CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

REPER, atac la Rafila și Bănescu: De ce sunt medici români care încearcă să vindece homosexualitatea?

31 comentarii / 4459 vizualizări / 29 mai 2023

Partidul lui Dacian Cioloș deschide un front oarecum neașteptat, printr-o interpelare parlamentară semnată de mai mulți deputați în care solicită ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să dea explicații privind tratamente efectuate de medici și psihologi români care ar încerca să vindece homosexualitatea ca pe o boală mintală. REPER-iștii îl atacă și pe purtătorul de cuvînt al BOR pentru afirmații ale acestuia conform cărora homosexualitatea ”e reversibilă”.

În interpelarea asumat de Daniel Liviu Toda, Oana-Alexandra Cambera, Andrei-Răzvan Lupu și Simina-Geanina-Daniela Tulbure, deputați REPER, se punctează:

”Având în vedere rapoartele, rezoluțiile și standardele impuse de către organizațiile internaționale din cadrul cărora România face parte, vă adresăm următoarele întrebări:

1. În conformitate cu rapoartele, rezoluțiile și standardele impuse de către organizațiile internaționale din cadrul cărora România face parte, cum vă propuneți să acționați în sfera combaterii practicilor de reorientare sexuală și de gen?

2. În cazul în care aceste date sunt disponibile, care este numărul de terapii de conversie și practici de reorientare sexuală și de gen efectuate în România de către medici și psihologi până în momentul de față? Există un registru al medicilor și psihologilor care derulează astfel de practici?

3. Care este punctul de vedere al Ministerului Sănătății cu privire la utilizarea unor proceduri de natură medicală și psihologică în vederea „reorientării” identității sexuale și de gen a persoanelor din comunitatea LGBTQ+?

4. Prin ce acțiuni de informare a publicului planificați combaterea perspectivei false că persoanele aparținând comunității LGBTQ+ suferă de boli de natură mintală, perspectivă combătută inclusiv de către Organizația Mondială a Sănătății?

5. Ce eforturi au fost depuse sau urmează să fie implementate de către Ministerul Sănătății pentru a sprijini accesul echitabil și nemijlocit al persoanelor din comunitatea LGBTQ+ la servicii medicale calitative, non-discriminatorii?

6. Cum evaluați perspectiva larg răspândită în spațiul public, subliniată și de către purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, dl. Vasile Bănescu, conform căruia „Homosexualitatea este reversibilă”, sugerând că „Sunt foarte multe mărturii de cazuri de oameni care s-au vindecat de homosexualitate”? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

31 Comentarii

 1. De ce sunt medici care încearcă să vindece homosexualitatea ?
  Din același motiv pentru care sunt medici care „repară” multe alte „defecte” din naștere – în urma cărora, „subiecții” sunt redați societății, sau chiar sunt salvați de la moarte.
  (asta, presupunând că toți curiștii ar fi „din naștere” – dar, la cei mai mulți defectul este „dobân-dit”, „atrași” fiind de „aerul de distincție” apărut prin propaganda deșănțată cu „patimile curiști-lor”, tot ăștia fiind și cei mai „zgomotoși” în spațiul public, din necesitatea de a fi „recunoscuți” că ei sunt „altfel” decât „restul lumii”…)
  În altă ordine de idei : deștepții ăștia (reperiști) uită că orice tratament se aplică numai cu acordul pacientului (evident, excluzând monstruozitatea „anticovid”, tot de căcăcioși de-ăștia aplaudată). Prin urmare, pentru ce anume se tot zbat ei ? Iar curiștii : alți „reprezentanți” nu și-au mai găsit ?
  Întrebare (retorică): dacă s-ar auzi că se lucrează la un „tratament” prin care orice om normal s-ar transforma într-un „curist” – cum ar reacționa, atunci, „selecta lor comunitate” ?

  P.S. : Un remediu pentru recuperarea celor „din naștere”, poate fi binevenit. Iar pentru cei ce-și găsesc „un refugiu” în „curism”, cele mai eficiente remedii sunt educația, cultura și, bineînțeles, munca – adică acele elemente care să le dea încredere în ei și să le scoată „gărgăunii” din cap.

