CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Tucker Carlson apără biserica românilor din Ucraina. În România e mucles total

19 comentarii / 4260 vizualizări / 27 octombrie 2023

Reputatul ziarist Tucker Carlson, și avocatul Bob Amsterdam, reprezentant al bisericii, au criticat liderii americani în timpul emisiunii „Tucker on Twitter” de azi pentru că susțin Ucraina, țară care arestează oameni ai bisericii considerați o amenințare la adresa guvernului.

Guvernul ucrainean a luat măsuri drastice împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ucrainene, care este încă aliniat la Biserica Ortodoxă Rusă. Autoritățile susțin că clerul bisericii a împărtășit informații cu Moscova pentru a ajuta la invazia Rusiei în Ucraina, subminând securitatea națională, a spus Carlson.

El a adăugat că neo-conservatorii au permis atacarea creștinilor din întreaga lume timp de decenii, inclusiv președintele Joe Biden, care continuă să sprijine o țară care arestează preoți.

„Guvernul ucrainean a interzis acum o întreagă confesiune creștină și practic nimeni din Statele Unite nu a spus nimic despre asta”, a spus Carlson, cu referire la recenta adoptare în parlamentul ucrainean a unei legi care permite interzicerea Bisericii Ortodoxe Ucrainene, cea de care țin românii din țară.

„Au fost aduse daune conducerii acestei biserici, inclusiv condamnări la cinci ani de închisoare pentru clerici în vârstă de 75 de ani. Pur și simplu te uimește faptul că, în secolul 21, o țară care dorește să adere la UE interzice o religie, cu atât mai puțin o formă creștină străveche a acestei religii.” a spus Amsterdam

Atât Carlson, cât și Amsterdam au fost de acord că guvernul ucrainean ia măsuri „autoritare” prin arestarea clerului și că încalcă Constituția.

„Nu există nicio bază în temeiul constituției ucrainene, al dreptului internațional sau al legilor războiului sau al propriei rezoluții a Ucrainei în ceea ce privește drepturile limitate în timpul războiului pentru interzicerea unei confesiuni religioase”, a explicat Amsterdam, adăugând că demersul e inacceptabil. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. ,,Ora de iarnă. „Riscul de infarct crește cu 5-10%”. Ce-i de făcut
  România trece la ora oficială de iarnă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28-29 octombrie, atunci când ora 4.00 devine ora 3.00.
  Medicul Tudor Ciuhodaru arată riscurile care le aduce trecerea la ora de iarnă. Ciuhodaru indică și soluțiile pentru a depăși problema.
  „Ora de iarnă – ce riscăm? 5 lucruri de făcut pentru a o depăși cu ușurință
  Chiar dacă duminică vom dormi mai mult cu o oră abia de luni se vor simţi efectele. Unele pot fi chiar periculoase, precum creșterea riscului de infarct sau a celui de suicid.
  Mai exact:
  1. Riscul de infarct crește cu 5-10%, timp de trei zile după schimbarea orei. Sunt afectate în special persoanele tinere, active profesional;
  2. Totodată creşte riscul suicidar timp de două săptămâni de la modificarea orei, în special la depresivi şi la cei vulnerabilități psihoemoționale.
  E bine de știut:
  1. Majoritatea oamenilor se adaptează cu uşurință la schimbarea orei, modificările adaptive ale organismului făcându-se complet în circa cincisprezece zile.
  2. Particularităţile fizice şi psihice individuale influenţează însă modul cum se realizează această adaptare. În fiecare an mulți pacienţi ajung la urgențe cu o simptomatologie polimorfă, mergând chiar până la agravarea sau decompensarea unor afecţiuni.
  3. Toate acestea se întâmplă pentru că modificarea orei de trezire duce la un stres la care organismul reacţionează prin creșterea activităţii sistemului nervos simpatic şi a nivelului citokinelor proinflamatorii determinând modificări:
  a) cardiovasculare manifestate prin variaţii ale tensiunii arteriale şi variate tulburări de ritm cardiac;
  b) neuropsihice: modificări ale calității somnului (insomnie, somnolenţă), astenie, apatie, anhedonie, agitaţie, irascibilitate, anxietate, tulburări de concentrare şi memorie, cefalee, vertij, modificarea apetitului (inapetenţă sau bulimie), până la dereglări afective sezoniere şi ideaţie suicidară.

  • si vacile fug de boi.

