CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

George Mihaita: ”Nu am cunostinta de incidentul antisemit invocat de Maia Morgenstern”

7 comentarii / 4526 vizualizări / 1 aprilie 2021

Marele actor George Mihăiță, director al Teatrului de Comedie din București, s-a numărat printre participanții la celebra, de acum, reuniune a directorilor de teatre bucureștene la care s-ar fi petrecut incidentul antisemit relatat de Maia Morgenstern, dar spune, pentru Inpolitics, că nu are cunoștință de existența acestuia.

”Am fost și eu la întrunirea de la Teatrul Țăndărică, din 18 martie, am stat în sală alături de maestrul Gelu Colceag, dar niciunul nu am văzut ori auzit măcar de existența acelui incident invocat de Maia și nici nu i-am auzit pe alții vorbind despre el. Dumneaei a stat pe rîndurile din față, eu eram ceva mai în spate, în mod sigur nu a invocat acel incident în luările de cuvînt pe care le-a avut, înțeleg că el se produsese puțin înaintea începerii dezbaterii. Chiar nu îmi dau seama ce ar putea fi cu povestea asta” ne-a declarat reputatul actor. Reamintim că afirmații similare, în sensul inexistenței incidentului, a făcut ieri și directoarea direcției Cultură din Primăria Generală, Liliana Fedorca. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Se sterg comentariile. Asta e bine.
    Inseamna ca tot ce am scris despre subumanii astia care se dau victime si isi insceneaza atacuri „antisemite e adevarat.

  2. Personal, imi vine greu sa cred ca Maia a inventat chestia asta, nu avea nevoie de asa ceva!Totusi, este o mare nesimtire exploatarea politica a incidentului de catre Iohannis&comp!Culmea, se da mare aparator al evreilor reprezentantul unei organizatii mostenitoare de drept a unei organizatii naziste!

  3. Jussie Smollett este vinovatul

  4. Un fake news grosolan bun doar pt cei spălati pe creier….

  5. E in adn-ul lor sa-si insceneze atacuri. By way of deception!

  6. […] ”Am fost și eu la întrunirea de la Teatrul Țăndărică, din 18 martie, am stat în sală alături de maestrul Gelu Colceag, dar niciunul nu am văzut ori auzit măcar de existența acelui incident invocat de Maia și nici nu i-am auzit pe alții vorbind despre el. Dumneaei a stat pe rîndurile din față, eu eram ceva mai în spate, în mod sigur nu a invocat acel incident în luările de cuvînt pe care le-a avut, înțeleg că el se produsese puțin înaintea începerii dezbaterii. Chiar nu îmi dau seama ce ar putea fi cu povestea asta” ne-a declarat reputatul actor. Reamintim că afirmații similare, în sensul inexistenței incidentului, a făcut ieri și directoarea direcției Cultură din Primăria Generală, Liliana Fedorca, relatează inPolitics. […]

  7. […] ”Am fost și eu la întrunirea de la Teatrul Țăndărică, din 18 martie, am stat în sală alături de maestrul Gelu Colceag, dar niciunul nu am văzut ori auzit măcar de existența acelui incident invocat de Maia și nici nu i-am auzit pe alții vorbind despre el. Dumneaei a stat pe rîndurile din față, eu eram ceva mai în spate, în mod sigur nu a invocat acel incident în luările de cuvînt pe care le-a avut, înțeleg că el se produsese puțin înaintea începerii dezbaterii. Chiar nu îmi dau seama ce ar putea fi cu povestea asta” ne-a declarat reputatul actor. Reamintim că afirmații similare, în sensul inexistenței incidentului, a făcut ieri și directoarea direcției Cultură din Primăria Generală, Liliana Fedorca. (B.T.I.) […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998