CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zegrean confirma Inpolitics: inapoi in parlament pe listele PNL

0 comentarii / 1996 vizualizări / 8 iulie 2016

Numele fostului președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a fost luat în discuție în cadrul filialei PNL Bistrița-Năsăud pentru a prelua conducerea interimară a organizației, fapt confirmat azi, într-o conferință de presă, de senatorul liberal Dorin Dobra. Întrebat cum a ajuns să se discute în partid despre varianta Augustin Zegrean, senatorul liberal a spus, conform Agerpres, că a fost vorba despre „o potrivire fericită” cu încheierea mandatului acestuia la CCR. Înainte de a deveni judecător al Curții Constituționale, Augustin Zegrean a fost membru PD și deputat de Bistrița-Năsăud din partea acestui partid.
În ianuarie, reamintim, scriam aici că, potrivit unor informații, președintele CCR își negociază de zor revenirea în politică, în rîndurile PNL:

”Stupefacție maximă, ieri, după halucinanta declarație a președintelui CCR, Augustin Zegrean, prin care acesta s-a antepronunțat, efectiv, în problema modificării legislației electorale. Practic, Zegrean invită PNL fie să preseze asupra guvernului pentru o OUG de introducere a alegerilor în două tururi, fie să promoveze rapid o lege în parlament, unde sunt mari șanse să găsească o majoritate, avînd garanția că la CCR totul va fi OK. Ce l-o fi apucat pe Zegrean, cunoscut tocmai pentru teama de antepronunțări în alte vremuri? O păsărică bine informată ne-a șoptit că șeful CCR, al cărui mandat de nouă ani expiră în iulie, își negociază de zor un loc pe listele parlamentare ale unui partid profund interesat de schimbarea legislației electorale. Mai ales că personajul, deși aduce cu Oliviu Gherman, e mai tînăr decît s-ar crede (cu trei ani mai mic decît Băsescu, bunăoară) și abia așteaptă o nouă sinecură pentru anii care vin”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998