CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Nimic despre militarizarea TVR: Fost maior de jandarmi, sef la Achizitii

1 comentariu / 2111 vizualizări / 23 mai 2022

După ce un fost colonel SPP a devenit șeful Resurselor Umane, la TVR, iar șefa ROMARM Tohan a fost numită în conducerea TVR Moldova, a venit rîndul unui fost maior din MAI să fie angajat la importantul departament al Achizițiilor.

În urma examenului care a avut loc vineri pentru ocuparea unui post vacant de referent economist, în cadrul Serviciului Achiziţii, Departament Economic, a fost declarat admis Ovidiu Marian Dubiț, conform unui comunicat al TVR.
Potrivit informațiilor Inpolitics, Dubiț va fi promovat ulterior angajării în postul de șef al departamentului Achiziții, cu un buget anual de multe milioane de euro.

Ovidiu Dubiț a fost maior de jandarmi în MAI, pînă cînd, în 2012, a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri, distrugere de înscrisuri etc în urma organizării unei licitații. Cîțiva ani mai tîrziu, Dubiț a fost achitat, iar acum, fostul jandarm se va ocupa de achizițiile televiziunii naționale. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Rețeta magica pentru coruptie, furt și drenare a banului public. Că doar n a fost achitat degeaba. Trebuie sa și pună experiență în valoare. Nu știu dacă e vorba de militarizare stricto senso dar sigur e de valorificare a cadrelor de nădejde.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998