CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Topul marilor cununii: cu nunta de la Măciuca am surclasat toată aristocrația europeană

35 comentarii / 5305 vizualizări / 27 august 2022

Cele mai mari nunți în Europa aparțin, de regulă, marilor case regale și există un clasament bine determinat în funcție de numărul de participanți, costuri ori de urmăritori ai transmisiilor televizate. George Simion, liderul AUR, nu e os regal, dar poate fi viitor președinte, cine știe?, așa că ar putea fi înscris în cursa pentru nunta cu cei mai mulți participanți. Iar odată înscris, iată-l cîștigător detașat.

Nunțile europene cu cei mai mulți invitați:

9. Prințul Albert II și Charlene Wittstock, Monaco
S-au căsătorit în 2011 în curtea Palatului medieval din Monaco în prezența a 450 de invitați.

8. Prințul Rainier III și Grace Kelly, Monaco
Cuplul a făcut schimb de jurăminte la Catedrala Sf. Nicolae în 1956, nunta a durat două zile și au participat 600 de invitați, între care Cary Grant, Ava Gardner și Aristotel Onassis.

7. Prințesa moștenitoare Victoria și Daniel Westling, Suedia
Cununia a avut loc la Catedrala Storkyrkan din Stockholm, Suedia, în 2010. Au fost 1.200 de participanți la această nuntă regală.

6. Prințul moștenitor Pavlos și Marie-Chantal Miller, Grecia
Nunta regală a avut loc în 1995 la Catedrala Sf. Sofia din Londra, cu o recepție la Palatul Hampton Court pentru 1.200 de invitați.

5. Prințul Felipe și Letizia Ortiz Rocasolano, Spania
S-au căsătorit în 2004 la Catedrala Santa María la Real de La Almudena din Madrid în prezența a 1.200 de invitați.

4. Prințul William și Kate Middleton, Marea Britanie
Nunta cuplului regal a avut loc în 2011 la Westminster Abbey, aproape 1.900 de invitați au asistat la locul de desfășurare.

3. Prințul Harry și Meghan Markle, Marea Britanie
Nunta a avut loc la Capela Sf. Gheorghe din Windsor în 2018. Cuplul a schimbat jurămintele în prezența a 600 de invitați în Capelă, alți 2.000 de oameni sărbătorind în fața Castelului Windsor.

2. Prințul Charles și Lady Diana Spencer, Marea Britanie
S-au căsătorit la Catedrala Sf. Paul în 1981, 3.500 de persoane au participat la nunta de la Westminster Abbey.

Și marele cîștigător…

1. Președintele AUR, George Simion, și Ilinca Munteanu, România
Nunta și cununia religioasă au avut loc pe dealurile din satul Măciuca, Vîlcea, cu participarea a cca.5000 de nuntași. Invitații au servit tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei, bere, vin alb și roșu și au avut parte de plimbări cu balonul cu aer cald, demonstrație de echitație și plimbări cu calul și teatru de păpuși pentru copii. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