 2. ATENȚIE!!! Sub această simptomatologie se pot ascunde şi alte cauze şi de aceea este bine să fiţi evaluaţi corespunzător de către un medic pentru a nu omite un alt diagnostic.
  Rețineți. Pentru a trece cu ușurință peste schimbarea orei recomandăm cinci lucruri esențiale:
  1. Planificarea corespunzătoare a activității.
  2. Evitarea suprasolicitării datorată stimulentelor nervoase, substanţelor psihoactive sau situaţiilor conflictuale.
  3. Nu e de neglijat petrecerea a cât mai mult timp în aer liber
  4. Și nici mișcarea, chiar sub forma unor simple plimbări.
  5. Precum şi o alimentaţie bogată în fructe şi legume proaspete.
  E bine de știut:
  1. Am reușit ca renunțarea la schimbarea orei să fie votată în 2019 în Parlamentul European.
  Organizatia satanista mUE a hotarat acum cativa ani, inainte de pandemogolanie si de genocidul cu ,,vaccinul” ucigash, ca fiecare tara poate hotara daca ramane la ora normala sau trece la ora de iarna, insa CRIMINALII TRADATORI PENALI si JEFUTORI in frunte cu Clona ZoiAnus Retardatus Negustor de copii pentru ADRENOCROM, se fac a nu sti acest lucru si continua stresarea romanilor cu acest procedeu satanist pentru a obtine efectele descrise de medicul Ciuhodaru, pentru ca asa vor ei PENALII CRIMINALI sa-si indeplineasca planul de CRIME primit de la reptila imputzita David Rockefeller.
  Cand vor fi spanzurati de Curtea Martiala sa fie spanzurati dupa ora lor satanista timp de 30 de zile in fiecare zi pana aproape de moarte, ca sa-si doreasca sa fie spanzurati pana la moarte ca sa se duca in Iad la seful lor Satana Yehova.

  • boule sinistru

 3. ,,… Deși 84% din cei 4,6 milioane de cetățeni europeni care ne-au răspuns – !!! cel mai mare număr care au răspuns vreodată unei consultări publice) doresc ca acest demers să se concretizeze.au trecut patru ani si nici comisia si nici consiliul nu a facut nimic.motivatiile sunt clare : a) 20% din populaţie suferă de probleme fizice sau mintale legate de schimbarea orei. este vorba de multe ori de grupuri sociale vulnerabile, cum ar fi copiii, bătrânii şi bolnavii cronici.
  b) 4,6 milioane de oameni au răspuns la consultarea publică pe acest subiect- cel mai mare număr întrunit vreodată la un demers legislativ.
  c) trei sferturi (76 %) dintre respondenți consideră că schimbarea orei de două ori pe an este o experiență „foarte negativă” sau „negativă”- prin impactul negativ asupra sănătății și lipsa economiilor la energie.
  acum am initiat un nou demers care solicita renuntarea urgenta la schimbarea orei la nivel european’’, explica medicul.

  • Tu suferi 1000% de probleme mintale legate de schimbarea noapte-zi, zi-noapte

  • tu n-ai nici o treaba cu schimbarea orei, caci esti doar un parazit social fara absolut nici o treaba reala pe lume, in afara de inutilele postari cretine si delirante

  • Facusi copy-paste si dupa „medicul” Tudor Ciuhodaru, ZOAIE murdara satanizata.
   Ai copiat din articolul din Cotidianul, „Ora de iarna” menit sa faca audienta mercanila („platitii” tai, oligofrenule), care il citeaza pe Tudor Ciuhodaru, care e bandit ca orice politician smecheras.
   Nici Wikipedia nu il mai da ca medic pe politruc:
   „Tudor Ciuhodaru (n. 16 ianuarie 1969, Bacău, România) este un politician român, membru al Partidului Social Democrat. În anul 2008 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 24 Iași, colegiul uninominal nr. 8 Copou pe listele Alianței PSD+PC. Din ianuarie 2010 se alătură Grupului Independenților din Senat și Camera Deputaților, părăsind Partidul Social Democrat. În legislatura 2012-2016, Tudor Ciuhodaru este din nou ales deputat pe listele PPDD iar în aprilie 2015 a trecut la partidul UNPR. În legislatura 2012-2016, Tudor Ciuhodaru a luat cuvânt de 1413 de ori în 115 ședințe. ”
   Sunteti niste ZOAIE murdare deranjate la mansarda, care cautati orice prilej sa semanati ura, mancand cacat fara oprire,

 4. Descreierati sunteti voi,imbecili spalati pe creier.Ce rost are aceasta schimbare a orei, dictata de niste sariti de pe fix ca voi, cand omenirea pana acum 50 de ani a trait dupa ora normala fara probleme?De cand cu internetul s-a umplut lumea de cretini ca voi care aprobati toate mizeriile doar ca sa fiti altfel decat cei normali.

  • du-te fa vaco la bou, sugatoareo de sule moarte

  • face boul copy-paste compulsiv si se balega in drum, iar vaca de tine ii bea urina

  • Cand intrebi „ce rost are aceasta”, de cele mai multe ori esti doar o cretina incapabila sa inteleaga ceva, daramite rostul lucrurilor. „Gica contra” de meserie, e de fapt un cretin fara rost pe lume.

  • Unde să vă impuneţi celorlalţi tâmpania şi psihozele personale? Şi criminalii cred asta despre stradă şi ganguri, şi nu ar vrea să-i oprească nimeni, avortonilor. Cretini sunteti voi, cei care faceti mari probleme din nimic.

 5. Cine spune ca Romania de astazi mai e condusa de romani?

 6. bru este o trompeta putlerista .

 7. Dar tu a carei trompeta esti ,jigodie userista?

  • pudibondule ipocrit, spurcat cu toata fiinta lui

 8. Stati linistiti,a rezolvat Ciolacu problema cu limba moldoveneasca? o sa rezolve si cu crestinii romani ortodoxi.Candva.???

 9. […] inPolitics: TUCKER CARLSON APĂRĂ BISERICA ROMÂNILOR DIN UCRAINA. ÎN ROMÂNIA E MUCLES TOTAL […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998