 2. Episcopul Corneliu Onilă implicat într-un scandal mediatic legat de acte de homosexualitate s-a retras la o Mănăstire de maici. Stareța Mănăstirii este însăși sora Arhiepiscopului Ioachim al Romanului și Bacăului. Așteptăm verdictul unui medic specialist sau al unui duhovnic, vindecător de homosexualitate și desemnat de Vasile Bănescu, care să ateste că episcopul Corneliu vrea să se iubească cu femeile și nu cu bărbații.

  • Esti acelasi bolnav, cu apucaturi nefiresti, ca homosexualii, care cauta orice prilej sa loveasca in Biserica. Episcopul nu a fost gasit vinovat si condamnat, dar s-a dovedit ca azcuzele care i s-au adus aveau ca scop santajul, pentru a stoarce bani de la el.Cat a fost cercetat, episcopul a ales sa se retraga din viata publica, ramanand calugar, scarbit si de lumea foarmata din oameni ca tine.

  • acuzele, ba chiar parte din cei care l-au acuzat au ajuns ei la închisoare pentru ca au vrut sa il santajeze pe episcop cu acuzele lor, pentru foloase personale.
   Corneliu Onila nu a mai vrut el sa fie episcop după aceasta, fără a fi găsit vinovat. („Preasfinţitul Părinte Episcop Corneliu, deşi se consideră nevinovat, totuşi, pentru pacea şi binele Bisericii, a hotărât să se retragă din slujirea de Episcop al Huşilor şi să rămână în ascultare deplină faţă de Sfântul Sinod”). Ii e mai bine doar calugar.
   Asa ca ce spune „teologul” pe aici arata doar ura lui gratuita fata de Biserica.
   .
   Atacurile murdare la adresa episcopului au fost conduse de publicatia „Să fie lumină“, finanţata in Romania de ONG-urile lui Soros, publicatie de la care tu ai mai extras si ai „comentat“ / spurcat locul si aici:
   https://inpolitics.ro/scandalul-deputatului-gay-sau-cum-vrea-psd-sa-recupereze-culoarul-conservator_1838804282.html
   ca şi aici:
   https://inpolitics.ro/marcel-iures-despre-pandemie-si-razboi-lumea-e-intr-o-faza-schizofrenica-sper-ca-e-trecatoare_1833855607.html
   Publicaţia „Sa fie lumina” este condusă de ”Centrul de Investigaţii Media”, care este un pui al Fundaţiei Soros din România, dintre cele vreo zece create când fundaţia şi-a ocultat activitatea la noi şi care apoi s-au orientat spre mişcarea rezist, via ReStart a lui Matk Gitenstein. Cei doi jurnalişti care conduc publicaţia sunt mai „ţigani“ decât Georgică de la AUR (cum îl faci tu), fiind chiar ţigani (care pretindeai că nu-ţi plac).
   Iată cine sponsorizează ”Centrul de Investigaţii Media”:
   -Expert Forum a lui Sorin Ioniţă (fonduri Soros);
   -Ambasada SUA, susţinătoarea mişcării neomarxiste rezist;
   -Freedom House, evrei americani asociaţi neoprogresiştilor şi lui Soros;
   -Centrul de Resurse Juridice, alt pui al Fundaţiei Soros;
   -FDSC – marea puşculiţă cu sume uriaşe de la Soros şi alţi magnaţi americani, sponsori ai -neoprogresismului anti-religioas şi ai mişcării de orientare anarhistă rezist;
   -etc.
   .
   Episcopul Corneliu Onilă nu a fost inca judecat, caci s-a mai descoperit intre timp ca cei care il acuzau earu niste santajisti.
   In instanta (Curtea de Apel Galati) a fost anulat rechizitoriul episcopului, pentru ca a fost intocmit abuziv de catre procurori.
   Cei care il acuzau, si care chiar erau perversi, voiau sute de mii de euro de la episcop si au ajuns si in inchisoare pentru santaj.
   Astfel a constatat instanta, care a si respins astfel dosarul. Procuratura nu a revenit cu acuze noi pana acum, dar, preocedural, procesul se va relua, desi parte din cei care l-au acuzat au ajuns ei la inchisoare pentru ca au vrut sa il santajeze pe episcop cu acuzele lor, pentru foloase personale.
   Corneliu Onila nu a mai vrut el sa fie episcop de la izbucnirea scandalului, fara a fi gasit vinovat. („Preasfinţitul Părinte Episcop Corneliu, deşi se consideră nevinovat, totuşi, pentru pacea şi binele Bisericii, a hotărât să se retragă din slujirea de Episcop al Huşilor şi să rămână în ascultare deplină faţă de Sfântul Sinod”). Îi e mai bine doar călugăr.
   .
   Intre timp acuzatorii sai au fost dovediti ca santajisti, urmarind sa stoarca zeci sau sute de mii de euro, si condamnati penal.
   Nu a mai fost nici un proces pe rol, chiar daca procurorii s-au spalat pe maini si au retrimis la instanta un dosar gresit intocmit, cum constatase instanta.
   Asta inseamna doar, pentru cine are cap sa inteleaga (nu doar sa rumege ca vita cu el), ca episopul Corneliu Bârlădeanu nu este vinovat si, de aceea, e „achitat.
   A fost găsit vinovat doar inculpatul Jitaru Sebastian Cristi, şantajistul.