35 Comentarii

 1. Felicităm redacția pentru ștergerea comentariilor.

  • Prefecutule

  • „Faptul că oamenii aceștia (Dan Diaconescu, Victor Ciutacu, Robert Turcescu și Mirel Palada-n.n) și-au făcut o fotografie de grup pe facebook, fără să se teamă de controversă … fără să se teamă de dezaprobarea nimănui este după părerea mea un Manifest politic. Arată că se creează o Alianță în jurul lui George Simion. (…) Iar acest lucru este DESTUL DE PERICULOS, cum a fost destul de periculos și când domnul Becali a amenințat că intră în prim planul politicii. Poate mai puțin periculos, dar cu același impact, a fost Dan Diaconescu. Să nu uităm că Dan Diaconescu din nimic, folosind o televiziune de mahala și de șantaj, ajunsese pe la 20%. (…) Acum eu știu că există o teorie că George Simion este împins și el de diferite forțe obscure. Și de aia încurajez presa, care e plină de oameni care asta fac și au capacități investigative, să afle cine este Alianța asta. De ce și-au făcut oamenii ăștia poză? De ce dintr-odată toată lumea este așa de entuziasmată și mai ales această categorie de lume? Dacă avem această întâlnire – această intersecție – dintre un grup fundamentalist creștin cu MAFIA, da, că unii din ăștia sunt pur și simplu, au fost o Mafie și au făcut parte din Mafie. Mie mi se pare ceva extraordinar de periculos, să-ți pui măcar problema că vor ajunge în turul doi.
   Nadia Ciurlin: Dar doamna Alina Mungiu Pippidi, cei din fotografie pe care i-ați nominalizat sunt teoretic jurnaliști. Nu? Ce Alianță ar putea să facă niște jurnaliști cu un partid politic, sau să-i susțină în presă? Deja au susținători destul de mari dacă vorbim despre o televiziune care le-a dat toată nunta, cap – coadă.
   A.M. Pippidi: Da, în mod evident sunt niște promotori și nu sunt niște jurnaliști. Și unul dintre ei, când l-am cunoscut eu, aproba arestarea altor jurnaliști sub Năstase. Eu n-aș numi jurnalist pe unul care iese și aplaudă la televiziune oficială că unul coleg de-al lor trebuie să fie arestat. După părerea mea nu sunt jurnaliști. … Sunt o Alianță ciudată de oameni și întrebarea este dacă sunt un grup de parveniți care nu mai au pe sponsorii lor de altă dată, cărora le-a mers prost, nu? Palada parcă era cu Ponta, Ciutacu a fost cu diverși și acum au prins ocazia. Au mirosit sânge. Băiatul ăsta cineva care strânge lume, are talent la comunciare cu filmările alea ale lui reale a reușit să mobilizeze lumea. Gata, hai îl punem pe el în față. El e buldozerul nostru spre noi funcții, măriri și importanțe în Statul român. E posibil. Foarte mult din ce vedem e parvenitism. Dar la fel de bine e posibil să fie și ceva mai organizat. Să fie o Alianță mai organizată. Și având în vedere ce mulți din oamenii ăștia sunt niște criminali dovediți, iar alții ar merita să fie dovediți, aș zice ca presa să fie mai atentă.

   • Casa de piatra cu madam Lippida, Sisilică.
    Ti-ai gasit perechea potrivită, in sfarsit!

   • Ca sa nu se afle ca taica-sau fusese un mare turnator la Securitate, publica ea din ianuarie 1990, in presa, liste imaginare cu profesorii turnatori la Securitate din Iasi, mai putin taica-sau, profesorul Mungiu. Ia manjit pe altii degeaba, nevinovati, doar ca sa nu se vada ca taica-sau era turnatorul.

    • Pippidi nu candidează la președinție și nici nu activează într-un partid politic parlamentar. Nu știa Simion ce hram poartă Pippidi când se poza cu ea în altă Alianță neCurată a României?

     • Ca o jigodie turbată ca tine sta pe capul neamului românesc.
      Nu Simion „se poza”, Simion a fost fotografiat de altii (in frunte cu agentiile de presa) pe cand se afla la intrunirea mai multor ONG-uri cu autoritatile, inclusiv cu premierul de atunci, care nu apar in fotografii, el reprezentand propriul ONG unionist, nu pe altcineva.

     • Simion a mințit în emisiunea lui Ciutacu afirmând în mod FALS: „În aceeași zi de 12 octombrie 2016 am fost la mai multe partide”. În realitate, vizita la mai multe partide, incluzând vizita la Sebastian Ghiță, a avut loc în ziua de duminică 23 octombrie 2016.

     • Esti idiot, bolnavule compulsiv.

    • vezi articolul:
     „Avocatul Piperea, în cărțile AUR pentru prezidențiale”
     https://www.cotidianul.ro/avocatul-piperea-in-cartile-aur-pentru-prezidentiale/

 2. Toate site-urile,inclusiv ale celor care se dau mari romani si patrioti,executa ordinul de zi pe unitate,demolarea lui George Simion si AUR.Nu ma dau in vant dupa acest Simion,nici macar nu i-am votat la alegeri,dar consecventa cu care aceasta rusine numita in Romania presa executa fara cracnire ordinele regimului da de gandit.Se pare ca au devenit periculosi pentru camarila securista care sufoca Romania de 32 de ani.

