CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9490 RON UP | 1 USD = 5.0469 RON UP | 1 GBP = 5.6367 RON UP

”Petrov”, definitiv!

42 comentarii / 3597 vizualizări / 23 martie 2022

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins, azi, recursul fostului președinte Traian Băsescu la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securității. Traian Băsescu rămîne definitiv cu eticheta de turnător.

Băsescu nu va pierde automat statutul de europarlamentar, iar anunțul său că se va adresa CEDO sugerează că nici nu va demisiona din P.E.
Din acest moment, pe numele său se poate deschide un dosar penal pentru fals în declarații, înainte alegerilor pentru P.E. el declarînd la BEC că nu a turnat la Securitate. Spre norocul lui, șansele ca CNSAS să facă denunțul penal la Parchet sunt, practic, nule, după ce Germina Nagîț, membru al Colegiului CNSAS a declarat în toamna anului 2020:

”Aceste declarații pe proprie răspundere sunt practic zero, din păcate nu se întâmplă absolut nimic. Începând din 2015, CNSAS a sesizat parchetul privind falsul în declarații, au fost 131 de sesizări, care s-au soldat cu 4 amenzi penale. Cele mai multe soluții au fost de prescripție a răspunderii penale, renunțare la urmărirea penală, s-a mai invocat că nu există interes public. După turnee prin țară ale colegilor de la Juridic, pentru că aceste sesizări se depun acolo unde a candidat respectivul, după cheltuieli instituționale considerabile, s-au obținut 4 amenzi. Ce relevanță mai are să sesizezi falsul în declarații dacă te alegi cu 4 amenzi penale și în niciun caz cu interdicția de a mai candida? Așa că din 2017 CNSAS a renunțat la acest sport”.

Să reamintim, aici, o cronologie a declarațiilor, fascinante prin tupeul lor, făcute de Băsescu, de-a lungul anilor, pe tema colaborării cu Securitatea:

”Vidanjorul” clasei politice sfirseste in hazna

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

42 Comentarii

 1. Daca nu era turnator = mizerabil, nu ajungea atat de departe si nu facea o avere colosala. Turnatoria lui a fost pereptuă, nu s-a desfasurat numai in perioada Securitatii, ci a continuat pana azi. Il defineste. El isi toarna prietenii, amicii, partenerii. Prin asta a furat partide, a devalizat tara, si-a construit o retea de turnatori fideli si de tradatori de tara care i-au asigurat succesul si ascensiunea. Prin turnatorie si santaj isi mentine relatiile externe, care l-au rasplatit cu cariera politica, cu actualul post de europarlamentar si cu inca ceva f important: intangibilitatea. Niciun parchet/procuror nu il zgândăre cu nimic.

 2. Toată lumea îl ştia sau îl mirosise drept securist pe Băse. Tot securist era şi când îl înjura de zor pe Putin (chiar şi deunăzi), dar al „Marelui Licurici“ american, căruia îi servea cât mai des câte o felaţie deepthroat cu realizari si satisfactii. Mai o nimereşte şi Justiţia uneori, dar cam rar.

  • Domnule Cornel Dan Niculae, vă rog să vă revizuiți atitudinea vădit șovin antiromânească. Atacul la persoană nu ar trebui să implice atacul la etnia românească. Faptul că Vasilică Militaru este din anul 2011 președintele fondator al Asociației Neamul Românesc nu justifică să asociați Neamul Românesc cu Neamul Prost. Probabil vă declarați și un creștin ortodox practicant! Dacă aveți ceva de comentat, o puteți face și în mod decent.

   • Mai du-te în pizda mă-tii Vasilică Militaru, neamul prost e cine te-a slobozit pe tine cretin. N-ai tu legătură cu neamul românesc, cum nu se are uleiul cu apa. Dacă-ţi scrii pe frunte „Telectualu“ înseamnă mai degrabă că eşti prost, nu deştept sau „neamul românesc“. Suge-i coaiele lui Băsescu, descreieratule.

