CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Strategii de usa cortului: liberalii, instruiti sa injure adversarii pe Facebook

4 comentarii / 11262 vizualizări / 9 septembrie 2019

Relatam înaintea alegerilor europarlamentare despre modul în care conducerea centrală a PNL înțelege propaganda virtuală, în sensul obligării membrilor de a interacționa cu pagina oficială de Facebook a partidului dacă vor să pupe candidaturi diverse. Ordinul era inclus într-o decizie oficială a Biroului Executiv Central din 23 aprilie.

După succesul în alegeri, s-a trecut la etapa superioară: liberalilor li se ordonă să înjure pesediștii și aldiștii în mediul virtual, în paralel cu lăudarea propriilor lideri.
Iată un extras din manualul propagandei liberale, interceptat și prezentat recent de presa vîlceană, pusă deja la zid de liderii locali ai partidului, după dezvăluiri:

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Cacanari.

  2. […] Relatam înaintea alegerilor europarlamentare despre modul în care conducerea centrală a PNL înțelege propaganda virtuală, în sensul obligării membrilor de a interacționa cu pagina oficială de Facebook a partidului dacă vor să pupe candidaturi diverse. Ordinul era inclus într-o decizie oficială a Biroului Executiv Central noteaza inpolitics.ro […]

  3. Acești oameni care își spun URMAȘII LUI BRATIANU fără a menționa ca sunt moștenitorii robilor lui BRATIANU, acești oameni care pretind ca sunt intelectuali dar,prin vocabular și comportament arogant sunt doar,,,scroafa care s-a urcat în salcie,,acești oameni care sunt ortodoxi și catolici dar,se poarta ca niște păgâni dorindu-și ofrande pe rugul Altarului PNL,acești oameni care se cred democrați dar,vor sa dețină toate puterile statului și vor ciomagirea persoanelor care nu sunt de acord cu ei sau nu sunt membrii PNL,acești oameni care au un singur ideal:din 5 In 5 ani dau jos comunismul dar politrucul lor asumat este șeful lor,acești oameni distrug o tara doar pentru faptul ca au crescut frustrati,nu au avut jucăriile lor,nu au avut casa lor,nu au avut mâncarea lor,nu au nici tara lor pentru ca au vandut-o pentru un post de comisar european!!!Oare mai sunteți oameni???Aveți o conștiința așa curata sa va permiteți sa îi demonizati pe cei ce nu sunt de acord cu voi?Când va luați salariile sunteți mulțumiți ca primiți contravaloarea prestațiilor împotriva altor semeni?Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere sa realizați ce ați făcut cu aceasta ura!!!!

  4. Doamne!
    După ce au preluat puterea..
    Tu se face greata. Scârbă….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998