   • Cine crezi că citește toate palavrele astea? Numai retarzi ca tine mai cred că pe video era fantoma lui Corneliu.

    • tu citesti, cacatule in drum, rahatul ploilor, jegul pamantului, gunoiul Neamului Romanesc, popoul cu curul sub nas.

     • 16 iunie 2022. Dosarul fostului episcop a ajuns, din nou, pe masa magistraților Curții de Apel Galați, acesta va fi judecat pentru acte sexuale cu minori. Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Onilă, este din nou în fața magistraților Curții de Apel Galați. Și asta după ce decizia instanței de a retrimite dosarul anchetatorilor a fost respinsă de către Înalta Curte de Casație și Justiție și dosarul retrimis către judecare. Alături de fostul înalt prelat, în același dosar este judecat și preotul Sebastian Jitaru, după ce ambii au fost găsiți vinovați de acte sexuale cu minori. Astfel, Onilă a ajuns în boxa acuzaților după ce, timp de mai mulți ani, a chinuit și abuzat elevii Seminarului din Huși.
      https://www.vremeanoua.ro/a-inceput-numaratoarea-inversa-pentru-fostul-episcop-corneliu-onila/

     • Ai mai promovat acest fake al publicaţiei Vremea Nouă din Vaslui şi al altora fără valoare, trăitoare din şantajuri şi senzaţional bazat pe falsuri.
      Dosarul fostului episcop Onilă – 647/45/2020 şi altele derivate din acesta, 647/45/2020/a1 , 647/45/2020/a2 etc. (până la a8) au încetat cu încheieri din anul 2021.
      Nici Soroşiştii nu mai sunt aşa de murdari ca tine, Militarule
      Nu s-a putut proba autenticitatea videolului cu imagine tulbure, răspândit la început de către publicaţia finanţată de Fundaţia Soros, Safielumina.ro, în care apar neclar (din pretinse lipsuri de mijloace tehnice ale autorilor şantajşti) două siluete masculine, ca nişte „fantome“, dar s-a dovedit că a fost un montaj realizat pentru şantaj, nerelevant, iar realizatorii lui inculpaţi, precum infractorul înrăit Sebastian Jitaru, închis printr-o hotărâre de condamnare definitivă anterioară, şi anchetat şi în alte infracţiuni.
      Ultima mârşăvie a a ta este acum să spui că „retarzii mai cred că pe video era fantoma lui Corneliu”, dacă nu se poate dovedi din video cine ce face sau dacă unul din cei de acolo chiar e Onilă. „Totul este o înscenare“ a spus apărarea lui Onilă despre filmuleţul cu doi bărbaţi în sutană care se sarută.
      S-a stabilit însă apoi, fără îndoială, că episcopul a fost ţinta infracţiunilor.
      Probabil că, la cum îţi dovedeşti caracterul pervers, chiar tu ai făcut unele dintre cele mai murdare asemenea fapte.

    • Nişte curve cu aspect de cutre bărboase, care se dau preoţi din popor, preoţi pirat, falşi, de fapt, şi care s-au învârtit toată viaţa în jurul Bisericii, îmbătrânind în rele şi încercând yoată viaţa să smulgă foloase fără muncă pentru sine,
     ameninţând, calomniind şi şantajând fără oprire, căci au mai şi obţinut câte ceva, din milă, dar „feedback-ul” i-a încurajat pe bolnavi să continue.