 3. Casa de piatra !

  Nuntile romanesti sunt cele mai frumoase din lume, posibil din univers.

 4. Dana budeanu are dreptate. Eu, SIEmeon nu sint decit o mizerabila marioneta !

  • persoană cu tulburări, duşmănoasă şi marionetă a serviciilor de insalubritate

  • «Respect încă o dată! Infinit» şi «TOT RESPECTUL MEU SINCER SI INFINIT!»
   (aşa că iar eşti razna Vasilică Militaru)

   • Nu am afirmat eu că este omul SIE, o s-o fac dacă o să am probe. Vezi cometariul lui Pippidi de mai jos.

  • Dana Budeanu este un proiect media foarte tare, dar nu as cita din ea.

   Eu vreau sa stiu ce falanga si ce grupari de interese din servicii il sustin. Inclusiv ce masoni si ce straini.
   Petrov si Fota au dat niste date, dar incomplete.

 5. Nu eu am făcut comentariul anonim anterior. În emisiunea Special B1 de aseară, Alina Mungiu Pippidi a declarat despre George Simion: „În Republica Moldova mie mi s-a spus mereu că e omul npstru, adică că este omul serviciilor noastre de informații. Da, și pe vremea când nu-l cunoșteam bine pe domnul Simion decât ca un tânăr promotor al Basarabiei. Eu am zis «Domn´e, dar nu cred, fiindcă nu are intrare nicăieri, că m-a rugat pe mine să-i deschid ușa la Iohannis. Nu cred. Cred că-i un om care e cam extremist dar crede ce face» Și așa mai departe. A trecut vremea când credeam așa ceva.”.
  De la min. 1.20.25 https://www.b1tv.ro/inregistrari/special-b1/28-08-2022

  • De asemenea, Alina Mungiu-Pippidi a zis ca sunt prostii nefondate si acuzele la adresa lui Simion ca ar fi omul rusilor si ca serviciile secrete ar putea sa lamureasca acest aspect, aratand daca Simion primeste sau nu bani de la rusi din datele la care au acces, dar nu vor (fiind probabil chiar cei care fabrica minciunile, precum Vasilica Militaru, care ataca cu mizerii AUR in acelasi timp in care se recomanda public colaborator al SIE si SRI. Vasilica Militaru despre sine: “Nu știam că a lucra în SRI sau SIE sau a colabora cu aceste instituții reprezintă o infracțiune…“, la https://inpolitics.ro/mungiu-despre-presa-sri-spp-doi-si-un-sfert-si-a-armatei_1834494070.html)

   • „Domnul George Simion, în afară de politică, nu a făcut decât SCANDAL. Și teritoriul pe care l-am întâlnit cu mulți ani în urmă și care credeam la un moment dat că poate să joace un rol pozitiv în reunificarea Republicii Moldova, a fost de multă vreme demascat ca UN SCANDALAGIU și nu e nimeni de partea lui acolo. El nu mai este lăsat să intre acolo. Deci el și-a cam pierdut acolo obiectul muncii.”.

    • Alina Mungiu Pippidi: „Postarea pe facebook a fotogafiei celor 4 (Dan Diaconescu, Victor Ciutacu, Robert Turcescu și Mirel Palada) este un manifest politic. Faptul că oamenii aceștia se creează o alianță în jurul lui George Simion. Iar acest lucru este DESTUL DE PERICULOS, cum a fost când domnul Becali a anunțat că intră în prim planul politicii. Poate mai puțin periculos a fost Dan Diaconescu care din nimic a făcut o televiziune de mahala și de șantaj și ajunsese la 20%.”

     • Neamul Românesc este altceva decât Mafia securisto-comunisto-sorosistă care a condus România postdecembristă. Derbedeii care acum se dau de ceasul morții cu Neamul Românesc sunt cei care i-au băgat în pușcării și i-au monitorizat pe legionarii din temnițele comuniste.