   • Vasilică Militaru a spus mereu la prieteni ca e cu SRI-ul. Iata confirmari:
    „Colegul de facultate mecanică (TCM) al lui Vasilică Militaru, colonelul Bogdan Mîndrilă, era şeful SRI Neamţ în timp ce el era instalat pe lângă mănăstirea Petru Vodă, din acelaşi judeţ…
    Colegi şi amici la Facultatea Construcţii de Maşini din Politehnică din Bacău, Mîndrilă şi Militaru au terminat facultatea împreună în 1991, dar drumurile lor nu s-au despărţit prea tare, ci s-au reunit mai ales în judeţul Neamţ.
    Bogdan Mîndrilă (născut în 25.03.1967) a intrat în rîndul cadrelor active ale Serviciului Român de Informaţii în anul 1993, iar din 2001 a îndeplinit funcţii de conducere în diferite unităţi teritoriale ale SRI.
    În acelaşi an, 2001, apare şi Vasilică Militaru la mânăstirea Petru Vodă şi se lipeşte de părintele Justin Pirvu, iar în 2003 se mută cu totul la Petru Vodă.
    În 2005, când SRI-ul era foarte concentrat pe filarea activităţii „legionare“ de la mânăstirea Petru Vodă (judeţul Neamţ), unde deja era instalat Vasilică Militaru, vine şi fostul lui coleg, colonelul Bogdan Mîndrilă, pe funcţia de şef al SRI Neamţ, unde stă până în septembrie 2012. În timpul acesta, Vasilică Militaru mai făcea pe şoferul pentru mânăstirile din zonă şi trecea des prin oraş, pe lângă sediul SRI. Numai el ştie dacă mai intra la o cafea la colonelul Mîndrilă sau lăsa vreun plic la poartă.
    În 2016 Bogdan Mîndrilă apărea încă în public ca şef SRI al Bacău (unde fusese transferat în 2012) şi dispare de acolo complet din peisaj abia în 2019, când SRI renunţă la organizarea judeţeană, trecând la cea regională, existând probabilitatea să fie în retragere sau să se fi transferat înapoi în Neamţ, unde şi domiciliază.
    Oricum, când în 13 septembrie 2018, când, cu o aproape o lună înainte de referendumul pentru familie, Vasilică Militaru depunea la Curtea de Apel Bacău celebra şi ultramediatizata sa plângere penală împotriva bisericii (BOR, biserica susţinnd referendumul pentru familie), cea mai mare realizare (operaţiune) a vieţii sale, şeful SRI Bacău era fostul său coleg, colonelul Bogdan Mîndrilă.
    Vasilică Militaru a recunoscut şi că prin asociaţia sa întreţine şi în prezent o relaţie instituţionalizată cu SRI-ul, iar sigla Asociaţiei sale este identică cu octogonul emblemă al SRI-ului.“

   • Vasilică Militaru vorbeşte public la persoana a 3-a despre el, lăudându-se pe sine. Doamne apără şi păzeşte, că mulţi deraiaţi cu capul sunt (încă) liberi. Piei Satana!

    • Vasilica Militaru e doar un om prost, cu nevoi speciale. Teologia la ologit de tot la cap. Acum asa se mai trateaza el, pe termen scurt, vorbind de bine de sine. Dar si pe termen lung are nevoie sa vorbeasca continuu despre sine laudativ, comparativ cu ceilalti, care sunt nasoi, stie el sigur. La din astia ca Vasilica Militaru pe vremuri se mai faceau electrosocuri, dar nu aveau prea mare rezultat. Ei raman astfel pana ajung definitiv in iadul vesnic, la care aplica inversunati de pe acum.

 3. nu ne ajuta aceasta decizie. Sa ne spuna exact ce a facut, faptul ca ai fost declarat turnator dupa 32 de ani e poate o polita platita si atat, doar se fac de ras aceste organe. Mai ales ca CNAS i-a dat adeverinte de necolaborare in vederea candidaturilor la presedintie.. sau atunci nu aveau toate datele? Siktir

  • A fost presedinte de tara 10 ani. A stiut sa „navigheze”printre meandrele vremurilor si in comunism si dupa 89. Compromisurile inevitabile dar si unele libertati pe care si le a luat, au dus aici. Si mai ales politele acumulate in justitie. Astia (justitia)sunt o casta, stat in stat. Salarile , pensile, varstra de pensionare, n au nici o legatura cu societatea romaneasca.
   Chiorul, are stomacul tare (cu ficatu’ trebe sa fie prudent) si nu trebe sa l compatimim. Are nu stiu cati nepoti, o sa i dea cu barca..

   • Hahaha, propagandist sovietic și pupinbăsist nelecuit detectat.

  • SRI nu daduse taote dosarele la CNSAS, Gogule. Nici acum nu le-a dat pe toate, fraiere. Basescu este turnator politic.