  • Chiar el e.
   Minte, înşeală, calomniază şi atacă de o viaţă de om în stânga şi în dreapta, fără să fii construit ceva bun vreodată. Acum a îmbătrânit degeaba, căci nu mai ştie să trăiască altfel şi coboară de aceea, din inerţie, mai jos şi mai jos.

   • Dosar nr. 647/45/2020, Sectia Penala si pentru Cauze Minori, Stadiul procesual al dosarului: Fond, Obiectul dosarului: violul (art.218 NCP). CTATIE emisa la data de 09 August 2022 Stimata doamna/ Stimate domn, sunteti chemat in aceasta instanta, camera sala 7, Complet f-jcp8 in data de 19 septembrie 2022, ora 10:30 in calitate de MARTOR in dosarul cu obiectul violul (art.218 NCP).

    • Dar stii asta, deja.

    • Orice rahat fake diseminează tovarăşul tău C-tin Cumpănă, fabricat de obicei chiar de tine, îl mănânci şi tu repede pe aici. Cum de nu e procesul pe rol acolo unde se invocă, la Curtea de Apel Galați? Cum de nu s-a mai scris după data pretinsei auderi in dosar, 9 august 2022 (mai e puţin şi se face un an)? Simplu, e FAKE. Pentru că dosarul privindu-l pe episcopul Onilă s-a restituit la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași, ca fiind abuziv întocmit, şi nu s-a mai întors. Ţi s-a mai spus şi anul trecut, dânduţi-se link la instanţă, că nu mai sunt termene în dosar, dar vrei doar să mănânci fara oprire un căcat despre care ştii că e căcat.
     Căci articolul fake de pe constantatv.ro e băgat de tovarăşul tău de atacare a bisericii, Constantin Cumpănă, şantajistul de o viaţă la adresa lui Teodosie şi promotorul şi partenerul tău principal în mizeriile cele mai împuţite, Vasilică Militaru, pe care le-aţi pus pe „Rezistenta”.
     Probabil chiar tu ai furnizat fake-ul, ca de obicei, căci plasezi minciuni în medoa şi apoi le prezinţi drept ”probe”.

     • Ealucin, iti trimit proba pe mail;

     • Că trimeti tu lui cutare Niculae o probă inexistentă?
      La mine şi la public nu ajunge, dar îţi întăreşti tu minciuna, cu iluzia că ar exista un document secret.
      Puneţi proba public, şobolane.
      Dar nu există decât fake-rile şobolanilor ca tine, nu?
      Vezi că articolul lui Cumpana din constantatv.ro nu e o probă, ci o afirmaţie goală.
      Cum de nu apare nici un termen de judecată în dosarele 647/45/2020 după anul 2021 la Curtea de Apel Galați, nemaivorbind de audieri de martori?
      Poate vedea oricine asta pe site-ul Curţii.
      Chiar dacă se „anonimizau” părţile, rămâneau dosarul, termenele de judecată şi încheierile de şedinţă, pe scurt măcar.
      Nada! Aţti fabricat vreun document în fotoshop din vreo citaţie mai veche, ca şi cand e emisă în 9 august 2022, şobolanilor.
      Iar dacă revenea dosarul de la Procuratură, nu revenea la Iaşi, la fond? Şi putea să aibă şi alt număr de inregistrare, dar voi se vede că folosiţi o citaţie veche şi îi daţi o dată mai recentă.
      Dacă era adevărată informaţia, apărea în publicaţii mai serioase, care verifică ştirea, nu în una a unui student de la Constanţa, unul vai de capul lui, uşor de îmbrobodit.

     • Emoții mai mari este posibil ca fostul ierarh al Hușilor să aibă în dosarul judecat pe instanța Curții de Apel Galați, în care procurorii ieșeni îl acuză de abuzuri asupra unor foști săi elevi de seminar. Aici a înregistrat deja o mică izbândă, în sensul că a convins instanța să treacă lucrările „la secret”, în ciuda ziariștilor care se tot uitau la etapele procesului.
      https://www.vremeanoua.ro/fostul-episcop-cornel-onila-nu-se-lasa-doborat-de-pixelul-albastru-si-lupta-ca-un-leu-ca-inregistrarile-compromitatoare-sa-dispara/

  • In spatele campaniei de presa impotriva fostului episcop Onila e ONG-ul lui Soros „CENTRUL DE INVESTIGAŢII MEDIA”, care detine si finanteaza o parte a presei.

