CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Soc: Blaga acuza guvernul Ciolos ca s-a urcat pe cadavre

1 comentariu / 6460 vizualizări / 26 februarie 2016

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a făcut azi o declarație cel puțin ciudată, reprezentînd fie o gafă zdravănă de exprimare, fie un atac voalat, dar foarte dur, la adresa cabinetului Cioloș.

Întrebat, astfel, într-un interviu acordat azi DCNews, de ce nu a intrat PNL la guvernare după demisia lui Ponta, Vasile Blaga a răspuns textual:

„Nu ar fi fost corect și moral să venim la guvernare pe nenorocirea unor oameni. Noi am încercat să dăm jos Guvernul prin moțiune de cenzură cu teme foarte serioase și nu am reușit lucrul acesta. Majoritatea consolidată în jurul PSD a câștigat de fiecare dată în fața noastră la moțiunile de cenzură. Orice partid își dorește să ajungă la guvernare și este un lucru normal, dar nu oricum. Am spus: ”dom’ne, nu este momentul acum, acum venim la putere pe nenorocirea unor oameni, s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Colectiv, atâția oameni sunt emoționați, vii și te urci tu pe cadavre și ajungi la guvernare”, mi s-a părut complet imoral și am spus lucrul acesta domnului președinte, când ne-a chemat la consultări”.

Declarația lui Blaga ”scoate” PNL din imoralitate și incorectitudine, dar, în egală măsură, afundă guvernul Cioloș, care, rezultă logic, ”s-a urcat pe cadavre și pe nenorocirea unor oameni”, suprapunîndu-se exact pe teza afirmată în mai multe rînduri de fostul premier Victor Ponta. ”Știam că cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuși și la figurat, și la propriu să calce pe cadavre. Or, eu sunt un om care am fost construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită lucrul ăsta, eu nu” a spus, bunăoară, fostul premier în primul său interviu de după demisie, la postul TV SUD. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a făcut o declarație cel puțin ciudată, reprezentînd fie o gafă zdravănă de exprimare, fie un atac voalat, dar foarte dur, la adresa cabinetului Cioloș, informează inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998