 4. A fost abandonat de partenerul strategic ? Ca o masea stricata ? Aviz tuturor colaboratorilor frenetici ai partenerului strategic ! Mai devreme sau mai tarziu le vine la toti randul !…

 5. Urmeaza Catu?Ca ,doar s-a dus sa ia lumina de la li-kur-ici,apoi Ciuca si Johannis?Cam asta e soarta slugilor care isi vand tara pe doi bani.

 6. petrov!

 7. Sa se aplice legea si sa i se retraga gaozarului turnator si imputit , locuinta de protocol, indemnizatia de 75% din salariu de presedinte, masina si paza SPP !

 8. A IESIT PROFITOAREA ELIZA ENE CORBEANU COECHIPIERA LA SMECHERII CU CRISTIAN ENE CORBEANU, FIICA DE PROCUROR DE MEHEDINTI…SA NE SPUNA CA NIMIC NU I SE VA INTAMPLA NASOL LUI BASESCU…NICI VOUA, CARE FACEATI CARTILE LA DNA CU CLAUDIU DUMITRESCU SI RARES DAN…NICI VOUA , CARE L-ATI JUPUIT SI PE NELU IORDACHE, RECOMANDAT VOUA SPRE JUPUIALA,…EHEEE, LISTA MARE CU VOI, CU DR. LASCAR SPRE EX…NICI VOUA NU VI SE INTAMPLA MARE LUCRU….DAR AVETI COPII SI E BINE, CA AU SA VA PLATEASCA EI CAUTIUNEA LA DUMNEZEU…VA IMAGINATI CA UMPLEREA GAURILOR ESTE IDEALUL OMULUI IN VIATA? ELIZA LUI OPRAN? COBAIUL CREDE MEREU CA FARA EL NU SE POATE…..APROPO, DE LA ENE I S-A TRAS SI LUI BASESCU, DEGEABA ATI TUCALIT PE APROAPE!..ELIZA CORBEANU TE SALUTA DANIEL DRAGOMIR SI VA DORESTE UN PARTY SANATOS CU CLAUDIU..APROPO DE AFACERILE CU CARNE SI ABATOARE…L-ATI REZOLVAT SI PE MIHAESCU SI PE VASCAR…BINE CA AVETI PLOZI…PARINTII MANANCA AGURIDA SI COPIILOR LE CAD DINTII….ELIZO….DANSUL CATUSELOR, AI? MAI JUCATI LA PETRECERI CU PROCURORII D.N.A.???

 9. […] Magistrații Curții de Apel București au admis acțiunea Consiliului Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.) și au constatat calitatea de colaborator al Securității în privința fostului președinte al României Traian Băsescu. „Admite acţiunea. Constată calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa pârâtului Băsescu Traian”, se arată în minuta judecătorilor Curții de Apel București. Fostul președinte poate face recurs la decizia magistraților în 15 zile de la comunicare, recursul putând fi depus tot la Curtea de Apel București. Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

 10. @Valentina
  -bravo!

 11. Voi ,presa curva si de cacat v-ati inecat in hazna inaintea lui Basescu.Greseala lui ,printre altele,a fost ca a avut puterea si nu v-a trimis in iad,jigodii imputite

  • Tu din ce gaura ai mai iesit anonimule? sau esti tanti nutzi?

 12. Sa se aplice legea si pentru securisti imputiti ca tine,fara vila la Sinaia si Neptun,pensie 2000 de lei pe luna pentru toate joigodiile securiste care va manifestati pe aici.Crezi ca esti mai bun cu ceva ca Basescu,jigodie?

 13. Ion Coja: „Vasilică Militaru nu este ceea ce pare“
  https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

  • Cum a ajuns Ion Coja să fie racolat de Securitate se prezintă aici https://ziare.com/stiri/cnsas/cornel-dinu-la-securitate-numele-de-cod-dramaturgul-1644290

  • Confirm faptul că Ion Coja „n. 22.10.1942, Constanța, filolog, Universitatea București” se găsește la poziția 42 din lista colaboratorilor Securității.
   https://revista22.ro/dosar/ioan-aurel-pop-cornel-nistorescu-si-dorel-abraham-pe-lista-colaboratorilor-securitii

