregatiti de a intra pe o scena, respectiv pe un teren sau stadion, inclusiv odihna si relaxare.
  Un militar ridicat de pe un scaun dupa ore de holbat intensiv la ecranul unui monitor, caci asta fac monitorizeaza si cu corpul pur si simplu intepenit si pus in fata camerelor de filmat, nu va avea niciodata lejeritatea fizica a unui dansator pe scena sau forta unui sportiv pe teren, ci contrarul.
  A conduce Serviciul Roman de Informatii este o stabilitate si un echilibru mental si o capacitate pe care tu nici macar nu poti comprende.

 13. Niciodata informatia despre Serviciul Roman de Informatii nu va ajunge aruncata pe la televiziuni.
  Tu nici nu stii ce vorbesti.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998