  • Nu se întâmplă nimic secret, sunt invenţii de presă acestea, cu procese secrete, căci iată, chiar astăzi epsicopul a pierdut în faţa ţiganilor lui Soros (Vanghele şi Stoicescu), la Bucureşti, scoaterea din spaţiul media a filmelor nedovedite ca fiind cu el (fostul ierarh spunând că în imaginile care au uluit internetul nu e el cel care apare mai mult cu spatele în acele ipostaze degradante, ci e o înscenare tendențiosă, cu haine ca ale sale, ca să pară că el ar fi acela, deşi în opinia unui expert înregistrările video în sine nu sunt modificate, „sunt autentice“):
   https://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000960025&id_inst=2
   Vedeţi că Onilă e şi obligat să plătească cheltuieli de judecată de peste 7000 lei celor de la CENTRUL DE INVESTIGAŢII MEDIA, Ong din reţeaua Soros.
   ~
   La Curtea de Apel Galaţi nu se mai judecă nimic, Curtea hotărând că dosarul făcut de procurorii ieşeni lui Onilă este abuziv întocmit şi trimiţându-l înapoi la magistraţii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care pot fii excluşi din magistratură finalmente, căci Onilă dă semne, la cât e de hotărât să se aperee, că ar merge până la CEDO până al urmă, aşa că nu e de mirare că procurorii fac din nou „exces de zel“ (noi abuzuri).
   Astfel, procurorii se zbat, dar încă „cercetau“ în 21 mai 2023 pe Onilă (dovada clară că dosarul nu se judecă în prezent pe rolul vreunei instanţe, ce e la procurori), după cum ne anunţa obiectiv.info în această zi (pe 21 mai, acum 9 zile), că „Fostul episcop de Huşi Corneliu Onilă, reţinut de procurorii din Iaşi pentru acte sexuale cu un minor“, titlu din nou fals, căci Onilă a fost doar audiat.
   Campania de presă e însă mare, mai ales că în spatele ei stau Ong-uri care dispun de banii fundaţiei Soros. Probabil că şi Onilă a aflat după aceea că ar fi fost reţinut, după apariţia ştirii. Cum să facă procurorii o reţinere de 24 de ore a lui Onilă în mai 2023 pentru o pretinsă faptă de act sexual ilegal din 2016? Ce, nu putea fi audiat altfel? Sau a fost la audieri şi iar au comis un abuz inutil printr-o reţinere de 24 de ore?
   E şi război între magistraţi, între cei rezist-sorosişti şi cei independenţi, şi de aceea e atacată procurorul Cristina Chiriac, șefa DNA Iași, că at fi „mușamalizat dosarul de viol“ al lui Onilă, dar ea i-a anchetat pe şantajişti, nu pe Onilă, căci totul a pornit de la plângerea penală a episcopului împotriva acestora, pentru şantajul cu sume de sute de mii de euro, nu el fusese cel reclamat. Abia după demararea anchetei, agenţii sorosiştii gen Vanghele şi Stoicescu s-au activat împotriva Bisericii, văzând o oportunitatea de locire în Biserică în inculparea lui Onilă şi preluând şi conducând de aceea „ancheta de presă“.

 3. Având în vedere rapoartele anormale
  ……..

 4. nu credem ca incearca nimeni sa vindece
  (ideal ar fi sa tamaduiasca)
  pe nimeni fara voie:
  -pentru ca SE CERE??????

  japitzele cioloshiste,
  ciosvartele lu Satan in forma bipeda
  au fabricat o noua „cauza”.

 5. zdrentzele dracului:
  -toti romanii sunt sub „tratament preventiv” cu iod adaugat silnic in sarea de buicatarie,
  bubosu lu satan vede orice altceva cu ochiu lui diabolic,
  blesteme,praful si pulberea!

 6. Poate pentru ca ăștia nu sunt normali? Dar se fac si tratamente, nu neapărat mintale. Doctorii știu. Insa ce nume are partidul cioloșian: Reper! Al cui reper? Al anormalității?