   • Domnule Bogdan Tiberiu Iacob, apar postări făcute în numele meu (probabil de un anume Vasilică M., un diversionist), precum cel de mai sus, dar care nu îmi aparţin. Nu este prima dată când apare aici numele meu în acest mod, fraudulos. Mizeria postării este cu atât mai mare cu cât eu îi port prietenie domnului profesor Ion Coja. Nu pot să urmăresc continuu inpolitics la comentarii ca să văd de fiecare dată când este folosit numele meu. Consider că domnul profesor Ion Coja nu a fost colaborator al Securităţii, ci este o interpretare tendenţioasă. Cred că niciodată nu am comentat nimic până acum. Vă rog să ştergeţi asemenea comentarii semnate in fals cu numele meu precum cel de mai sus, cât timp vă aduc la cunoştinţă că nu îmi aparţine, fiind probabil o diversiune a duplicitarului V.M., care ne are în vizor şi pe dl. profesor Ion Coja şi pe mine, spre învrăjbire. Cu admiraţie a publicaţiei dumneavoastră, Cornel-Dan NICULAE.

    • Cornel Dan Niculae este un escroc urmarit penal pentru antisemitism. Individul a facut afaceri in turism. Cine poate da detalii despre adresa acestui individ periculos sa se adreseze procurorilor de la CAB. Este cautat de anul trecut. Are o ura viscerala fata de evrei pentru ca niste evrei i-au tras teapa la privatizarea unor hoteluri. Cine are rabdare sa-i caute cartile antisemite pe net.

     • Nu sunt un escroc. Nu am facut afaceri (in turism). Am reprezentat doar, o vreme, interesele micilor actionari romani care au fost respinsi de la privatizare de statul roman (FPS). Nu cunosc despre nici un dosar pe numele meu. Da-ti numarul dosarului securistilor diversionisti, Am o adresa publica on-line. De ce nu am primit nici un mesaj de la vreun procuror? Am fost solicitat cu informatii doar de avocati care lupta sa apere Romania in procese la Haga impotriva unor afaceristi evrei, din echipa lui Mihail Friedman (oligarh evreu din Ucraina), carora Basescu si Boc le-au dat garantii uriase pe afacerea Rafo-Onesti si acum cer Romaniei daune uriase (proces inca pe rol, cred, dar nemediatizat). Probabil vreun ticalos mi-a facut vreo plangere penala, daca e adevarat ca exista ceva (in rem?) la Parchet impotriva mea, dar cred ca sunt minciuni. Scarbe nenorocite securiste! (Cornel-Dan NICULAE)

     • Chiar ieri (24 martie 2022) am fost reţinut de o echipă poliţie-jandarmerie si condus la o sectie de politie pentru o discuţie neprietenoasă despre manifestările „anti-ucrainene“ ale mele (probabil voi primi si o amenda prin posta, căci am refuzat sa „colaborez“ si am fost acuzat de ultraj cand am zis „hai Sictir!“ unor argumente cretine, de gabori). Am fost eliberat după ce mi s-a pus în vedere să „vorbesc mai încet“ sau să nu mă mai manifest. Dacă eram dat şi în „urmărire“ (cum pretinde securistul Vasilică Militaru), nu aş fi fost pus la păstrare?

     • Urmeaza sa verificam informatiile oferite de domnul Cornel Dan Niculae. Acesta confirma ca este un individ periculos si recalcitrant care desfasoara activitati de instigare in spatiul public. „Hai Sictir!” adresat unui politist aflat in exercitiul functiei este intr-adevar ULTRAJ.

     • Hai Sictir Vasilica Militaru

     • Reptilianule, tu traiesti din calomnierea romanilor celor mai valorosi ai neamului acestuia !
      Calomnierea in comentarii a lui Caroline Gunderode
      https://inpolitics.ro/petrov-definitiv_1822962086.html#comment-321057

      caroline gunderodec
      martie 26, 2022 at 10:57 am, Răspunde
      Acesta este un fals si o calomnie pusa pe numele pseudonimului meu :
      eu nu puteam sa scriu asa ceva in primul rand pentru ca nu activez pe acest blog si nici pe facebook – daca continua acest abrutizat sa-mi foloseasca pseudonimul ca sa -l atace pe unul dintre cei mai mari patrioti ai nostri, Maestrul Cornel-Dan Niculae , pe care eu il reverez pentru scrierile sale exrem de importante, voi da in judecata abrutizatul minciunilor care mi s-a substitutit improscandu-l cu noroi pe unul dintre cei mai apreciati romani pe care-i stimez eu !
      Cata murdarie din partea politrucului reptilian care mi s-a substituit !
      caroline gunderode
      martie 25, 2022 at 20:38 pm, Răspunde
      Cornel Dan Niculae este un escroc urmarit penal pentru antisemitism. Individul a facut afaceri in turism. Cine poate da detalii despre adresa acestui individ periculos sa se adreseze procurorilor de la CAB. Este cautat de anul trecut. Are o ura viscerala fata de evrei pentru ca niste evrei i-au tras teapa la privatizarea unor hoteluri. Cine are rabdare sa-i caute cartile antisemite pe net.

