CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bomba lui Ion Cristoiu: postul Digi TV, infiintat si dirijat de Coldea

7 comentarii / 13803 vizualizări / 8 august 2017

Jurnalistul Ion Cristoiu strecoară o informație explozivă într-un material publicat pe blogul propriu și dedicat unei apariții televizate a ministrului Teodor Meleșcanu la Digi 24 TV, afirmînd că respectivul post a fost creat de fostul nr.2 în SRI, Florian Coldea.

”Deși au trecut de la numirea sa în fruntea Externelor nu mai puțin de șase luni, Teodor Meleșcanu e la primul său interviu acordat unei televiziuni. Normal ar fi fost să meargă la o televiziune cît de cît urmărită, nu la Digi Tv, post fondat de Florian Coldea, care i-a și impus frigiditatea absolută (prezentatoarele sînt frigide, prezentatorii sînt toți tunși scurt, de parcă ar lucra la televiziunea publică din Coreea de Nord, știrile sînt apă de ploaie direct de la burlan, burtierele sînt mediocre, decorul rece), la care nu se uită nici măcar cei care lucrează la el” scrie reputatul analist.

Digi 24, precizăm, a fost înființat în martie 2012 și aparține companiei RCS&RDS, controlată de controversatul miliardar Zoltan Teszari, supranumit ”omul fără chip” grație absenței cvasi-totale din spațiul public. Interesant de remarcat o coincidență: după debarcarea lui Coldea din funcție, firma RCS&RDS, ”mama” Digi TV”, a fost supusă unei ofensive de proporții a procurorilor și asta chiar în momentul listării la bursă. În urmă cu un an, conform datelor oficiale, RCS&RDS avea datorii neplătite către buget de peste 45 de milioane de ron. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. […] Sursa: In Politics […]

  2. […] jurnaliştillor de la inpolitics.ro, dezvăluirea lui Ion Cristoiu este strâns legată de o […]

  3. Mare bomba. Acum a aflat si el ca e postul SRI- ului.

  4. E o bomba doar pt el…
    Pt multi altii , nu este…

  5. […] Teszari, supranumit ”omul fără chip” grație absenței cvasi-totale din spațiul public. Inpolitics remarca o coincidență: după debarcarea lui Coldea din funcție, firma RCS&RDS, ”mama” […]

  6. […] jurnaliştillor de la inpolitics.ro, dezvăluirea lui Ion Cristoiu este strâns legată de o […]

  7. Daca a zis „marele jurnalist” si „reputat analist” Cristoiu, e ca si cum nu a zis nimeni nimic… Cine are timp de pierdut cu aiurelile lu’ Cristoiu ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998