CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Surse: coalitia pregateste demiterea in bloc a conducerilor TVR, Radio si Agerpres

3 comentarii / 1842 vizualizări / 31 mai 2022

Scriam recent că potrivit unor informații de culise, actuala conducere a TVR ar urma să fie debarcată în actuala sesiune parlamentară prin trîntirea raportului de activitate pe 2021. Noi informații acreditează ideea că ar putea urma același drum și conducerile Radioului public și ale Agerpres.

Semnele rele au apărut într-o ședință de zilele trecute a Birourilor permanente unite ale Parlamentului, cînd s-a decis trimiterea către comisiile de resort, spre analiză, a rapoartelor de activitate ale celor trei mass-media de stat, cu termen de finalizare 18 iunie, decizie adoptată în unanimitate.
Decizia, ca și termenul fix stabilit, denotă intenția supunerii rapoartelor votului plenului pînă la finele sesiunii, pe 30 iunie. Or, practica ultimilor ani a dovedit că raportele sunt puse pe ordinea de zi doar cînd s-a luat deja decizia politică a demiterii conducerilor; au fost cazuri cînd ani îndelungați rapoartele au rămas prăfuite prin sertare și votate ulterior la pachet. Anul trecut, spre exemplu, s-au votat en-gros rapoartele pe 3 ani restanți, 2017, 2018 și 2019, cel pe 2020 fiind pur și simplu uitat.
Pînă la votul final, mai-marii instituțiilor au început să plece la bucată: reprezentanta UDMR în Consiliul de Administrație al TVR, Hajnalka Nagy a demisionat cu explicația că trebuie să se ocupe de familie. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. acum 27 de minute · Jurnalistul Adelin Petrişor revine de miercuri, 1 iunie, la Televiziunea Publică, după trei luni la Euronews România, de unde a plecat chiar …
    -i-au implantat cipu:
    sa-l vezi pe radu tudor 2 alimentat cu anti-materie!

  2. Am o intrebare, Cine mai urmareste TVR ? Cui se adreseaza emisiunile manipulatoare socio politic de la TVR? Sau poaqte emisiunile ”artistice in care muzica taranasca de cea mai proasta calitate? Satenilor , ori ghetourilor unde nu exista alte optiuni televizate? Ce sa va intampla?Romania va fi si mai mult batjocorita in afara tarii de cozi de topor aal regimulșui Iohannis?

  3. […] Bogdan Tiberiu Iacob Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998