     • Logoreicul de Vasilica pretinde ca doar el are dreptul sa reprezinte „Neamul Românesc” ca doar a prezentat mari garanţii sistemului încât a beneficiat la data înfiinţării asociaţiei sale, 16 iunie 2011, de acordul special de la secretariatul guvernului de a folosi cuvântul „românesc“ în denumirea asociaţiei? Înseamnă că ei dintre ”băieţii cu ochi albaştrii“ (securisti).
      Cine conducea secretariatul? Corupta securistă Daniela Andreescu, „agent imobiliar” la negru (ca şi Militaru la Bacau), care şi-a atribuit familiei sale case şi spaţii de la stat.
      I-au dat acordul din securism, nu? Căci soţul ăsteia de la secretariatul guvernului PD (Boc2) care i-a dat acordul era Aurel Teodorescu, vechi ofiţer de Securitate din Bucuresti, preluat de SRI.
      https://www.cotidianul.ro/securistii-lui-basescu/

    • Îl umpleai de lături pe Simion susţinând neîntemeiat până deunăzi că e membru în alianţa lui Pippidi, că e deci soroşist şi rezist. Dar vezi că tu, ca antinaţionalist mascat şi diversionist, eşti mai degrabă ce acuzai şi că locul tău este, ţinându-vă de mânuţe, mai degrabă lângă madam Mungiu-Pippidi (măscăritor şi denigrator ca şi ea a credinţei în fecioria Maicii Domnului şi a vieţii sfinte şi denigratori amândoi ai Bisericii).
     Casă de piatră, frumuşeilor! „Şi să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi“, zise dracul (dar „Dracul Gol“ eşti chiar tu, precum semnai cândva aici şi pe Naţional).

     • Nu eu m-am fotografiat la masă cu Pippidi ci impostorul de George Simion.

     • fiind un ipochimen, reprezentant fara chemare si nemandatat al „neamului romanesc”, dusman deopotriva si al Bisericii.

 6. Ion Cristoiu: „Nunta i-a sporit lui George Simion notorietatea. Zile întregi s-a discutat la televiziuni doar despre el. Din acest punct de vedere a fost un succes. DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC E ÎNSĂ UN EȘEC.”. Sursa Mediafax.

  • ca disperatul (de parca altfel nu si-ar lua solda).

 7. Alina Mungiu Pippidi despre electoratul AUR: „Un mare public de mahala destul de violent, dar a cărui educație nu a fost niciodată pe măsura bombardamentului informațional pe care-l primește. … E un fel de partid, dar fără educație și care se înrolează sub acest stindard.”

  • Casa de piatra cu madam Lippida

 8. George Simion i-a cerut Alinei Mungiu Pippidi să-l introducă la Iohannis. Peste ani, colegul de Alianță cu Nicușor Dan cere demiterea lui Iohannis. Asta-i definiția unui impostor politic. Urmează dezvăluiri despre relația impostorului cu Sebi Ghiță.

  • Caci Simion voia sa obtina de la Iohannis participarea la proiectul unionist Romania-Basarabia.
   Era la inceputul lui Iohannis ca presedinte.
   In timp, din ce in ce mai mult, Simion s-a convins ca Iohannis este un papa lapte pe care nu-l intereseaza deloc de romani, dimpotriva
   De ce sa nu ceara demiterea lui Iohannis?
   Te deranjeaza pe tine, care reprezinti SIE-SRI (cum ziceai pe undeva)?

  • Dorea o intrare la Presedintele tarii sale, care e problema?

   Peste multi ani si-a schimbat opinia despre acest Presedinte (asa cum au facut-o majoritatea romanilor).
   Oamenii nu isi pot schimba parerea despre alti oameni?

   • Da. Sunt celebre băutele lui Petrov cu patriarhul Daniela în Dealul Mitropoliei.

    • Curge puroiul valuri din tine, mai ales din capul tau!
     Mananci cacat si scoti puroi!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998