 7. Ciolos este un satanist tradator, nepotul lui Ardelean de la ,,215’’, care dintotdeauna a actionat impotriva poporului roman si a Romaniei. Va aduceti aminte de Colectiv unde niste servicii secrete au pus la cale acel genocid pentru a-l da jos pe Tonata Copy Paste sa vina Ciolos prim –ministru, cu stiinta lui ZoiaNus cel original, Negustorul de copii ? Acum are ordin sa faca orice pentru ca poponarii sa fie acceptati in Romania ca normalitate, si aceasta actiune a unor oameni intregi la minte l-a deranjat.
  Iezuitii din USR il ajuta in acest scop, conform ordinelor de la Vatican.
  A vazut o imagine cu poponarul clonat Macron si poponarul lui batran ,,Brigitte’’ pe care presa retardata o numeste ,,frumoasa” Brigitte.
  https://cl.imghosts.com/imgh/video/upload/ar_16:9,c_fill,w_680/videos/t/2022-09/310141/81423a8284ad07c1f3ac7df2f2d8dee5.mp4?v=1685395077-W7cLpny16RhczHCrtIClnKtRcM8CUQ1d2vccAjssMOw
  Maimutza lui Maron cel original care a fost executat de peste un an, este ,,Brigitte’’ cea tanara, un poponar mai batran decat poponarul Macron Rothschild, si se numeste in realitate Jean-Michel Trogneux, nascut in 1945.
  Acum un an frumoasa maimutza Brigitte s-a operat la prostata.
  Toata Franta stie acest lucru.
  Ciolos vrea ca si clona ZoiAnus sa fie pizdosnic ca si intreg Guvernul Criminal, precum si intreg Parlamentul Penal si Criminal.
  Multi dintre politrucii din aceste doua structuri sunt poponari dar nu suficient de multi cat ar vrea khazarii poponari nazisti sa fie.
  Noul Testament nu indeamna la Crime, furt, viol si poponareala asa ca Talmudul khazarilor satanisti.
  http://www.pressibus.org/gen/trogneux/indexgb.html

  • „Zoaie” murdara.

 8. Tot tu esti si „Zoaie Anus”, si „poponarul Macron Rothschild”.
  Esti si „frumoasa maimutza Brigitte operata la prostata”,
  Esti si „khazarii poponari nazisti”,
  caci toate acestea traiesc mult mai mult in tine decat exista in realitate,
  „ZOAIE” schizofrenica ce esti.

 9. Un preot bine informat divulga faptul ca 27 de episcopi din Sfantul Sinod sunt homosexuali. Identitate preot Sibiu: Daniel Macris. Identitate preot Buzau: G.V.
  Preot Sibiu: Eu am vorbit cu părintele arhimandrit, ăsta… Iustinian, Iustinian Pupă Moaște, îl știți. Și a zis: „Să dea dracu-n ei de nu-i rupe Patriarhul în două”. Le face ceva? „Patriarhul este convins, a luat hotărârea, să-i trimită ori la mănăstire, ori să renunțe la arhierie (episcopii acuzați de homosexualitate -n.red.)”. La un moment dat, ar fi spus Patriarhul, susținut de Teofan, ori eu, ori voi… A fost așa, pe față. Și i-au spus lu patriarhu, zice (n-a spus cine) „Să te pregătești tu să te retragi, nu noi.”
  Preot Buzău: A, deci… la baionetă.
  Preot Sibiu: Sunt 27 părinte.
  Preot Buzău: Homalăi?
  Preot Sibiu: Dintre care 2 sunt în același pat filmați.
  https://www.dezvaluiri.ro/audio-homosexualitate-pedofilie-suspiciune-de-crima-intelegeri-mafiote-santaj-ofiteri-acoperiti-la-varful-bor/

  • Ce rahaturi mananca unii, bagi si tu, bolnav.
   Bolnavii isi raspandesc fanteziile, ca babele barfitoare lovite de dementa senila.

   • Esti chiar tu.

    • Expresia descompunerii în bale a creerilor tăi?

 10. Pai orice om născut cu o meteahnă beneficiază de ajutorul societății sa ducă o viață cât se poate normală prin intermediul medicinei și al serviciilor sociale.

 11. „Satanista” ????

  Dr Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat la Ministerul …
  http://www.dcmedical.ro › dr-andreea-anamaria-moldovan-seretar-de-stat-la-mini…
  5 ian. 2021 · Conform surselor DC Medical, Dr Moldovan ocupă un post câștigat la negocierile pentru Guvern de PNL, după ce i-ar fi fost pe plac președintelui …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998