    • Cornel-Dan Niculae este monitorizat de mult timp pentru activitățile sale de negare a Holocaustului. Publică frecvent pe site-ul incorect politic și pe blogul securistului Ion Coja texte în care neagă Holocaustul. https://www.incorectpolitic.com/boala-holocaustopatiei/

     • Cred ca aceasta e postarea descreieratului Vasilică Militaru, respins de site-ul IncorectPolitic pentru manifestari de demenţă şi diversionism împotriva oricărui postator de acolo.

     • Vom verifica informatiile domnului Cornel Dan Niculae privitoare la Vasilica Militaru.

     • „Ofiterule de servici”, ai toate simptomele unui bolnav psihic compulsiv, ca si Basescu (care e, in secret, cu atacuri psihotice, mai mult pe la Spitalul Militar Central in Bucuresti, pe ascuns, nu la Bruxelles), dar se strange latul pana la urma pentru alde ca voi.

    • Calomnierea in comentarii a lui Caroline Gunderode la adresa Maestrului Cornel-Dan Niculae
     https://inpolitics.ro/petrov-definitiv_1822962086.html#comment-321057
     caroline gunderodec
     martie 26, 2022 at 10:57 am, Răspunde
     Acesta este un fals si o calomnie pusa pe numele pseudonimului meu :
     eu nu puteam sa scriu asa ceva in primul rand pentru ca nu activez pe acest blog si nici pe facebook – daca continua acest abrutizat sa-mi foloseasca pseudonimul ca sa -l atace pe unul dintre cei mai mari patrioti ai nostri, Maestrul Cornel-Dan Niculae , pe care eu il reverez pentru scrierile sale exrem de importante, voi da in judecata abrutizatul minciunilor care mi s-a substitutit improscandu-l cu noroi pe unul dintre cei mai apreciati romani pe care-i stimez eu !
     Cata murdarie din partea politrucului reptilian care mi s-a substituit !
     caroline gunderode
     martie 25, 2022 at 20:38 pm, Răspunde
     Cornel Dan Niculae este un escroc urmarit penal pentru antisemitism. Individul a facut afaceri in turism. Cine poate da detalii despre adresa acestui individ periculos sa se adreseze procurorilor de la CAB. Este cautat de anul trecut. Are o ura viscerala fata de evrei pentru ca niste evrei i-au tras teapa la privatizarea unor hoteluri. Cine are rabdare sa-i caute cartile antisemite pe net.

 14. Claudiu Târziu despre securistul Coja. Toate acestea îl califică pe ION COJA drept un adept şi instrument al naţional-securismului de tip ceauşist.
  http://c-tarziu.blogspot.com/2009/10/ceausismul-lui-ion-coja-este-taxta-sid.html

  • Profesotul Ion Coja confirmă în anul 2022 că este un susținător al lui Ceaușescu, așa cum susținea Claudiu Târziu încă din anul 2009.

 15. Hai sictir Vasilica Militaru

 16. Acesta este un fals si o calomnie pusa pe numele pseudonimului meu :
  eu nu puteam sa scriu asa ceva in primul rand pentru ca nu activez pe acest blog si nici pe facebook – daca continua acest abrutizat sa-mi foloseasca pseudonimul ca sa -l atace pe unul dintre cei mai mari patrioti ai nostri, Maestrul Cornel-Dan Niculae , pe care eu il reverez pentru scrierile sale exrem de importante, voi da in judecata abrutizatul minciunilor care mi s-a substitutit improscandu-l cu noroi pe unul dintre cei mai apreciati romani pe care-i stimez eu !
  Cata murdarie din partea politrucului reptilian care mi s-a substituit !
  caroline gunderode
  martie 25, 2022 at 20:38 pm, Răspunde

  Cornel Dan Niculae este un escroc urmarit penal pentru antisemitism. Individul a facut afaceri in turism. Cine poate da detalii despre adresa acestui individ periculos sa se adreseze procurorilor de la CAB. Este cautat de anul trecut. Are o ura viscerala fata de evrei pentru ca niste evrei i-au tras teapa la privatizarea unor hoteluri. Cine are rabdare sa-i caute cartile antisemite pe net.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998